Skip to content

Po kajkavskom kraju

Po kajkavskom kraju – promotivna je emisija Radija Kaj, s izuzetno velikim  brojem slušatelja, namijenjena, u prvom redu, jedinicama lokalne samouprave. Redovito se emitira na Radiju Kaj nedjeljom od 7 do 11 sati, a stalno sudjeluju, župani, gradonačelnici, načelnici i drugi predstavnici županija, gradova i općina s područja središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Često, obrađujemo i teme iz kulture, tradicije, turizma, najavljujemo i pratimo turističke manifestacije…

Županije-partneri:  Zagrebačka,   Varaždinska,    Međimurska,  Krapinsko-zagorska,  Koprivničko-križevačka,  Bjelovarsko-bilogorska, Karlovačka,

Gradovi-partneri: Zagreb, Varaždin,  Krapina, Čakovec, Koprivnica, Đurđevac, Zaprešić, Klanjec, Samobor, Križevci, Oroslavje, Ludbreg, LepoglavaNovi Marof,   Varaždinske Toplice,  Ivanec

Općine-partneri: Zlatar Bistrica, Đurmanec, Hum na Sutli, Lobor, Bedekovčina, Konjščina,  Radoboj, Tuhelj

Radio Kaj, nedjelja, 23. travnja 2017. godine od 7 do 11 sati

ŽELJKO KOLAR, župan Krapinsko-zagorske županije: Imam veliko povjerenje u zagorske ljude koji su svojim znanjem i sposobnostima pokazali da možemo ostvariti svaki cilj.

KOŽIĆ, župan Zagrebačke županije: Ponosni smo na činjenicu da je kroz proteklih 15 godina na području županije obnovljeno i izgrađeno 50-tak objekata u školstvu.

PREDRAG ŠTROMAR, župan Varaždinske županije : Novim mjerama politike zapošljavanja pomoći ćemo starijim nezaposlenim osobama na području županije

MATIJA POSAVEC, župan Međimurske županije: S 250 tisuća kuna poduprli smo 36 kvalitetnih manifestacija koje imaju najveći turistički potencijal.

MILORAD BATINIĆ, gradonačelnik Ivanca: U Ivancu su u tijeku brojni radovi na izgradnji komunalne infrastrukture.

STJEPAN KOVAČ, gradonačelnik Čakovca: Naše najmlađe sugrađane učimo kako očuvati tradiciju i baštinu, a uz to im osiguravamo i najmodernije uvjete za predškolsko obrazovanje.

BRANKO HRG, gradonačelnik Križevaca: Brojni su ostvareni projekti u Križevcima, ali daleko najvažniji je otvorenje brze ceste.

MIŠEL JAKŠIĆ, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Koprivnice: Pokušat ćemo da porez na nekretnine ne bude znatnije poskupljenje u odnosu na sadašnji iznos komunalne naknade.

ZVONKO JUTRIŠA, načelnik općine Hum na Sutli: Izuzetno uspješni i sposobni gospodarstvenici naš su ponos.

loading