Skip to content

Po kajkavskom kraju

Po kajkavskom kraju – promotivna je emisija Radija Kaj, s izuzetno velikim  brojem slušatelja, namijenjena, u prvom redu, jedinicama lokalne samouprave. Redovito se emitira na Radiju Kaj nedjeljom od 7 do 11 sati.

Županije-partneri:  Zagrebačka,   Varaždinska,    Međimurska,  Krapinsko-zagorska,  Koprivničko-križevačka, Karlovačka

Gradovi-partneri: Zagreb, Krapina, Čakovec, Koprivnica, Zaprešić, Klanjec, LepoglavaNovi Marof,  Ivanec

Općine-partneri: Đurmanec, Bedekovčina,  Radoboj,  Sveti Križ Začretje         

 

STJEPAN KOŽIĆ, župan Zagrebačke županije: Bespovratnim europskim sredstvima energetski obnavljamo četiri škole.

TOMISLAV PALJAK, zamjenik župana varaždinske županije: Projekti energetske obnove škola na području Varaždinske županije vrijedni su 70 milijuna kuna i generirat će oko milijun kuna ušteda na godišnjoj razini.

ŽELJKO KOLAR, župan krapinsko-zagorske županije: Županijski proračun je u drugom rebalansu bio 270 milijuna kuna, sada iznosi 248 milijuna kuna, a ušteđenih 22 milijuna kuna će se prebaciti u proračun za 2020. godinu.

MATIJA POSAVEC, župan Međimurske županije: Kroz Sporazum za nabavu radova redovitog održavanja županijskih i lokalnih cesta, u ceste ulažemo 41 milijun kuna.

MILORAD BATINIĆ, gradonačelnik Ivanca: I ovu godinu obilježit će velike novčane potpore Grada Ivanca investicijama u sportske objekte, a time i sportskim klubovima.

STJEPAN KOVAČ, gradonačelnik Čakovca: Sa kućicama za knjige želimo knjige i čitanje približiti svima, a posebno mladima i djeci.

ZLATKO BRLEK, gradonačelnik Klanjca: Na jesen sljedeće godine, sa završetkom gradnje, u novom vrtiću bit će mjesta za svu djecu, a prvi put Klanjec dobiva i jaslice.

SINIŠA JENKAČ, gradonačelnik Novog Marofa: Višak u proračunu Grada Novog Marofa iznosi gotovo 10 milijuna kuna, a usmjerit će se u velike infrastrukturne projekte.

ZORAN GREGUROVIĆ, gradonačelnik Krapine: Dvije nove odgojne skupine u dograđenom dijelu krapinskog Gradskog dječjeg vrtića već sredinom studenog.

ANĐELKO TOPOLOVEC, načelnik općine Radoboj: Za djecu i mlade godišnje iz proračuna izdvajamo najmanje milijun kuna.

loading