Skip to content

Po kajkavskom kraju

Po kajkavskom kraju – promotivna je emisija Radija Kaj, s izuzetno velikim  brojem slušatelja, namijenjena, u prvom redu, jedinicama lokalne samouprave. Redovito se emitira na Radiju Kaj nedjeljom od 7 do 11 sati.

Županije-partneri:  Zagrebačka,   Varaždinska,    Međimurska,  Krapinsko-zagorska,  Koprivničko-križevačka, Karlovačka

Gradovi-partneri: Zagreb, Krapina, Čakovec, Koprivnica, Zaprešić, Klanjec, LepoglavaNovi Marof,  Ivanec

Općine-partneri: Đurmanec, Bedekovčina,  Radoboj,  Sveti Križ Začretje         

STJEPAN KOŽIĆ, župan Zagrebačke županije: Specijalna bolnica Naftlan kao nositelj zdravstvenog turizma Zagrebačke županije novim sadržajima pozicionira se na svjetskom zdravstvenom tržištu.

MATIJA POSAVEC, župan Međimurske županije: Imamo jasan cilj i sve što radimo u primarnoj i sekundarnoj zdravstvenoj zaštiti i dalje ćemo raditi  u petoj brzini.

RADIMIR ČAČIĆ, župan Varaždinske županije: S ponosom ističem rad na razvoju Varaždinske županije u svakom njenom dijelu, zahvaljujući realizaciji projekta vrijednih milijardu kuna.

ŽELJKO KOLAR, župan Krapinsko-zagorske županije: Nagrada WBAF ureda u Hrvatskoj je snažna poruka da mladima moramo omogućiti da svoje ideje razviju i otvarati nova, dobro plaćena radna mjesta.

MILORAD BATINIĆ, gradonačelnik Ivanca: Nizom poticajnih mjera do zadržavanja i dolaska mladih obitelji u Ivanec.

DAVID VUGRINEC, pročelnik Upravnog odjela za društvene, međunarodne poslove i odnose s javnošću Grada Čakovca: S dolaskom ljepšeg vremena intenzivirat će se radovi na završetku sanacije nadvožnjaka u Kalničkoj ulici u Čakovcu.

 

loading