Skip to content

Radio Kaj PRVI u regiji – DRUGI u Hrvatskoj

Po slušanosti Radio Kaj je i dalje DRUGI u Hrvatskoj i PRVI  u regiji Zagreba i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske, u najslušanijem razdoblju dana od 6 do 19 sati, s daljnjim povećanjem broja stalnih slušatelja. Odnosi se to na razdoblje trećeg tromjesečja –  srpanj, kolovoz i rujan 2018. godine, a prema istraživanjima Media Universuma De-fakto iz Zagreba.  

Radio Kaj je pojedinačno najslušaniji u Zagrebačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji, na objedinjenom području Zagrebačke, grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije, kao i na objedinjenom području Zagreba i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske.  

U gradu Zagrebu Radio Kaj ima više od 53 tisuće stalnih slušatelja, odnosno 20 posto manje od prvoplasiranog radija u Zagrebu.  

U trećem tromjesečju Radio Kaj je u Hrvatskoj imao najviši doseg ukupnog slušateljstva od 514.110 slušatelja, najviše do sada.

Na slici: grafički prikaz postotka slušanosti u regiji – objedinjenom području grada Zagreba i županija Bjelovarsko-bilogorska, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska, Varaždinska, Sisačko-moslavačka i Zagrebačka.

Slušanost Radija Kaj u Sloveniji

Prema posljednim raspoloživim podacima, RADIO KAJ u Sloveniji u prosjeku dnevno sluša 102 584 slušatelja. Najpopularniji je u pograničnom području, posebno u Ptuju, Rogaškoj Slatini, Rogatecu i slovenskom području uz granicu s Hrvatskom. RADIO KAJ u Sloveniji ima podjednaku slušanost tijekom cijelog tjedna (radnim danima i vikendom). Analiza dnevne dinamike praćenosti programa „RADIJA KAJ“ u Sloveniji   otkriva da je on zanimljiv slušateljima od ranog jutra pa sve do ponoći jer nema statistički značajnih oscilacija po određenim terminima ili emisijama što karakterizira većinu radiopostaja. Dinamika slušanja „RADIJA KAJ“ u Sloveniji je čak izrazitija (veća) i od opće dnevne dinamike praćenja radija u Hrvatskoj.Microsoft Word - Document1

loading