Skip to content

Andrej Plenković za Radio Kaj:  podupirat ćemo aktivnosti za boljitak Zagorja

Posted in Zagorski gospodarski zbor

KRAPINA – Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, za boravka u Krapini, u subotu navečer 11. rujna 2021. godine, na prostoru organizatora 29. Zagorskog gospodarskog zbora, uživo u program Radija Kaj razgovarao je s novinarkom Radija Kaj Gordanom Tepuš.

Predsjednik Vlade posebno je pohvalio organizatore Zbora i istaknuo  da mu je drago da smo, unatoč ovim okolnostima epidemije, uspjeli organizirati ovakav sajam. – Danas smo vidjeli još jedno izdanje Zagorskog gospodarskog zbora koji pokazuje snagu i žilavost malih gospodarstvenika, obrtnika i to iz čak sedam županija, rekao je Plenković i dodao kako će Vlada nastaviti, kao i do sada, podupirati sve aktivnosti za boljitak života svih građana u Hrvatskom zagorju.

Snimka razgovora:

Nakon razgovora u program Radija Kaj Zagorski gospodarski zbor, u odlasku na festivalsku večer, zajedno su razgledali: predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, ministar gospodarstva, prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat, saborski zastupnik i predsjednik Odbora za gospodarstvo Hrvatskog sabora Žarko Tušek, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, direktor Radija Kaj – jednog od organizatora Zbora Drago Gradečak i brojni drugi uzvanici.

loading