Skip to content

Radio Kaj u Čakovcu na 91 MHz

Posted in O Radiju Kaj, and Radio Kaj izravno

U novu 14-godišnju regionalnu radijsku koncesiju Radija Kaj, prvi put uključena je i Međimurska županija s temeljnim odašiljačem u Čakovcu na frekvenciji 91 MHz.

U povodu početka ostvarivanja regionalne kajkavske koncesije, u četvrtak 14. ožujka 2013. godine, u vremenu od 10 do 14 sati, iz SOHO bara u središtu Čakovca, Radio Kaj je izravno emitirao rado slušanu emisiju Zlatna sredina.

Popularna Voditeljica Karmen Špiranec u programu “dobrodošlice Čakovcu i Međimurju” ugostila je brojne zanimljive goste iz grada Čakovca i Međimurske županije, od političara do gospodarstvenika i glazbenika.

U programu su sudjelovali Petar Novački, predsjednik Skupštine Međimurske županije, Matija Posavec, zamjenik župana, Branko Šalamon, gradonačelnik Čakovca…

Za prve posjetitelje Radio Kaj je pripremio i poklonio im posebno izdanje CD-a Međimurci pjevaju, sa 20 skladbi koje su izvođači iz Međimurja izveli na festivalima u organizaciji Radija Kaj.

Inače Radio Kaj emitira program na ukupno 20 odašiljača i kvalitetno se sluša na cijelom području Kajkavske regije, od Zagreba, Zagrebačke, Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije, do Čakovca, Bjelovara, Karlovca, Koprivnice…

Na tom području Radio Kaj je i do sada bio najslušaniji od svih radijskih postaja (De-fakto Zagreb), a ubuduće će, zahvaljujući puštanju u rad novih šest odašiljača i novim emisijama, sigurno biti još slušaniji.

kajck2 kajck1 kajck4 kajck5 kajck6 kajck8 kajck9 kajck10 kajck11 kajck12 kajck13

loading