Velika kulinarska manifestacija Krapinsko-zagorske županije, Chtef Zagorski chef održana je u utorak, 29. listopada 2019. godine, u Donjoj Stubici. Radi se o devetom po redu natjecanju sedam vrsnih zagorskih kuhara u pripremi glavnog jela i deserta sa zadanim namirnicama, a ove godine to su proizvodi koji su dobili oznaku zemljopisnog podrijetla na EU razini – zagorski puran i mlinci te zagorski štrukli, koji trenutno imaju prijelaznu nacionalnu zaštitu a za koje se također uskoro očekuje potvrdu o dobivanju zemljopisnog porijekla na EU razini. Nesvakidašnjim spojem tradicionalnog i modernog stručnu ocjenjivačku komisiju osvojili su kuhari Mislav Božić koji je osvojio treće mjesto,Krešimir Plašč kao drugi, a titulu 9. Chtefa zagorskog chefa ponio je Josip Bival iz Marije Bistrice. Mlade i inovativne kuhare su došli podržati i brojni gosti, među kojima su bili potpredsjednik Hrvatskog sabora Siniša Hajdaš Dončić, saborski zastupnik Marko Vešligaj, župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, njegovi zamjenici Jasna Petek i Anđelko Ferek Jambrek, načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažič, načelnik Zlatar Bistrice Žarko Miholić i mnogi drugi. Posjetitelji su na manifestaciji mogli pratiti ocjenjivanje gotovih jela te ih i kušati, ali i uživati u bogatom popratnom programu sa degustacijom vina renomiranih zagorskih vinara, zagorskim štruklima i kolačima spravljenim po receptima sa tradicionalne manifestacije Babičini kolači.