Skip to content

Davor Bernardić u obilasku od Klanjca do Čakovca

Posted in Vijesti

KLANJEC – Predsjednik SDP-a Davor Bernardić ovog petka, 26. lipnja 2020. godine bio je u obilasku sjeverozapadne Hrvatske, od Klanjca pa do Čakovca, a na kraju najavio kako više, do kraja kampanje neće održavati skupove i druženja s građanima.

Davor Bernardić, u pratnji Željka Kolara, župana Krapinsko-zagorske županije ujedno i prvog na listi Restart koalicije u III. izbornoj jedinici, posjet je započeo u Krapinsko-zagorskoj županiji gdje se u ranim jutarnjim satima u Klanjcu družio s građanima i razgledao gradilište tamošnjeg dječjeg vrtića. Nakon obilaska Klanjca, u društvu župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara i potpredsjednika Hrvatskog sabora Siniše Hajdaša Dončića, s građanima se susreo i na tržnici u Zaboku, u Krapini je obišao županijski Poslovno-tehnološki inkubator, a obilaskom dječjeg vrtića u Zlataru završio je posjet Zagorju. – U ovoj županiji se događa budućnost, ovako izgleda moderni obrazovni sustav koji je plod napora i Županije, ali i korištenja europskih fondova te napora učitelja – istaknuo je Bernardić. Bernardić je u Varaždinskoj županiji iskoristio priliku i razgovorao s građanima u Ivancu i Varaždinu. Obišao je i sjevernu zaobilaznicu u Čakovcu, novouređeno nogometno igralište na čakovečkom SRC „Mladost“ , a posjet sjeverozapadnoj Hrvatskoj završio je sastankom sa županom Međimurske županije Matijom Posavcem.

Davor Bernardić je u Čakovcu najavio kako SDP do kraja predizborne kampanje obustavlja dio predizbornih aktivnosti i više neće održavati skupove i druženja s članovima stranke i građanima na terenu, potvrdio je u petak  Čakovcu predsjednik stranke Davor Bernardić. Bernardić je  kao razloge  za takvu odluku naveo je da je sve veći broj zarađenih koronavirusom u Hrvatskoj i da situacija s tim u veziu eskalira. Rekao je da je to jedina moguća odluka SDP-a, kao odgovorne stranke. Kako je dodao,  nastavit će s konferencijama za novinare na otvorenom te komunikaciju s građanima putem društvenih mreža. Preporuka je članovima stranke, odnosno kandidatima na listama da, ako su bili u kontaktu sa zaraženim osobama, svakako odu u samoizolaciju.

loading