Skip to content

Svečani koncert kajkavskih popevki U ozračju KAJ-a, 2. lipnja 2022. u HNK u Osijeku zajedno pripremaju Osječko-baranjska županija, Grad Osijek i Radio Kaj

Hrvatski odgojno-obrazovni projekt Dajmo djeci korijene i krila u Osijeku

Dječji vrtić Ivana Brlić Mažuranić

Posted in Korijeni

Projekt „Dajmo djeci korijene i krila“ nastavljen je u četvrtak 4. prosinca 2014.  u dječjem vrtiću Ivana Brlić Mažuranić u zagrebačkoj Dubravi. 

Tradicijske drvene igračke najmlađima je na prigodnoj svečanosti u ime organizatora uručila autorica projekta Mirjana Drobina iz zagrebačkog Etnografskog muzeja. 

Pakte s drvenim tradicijskim igračkama primila je ravnateljica vrtića Mira Božić, koja je svim sudionicima ovog projekata zahvalila uručivši prigodne crteže koje su izradili mališani. 

U ime partnera projekta, tvrtke narodne Narodne novine, paket bojica i crtaćeg pribora ravnateljici je uručila viša suradnica za marketing Valerija Osrečak Ključarić. 

Nakon prigodnog dječjeg programa dobrodošlice, Laboratorij zabave izveo je predstavu za djecu. Odgojno obrazovni projekt Dajmo djeci korijene i krila zajedno organiziraju Etnografski muzej i Radio Kaj, uz potporu Grada Zagreba.

zagreb0091 zagreb0151 zagreb0191 zagreb0221 zagreb0161

loading