Skip to content

Dječji vrtić MAESTRAL

Posted in Korijeni

U petak 29. kolovoza 2014. u 10 sati, projekt Dajmo djeci korijene i krila nastavljen je u gradu Rijeka,  u Dječjem vrtiću Maestral.

Ovaj put, tradicijske drvene igračke, koje se izrađuju u Hrvatskom zagorju, u Mariji Bistrici, stigle su u Rijeku u sklopu projekta 100% zagorsko, kojega je organizirala Krapinsko-zagorska županija, kao dio promocije Zagorja, bajke na dlanu.

Tradicijske drvene igračke, ponos Hrvatskog zagorja, najmlađima za dva dječja vrtića uručili su krapinsko-zagorski župan Željko Kolar i domaćin gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel.rijeka ddkk2O projektu Dajmo djeci korijene i krila govorila je autorica Mirjana Drobina iz Etnografskog muzeja Zagreb.

Laboratorij zabave izveo je predstavu za djecu. U ime partnera projekta, Narodnih novina, rukovoditelj Odjela korporativnih komunikacija Bojan Vinek poklonio je najmlađima paket bojica i crtaćeg pribora. Jasna Petek, zamjenica župana Krapinsko-zagorske županije uručila je najmlađima nosač zvuka CD sa pjesmama Cvrkutića.

Odgojno obrazovni projekt Dajmo djeci korijene i krila zajedno organiziraju Etnografski muzej i Radio Kaj.korijeni rijeka

rijeka71 rijeka31 rijeka11

loading