Skip to content

Dječji vrtić Njivice

Posted in Korijeni

U Društvenom centru Kijac, u četvrtak 15. siječnja 2015. godine, s najmlađima je organiziran susret sudionika projekta Dajmo djeci korijene i krila. 

Okupila su se djeca iz područnih vrtića Njivice, koji organizacijski pripadaju Dječjem vrtiću “Katarina Frankopan” Paket tradicijskih drvenih igračaka, poklon organizatora projekta Dajmo djeci korijene i krila, namijenjene najmlađima iz Njivica, uručili su Mirela Ahmetović, načelnica Općine Omišalj i Bruno Janković, upravitelj Janafovog Naftnog terminala Omišalj, a primila ih je Irena Žic Orlić, ravnateljica DV-a “Katarina Frankopan” Krk. 

Narodne novine su pripremile poklon za najmlađe – paket bojica i crtaćeg pribora koje je uručio Bojan Vinek, rukovoditelj korporativnih komunikacija Narodnih novina, a Janaf je pripremio prikladne poklone majica, koje je uručio upravitelj Terminala Omišalj Bruno Janković. 

Odgojno obrazovni projekt Dajmo djeci korijene i krila zajedno organiziraju Etnografski muzej i Radio Kaj, a potporu za provedbu na području Omišlja i Njivica dali su Janaf i Narodne novine.

omisalj7 omisalj1

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska
loading