Skip to content

Dječji vrtić Zraka sunca

Posted in Korijeni

U povodu Dana Koprivničko-križevačke županije, projekt Dajmo djeci korijene i krila nastavljen je u Križevcima, u dječjem vrtiću Zraka sunca.

krizevci4Tradicijske drvene igračke, poklon organizatora projekta Dajmo djeci korijene i krila, predane su najmlađima na prigodnoj svečanosti, 9. travnja 2015. godine.

krizevci7Domaćin je bila ravnateljica DV-a Terezija Horvat. O projektu Dajmo djeci korijene i krila govorila je autorica Mirjana Drobina iz Etnografskog muzeja Zagreb.

krizevci5Igračke su uručili najmlađima Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije i Tomislav Katanović, zamjenik gradonačelnika Grada Križevci.

krizevci6Laboratorij zabave izveo je predstavu za djecu. Valerija Osrečak Ključarić iz Narodnih novina poklonila je najmlađima paket bojica i crtaćeg pribora, poklon primila ravnateljica DV-a Zraka Sunca iz Križevaca Terezija Horvat.

krizevci3Odgojno obrazovni projekt Dajmo djeci korijene i krila zajedno su organizirali Etnografski muzej i Radio Kaj, pokrovitelji su Janaf i Narodne novine, a provedbu na svom području podržala je Koprivničko-križevačka županija.

krizevci8      krizevci2

loading