Skip to content

Nagrada za životno djelo CROMA-e Josipu Grilecu, direktoru Stražaplastike iz Huma na Sutli

Posted in Vijesti

ZAGREB – Nagrade „Menadžer godine“ u organizaciji Hrvatske udruženja menadžera i poduzetnika – CROMA uručene su u utorak, 08. veljače u Zagrebu, pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića te uz supokroviteljstvo Vlade Republike Hrvatske i Grada Zagreba.

Tihomir Premužak, predsjednik HUM-CROMA-e, uz čestitke svim laureatima osvrnuo se na prošlu godinu, istaknuvši vrlo nepovoljne prilike i okolnosti za menadžere i poduzetnike uslijed nastavka pandemije virusa COVID-19, ali i rasta cijena energenata. – Negativni trendovi nastavit će se i tijekom ove godine tako da nas očekuju ozbiljni izazovi – rekao je Premužak.

Ukupno je dodijeljeno 9 nagrada podjeljenih po kategorijama, a poduzetnik godine je Neb Chupin, vlasnik Hermes Internationala, dok je nagradu za životno djelo dobio Josip Grilec, direktor Stražaplastike iz Huma na Sutli.

Zahvaljujući na nagradi za životno djelo Josip Grilec je u vrlo inspirativnom govoru rekao: „Svi mi imamo neke snove! Ja nisam mogao niti sanjati ono što sam danas doživio, nagradu za životno djelo… Ova nagrada je potvrda da sam dobro radio u dobroj vjeri i vodio u dobrom smjeru.“

loading