Skip to content

Dubrovniku šampionu turizma čestitke Radija Kaj – proslavit ćemo u Zagrebu

Posted in Turizam

Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković preuzeo je u petak 10. studenog 2023. godine priznanje ”Turistička destinacija godine – šampion hrvatskog turizma”, glavnu nagradu dodijeljenu u sklopu Dana hrvatskog turizma u Rovinju, na Svečanoj dodjeli godišnjih hrvatskih turističkih nagrada. Nagradu je uručio Andrej Plenković, predsjednik Vlade Republike Hrvatske. Najvažnija turistička nagrada u Hrvatskoj stiže u Dubrovnik potvrdivši tako još jednom izvrsnost i atraktivnost, ali i napore u upravljanju destinacijom i postizanju održivog turizma.

”Vrlo sam ponosan što ova nagrada stiže u naš grad. Ovo je priznanje za sve naše sugrađane koji naporno rade kako bi održali i povećali kvalitetu turističke ponude Dubrovnika, ali i za sve napore koje smo uložili kako bi Dubrovnik uputili smjerom održivosti, na korist naših građana i zadovoljstvo naših posjetitelja. Izuzetno važnu ulogu tu je imao projekt ”Respect the City”, čija nas je provedba u međunarodnoj stručnoj javnosti pozicionirala kao predvodnika održivog turizma”, rekao je dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Radio Kaj čestita Dubrovniku na nagradi prisječajući se kako su nam bili izvrsni domaćini 31. siječnja 2023. kad smo u Dubrovniku zajedno organizirali koncert U ozračju KAJ-a.

Nagradu ćemo zajedno i svečano proslaviti početkom iduće godine u Zagrebu kad će Grad Dubrovnik i Radio Kaj u Zagrebu za sve Zagrepčane i Dubrovčane koji žive u Zagrebu prirediti jedno izuzetno ugodno iznenađenje.

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska
loading