Skip to content

DV Milana Sachsa Zagreb

Posted in Korijeni

Dajmo djeci korijene i krila, odgojno-obrazovni projekt Etnografskog muzeja i Radija Kaj stigao je u petak 8. svibnja 2015. godine, u dječji vrtić Milana Sachsa u Zagrebu.

korjeni - DV Milana Sachsa Zagreb7Igračke je uručila Heda Šlogar iz Odjela za predškoski odgoj, Gradskog ureda za prosvjetu i kulturu Grada Zagreba, a primila ih je ravnateljica vrtića Gordana Lešin.

lesin dvNajmlađi su izveli program dobrodošlice, a Narodne novine, partner projekta, poklonile su vrtiću komplet crtaćeg pribora koji je uručila Nataša Regvar.

korjeni - DV Milana Sachsa Zagreb6Projekt Dajmo djeci korijene i krila, obišao je do sada, s paketima tradicijskih drvenih igračaka više od 50 hrvatskih dječjih vrtića, od Hrvatskog zagorja, Međimurja, Prigorja i Podravine do Vukovara, Rijeke, Dubrovnika, Zagreba…

korjeni - DV Milana Sachsa Zagreb5Najmlađima je o drvenim igračkama, koje je zaštitio UNESCO, govorila autorica projekta Dajmo djeci korijene i krila Mirjana Drobina iz Etnografskog muzeja.

korjeni - DV Milana Sachsa Zagreb1Ovaj odgojno obrazovni projekt Etnografskog muzeja i Radija Kaj prepoznali su i podržali Ministarstvo poljoprivrede, Narodne novine, Janaf, ali i Gradski ured za prosvjetu i kulturu Grada Zagreba, te županije Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Koprivničko-križevačka, Varaždinska, Međimurska…

korjeni - DV Milana Sachsa Zagreb8„Laboratorij zabave“ je za najmlađe odigrao prikladnu predstavu

loading