Skip to content

Gordana Ivanjek Tušek oduševila izvedbama i odabirom skladbi

Posted in Vijesti

KRAPINA – Koncertom u atriju Franjevačkog samostana u Krapini, u ponedjeljak 6. rujna 2021. godine, Tjedan kajkavske kulture obogatila je, a izvedbama i izborom skladbi posjetitelje oduševila Gordana Ivanjek Tušek, uz klavirsku pratnju Jurice Vugreka.

Gordana Ivanjek Tušek, na našoj glazbenoj sceni, prisutna je više od 15 godina, s bogatim glazbenim opusom od gotovo 100-tinjak pjesama.

Surađuje s mnogim izvrsnim glazbenicima, Ivicom Pepelkom, Rajkom Suhodolčanom, Marijanom Jergovićem, Ivicom Plivarićem Ivom, Jerryjem Grchevichem, Damirom Bačićem, Mijom Dimšić, Vladom Smiljanićem, Branko Grebličkim Ventekom, Tonijem Eterovićem i mnogim drugima.

Zajedno sa suprugom, Žarkom Tušekom ima 20-tak pjesama, od kojih je desetak njih, festivalskih. Nastupala je na brojnim pozornicama festivala – u Pitomači, Požegi, Đakovu, Zadarfestu, te na našem krapinskom festivalu. Imala je i niz uspješnica i nagrada na festivalima Radija Kaj. Glazba je Gordanu odvela diljem svijeta, nekoliko puta u Kanadu, SAD, Rusiju, Poljsku, Njemačku.

loading