Skip to content

Gordana Ivanjek Tušek u Dubrovnik i u Croatia Records

Posted in U ozračju KAJ-a

Uoči odlaska u Dubrovnik na koncert Radija Kaj U ozračju KAJ-a, gdje će pjevati prekrasnu skladbu Dugo me ni bilo, Gordana Ivanjek Tušek, potpisala je ekskluzivni ugovor s hrvatskom izdavačkom kućom ‘Croatia Records’ i time značajno osnažila svoju glazbenu karijeru.

– Prije svega želim zahvaliti svom izdavaču ‘Croatia Recordsu’, naravno direktoru Želimiru Babogredcu, gospođi Nikolini Mazalin, cijelom timu, što smo se eto, nakon desetak godina i malo više, odlučili za još jedan zajednički pothvat – započela je Ivanjek Tušek.

Dva su ključna pravca njenog stvaralaštva, istaknula je.

– Prvi je tamburaška glazba, s kojom sam zapravo i krenula u glazbene vode, te zabavna glazba, s elementima popa, countryja, ali uz naglasak na promociji kajkavske lirike i jezika, a ovaj drugi smjer dominantno je vezan uz Krapinski festival i ponosna sam da sam dio tzv. ‘kaj scene’, ali u modernom izričaju – pojasnila je naša pjevačica te dodala:

– Veseli me da je to prepoznato i od mog izdavača ‘Croatia Recordsa’, te da ćemo u suradnji koja je pred nama zajedno raditi na promociji svega onog što sam zajedno sa svojim suradnicima stvarala proteklih godina – otkrila je.

Više donosi Zagorjeinternational.

loading