Skip to content

Ivan Zak i Radio Kaj u Areni

Posted in Radio Kaj izravno

Neposredno uoči najvećeg koncerta Ivana Zaka, u subotu 11. veljače 2017. godine, podršku mu je došla dati i s njim se pripremiti za ovaj veliki događaj brojna ekipa Radija Kaj. Neposredno prije ulaska na pozornicu došao je do mikrofona Radija Kaj i izravno se obratio, u društvu Vlaste Stamičar i Dražena Horvata, brojnim slušateljima Radija Kaj. Naravno veliki dio slušatelja Radija Kaj  je odavno već ušao u dvoranu.

Nakon obraćanja slušateljima Radija Kaj, Ivan Zak započeo je s onim u čemu najviše uživa – pjevati svoje hitove uživo pred tisućama posjetitelja.  I doista veliki glazbeno scenski spektakl u zagrebačkoj Areni pripremio je ovaj poznati kantautor i pjevač Ivan Zak. Na oduševljenje mnogobrojne publike, koncert je otvorio svojim velikim hitom Ilegala, a kako je  Ivan Zak rekao za Radio Kaj, medijskog prokrovitelja ovog koncerta, ovo mu je najveći ispit i dostignuće i dosanjani san  dosadašnje izuzetno uspješne karijere.

Uz Ivana Zaka i njegov bend, razdraganu zagrebačku publiku oduševili su i njegovi gosti i prijatelji Begini, Neda Ukraden  i Mate Bulić. Bolja od najbolje, Usne varane, Da si tu, Naučila si me, Obriši suze, Tetovaža… hitovi su  koje je publika  ove subotnje večeri otpjevala od prvog do zadnjeg stiha s Ivanom Zakom.

Ekskluzivno za Radio Kaj fotofrafije iz Arene – Dražen Horvat.

loading