Skip to content

Iz Termi Tuhelj

Posted in Radio Kaj izravno

Radio Kaj svoje slušatelje i ovaj „produženi vikend“ vodi na „Splash ljeto“ u Terme Tuhelj. Ovaj vikend je u znaku umjetnosti i zabave.  Ako čuvate omiljene stare stripove iz djetinjstva, ovog produženog vikenda, imate ih odličnu priliku unovčiti i osigurati si odlično ljetno osvježenje u Termama Tuhelj uz popust na kupanje! Osim toga, u subotu, 06.kolovoza, u Terme Tuhelj dolazi Srećko Puntarić jedan od najpoznatijih domaćih strip crtača. On će posjetitelje Termi Tuhelj, u sklopu programa „Felix u gostima“, uputiti u sve tajne crtanja stripova i stvaranja popularnih strip junaka, rekla je u razgovoru za Radio Kaj Andreja Vrhovski, voditeljica hotela Well Termi Tuhelj.

U subotu se tijekom dana, očekuje i gastro show Sanje Doležal, a u večernjim satima, u Hotelu Well, nastavlja Art& Wine fest u sklopu kojeg se priprema koncert Tomislava Golubana i gostiju te degustacija vina vinarije Vuglec. Uz brojne vodene atrakcije, tobogane, bogatu ugostiteljsku ponudu, adrenalinske sadržaje i nagradne igre za sve su posjetitelje pripremljeni bogati programi te rekreacija za sve generacije, naglašava animator u Termama Tuhelj, Krunoslav Majerić.

Dakle, “Vodeni planet” Termi Tuhelj i vodeni park “Aqualuna” Termi Olimia te najaktualniji hitovi na Radiju Kaj jamstvo su najboljeg osvježenja i zabave u ljetnim mjesecima.

loading