Skip to content

Jelena Pavičić Vukičević nova predsjednica stranke MB 365 – Stranke rada i solidarsnosti

Posted in Vijesti

ZAGREB – Jelena Pavičić Vukičević nova je predsjednica stranke BM 365 – Stranke rada i solidarnosti. Odlučeno je u četvrtak 11. ožujka 2021. godine na sjednici Predsjedništva stranke. Istaknula je da se stranka neće ugasiti, a ime stranke će ostati isto.   “Moram razočarati sve one koji čekaju da se stranka ugasi ili promijeni ime. Nekima je smetalo zašto stranka nosi ime po živome čovjeku, sada nekima smeta zašto stranka nosi ime po preminulom čovjeku. To ime i prezime je dio našeg identiteta.”

Nada se da će predsjednici organizacija već idući tjedan predložiti najbolje kandidate za lokalne izbore.   “Svatko od nas ima svoje ideje i može donijeti svoje ideje u zajedničkom poslu. Predsjedništvo i predsjednici organizacija prihvatili su ideju da se vrate u svoje organizacije i razgovaraju sa svojim članovima i kroz tjedan dana, nadam se da već idući četvrtak, sa zaključcima sa svojih sjednica upoznaju Predsjedništvo stranke kako bismo za stranku mogli donijeti najbolju odluku. I ja znam da će oni predložiti najboljeg kandidata.”

Nije željela reći ide li u utrku za zagrebačku gradonačelnicu. “Ne mogu prejudicirati i možda bi to netko shvatio da želim utjecati na članove stranke. Uvjerena sam da će oni iznjedriti najbolje rješenje.”

loading