Skip to content

Koncesija

Agencija za elektroničke medije, Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije i Radio Kaj, sklopili su ugovor o koncesiji za Radio Kaj za iduće 14-godišnje razdoblje. Koncesijsko razdoblje je započelo s danom 1. travnja 2013. godine, a traje do 31. ožujka 2027. godine.

Riječ je jedinoj koncesiji koja obuhvaća cjelokupnu kajkavsku regiju, odnosno područje grada Zagreba, središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Program Radija Kaj emitira se preko 22 odašiljača, razmještenih u svim dijelovima kajkavske regije.

Početak ostvarivanja nove koncesije Radio Kaj je dočekao s osvježenim programskim sadržajima, prilagođenim potrebama i zanimanju slušatelja s kajkavskog govornog područja. Program sadrži kratke informacije, tonske priloge od najrazličitijih sugovornika, brojne sadržajne i tematske emisije… Posebnu vrijednost imaju programski sadržaji kojima se njeguju kultura i tradicija kajkavskoga kraja, iznose gospodarske i turističke teme, predstavlja lokalna samouprava, emitira prepoznatljiva zabavna i regionalna glazba i brojne zabavne emisije.

Radio Kaj je, zahvaljujući dobrim programskim sadržajima imao i do sada najveći broj slušatelja u regiji koju čine grad Zagreb i županije: Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Varaždinska, Međimurska, Koprivničko-križevačka, Bjelovarsko-bilogorska, Sisačko-moslavačka i Karlovačka. (De-fakto Zagreb).

loading