Skip to content

Radio Kaj u Koprivnici na 103,1 MHz

Posted in O Radiju Kaj, and Radio Kaj izravno

Popularnu emisiju Radija Kaj Zlatna sredina, urednica Karmen Špiranec izravno je u četvrtak 21. ožujka 2013. godine, od 10 do 14 sati realizirala iz Koprivnice.

Radio Kaj je uputio svoj kajkavski pozdrav proljeću i poželio dobrodošlicu slušateljima koji program od sada mogu slušati preko novog odašiljača u Koprivnici na 103,1 MHz.

Na Trgu mladosti, u Nautilusu okupili su se zanimljivi i poznati gosti, koji su sudjelovali u programu. Posjetiteljima, za vrijeme emisije, Radio Kaj je poklonio CD s 20 velikih hitova nastalih na festivalima Pjesmom do srca i Pjesma i tambura.

Domaćini programa bili su gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak i direktor Radija Kaj Drago Gradečak, a u programu su sudjelovali Dražen Pros, zamjenik ministra poduzetništva i obrta, Darko Ledinski, zamjenik ministrice socijalne politike i mladih,Renato Labazan, direktor Turističke zajednice grada Koprivnice, dr. Petar Stapar, ravnatelj Opće bolnice Koprivnica, Renato Sremec, starješina Odreda izviđača Koprivnice, Juraj Galina pjevač i brojni drugi.

Projekt je pratio Večernji list, a događanja su istovremeno završavala i na Facebooku Radija Kaj.

kajko2 kajko4 kajko5 kajko6 kajko7 kajko8

loading