Skip to content

Ljeto u toplicama

Radio Kaj je tijekom punih 15 godina, na bazenima u toplicama, pred tisućama posjetitelja, odradio nevjerojatnih 150 cjelodnevnih priredbi Ljeto u toplicama. Na istome mjestu, u toplicama, susreli su se ljudi koji sudjeluju u proizvodnji, marketingu i prodaji prehrambenih proizvoda s onima kojima su ti proizvodi namijenjeni – izravno s kupačima na bazenima, ali i slušateljima Radija Kaj i čitateljima medijskog partnera Večernjeg lista.

Kroz igru i zabavu, i dakako vrijedne nagrade, približili smo brojne hrvatske proizvode potrošačima, omogućili im da sve proizvode izravno kušaju, a našim dragim domaćinima djelatnicima toplica nastojali smo bazenske prostore ispuniti zanimljivim priredbama što su ih osmislili, organizirali, i ostvarili djelatnici Radija Kaj i predstavnici sponzora Ljeta u toplicama. Naše su priredbe i izravni radijski prijenosi, te reportaže u Večernjem listu na poseban način, neformalno, ali ipak učinkovito i jedinstveno promovirali toplički turizam, stvaraoce u kulturi, gradove i općine u kojima su naše toplice.

Serijalu gospodarskih, kulturno-zabavnih i prije svega promotivnih priredaba Ljeto u toplicama tradicionalni i dobri domaćini bile su Krapinske, Stubičke, Sutinske, Tuheljske i Varaždinske toplice. Ljeto u toplicama najveća je promotivna turističko-gospodarska akcija topličkog turizma u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Programsko-voditeljska ekipa i sponzori uspješno su se pojavljivali svaki vikend u drugim toplicama i organizirali program sa zanimljivim gostima, s nagradnim igrama za posjetitelje, promocijom hrvatskog gospodarstva, izborom najljepše djevojke bazena i “Ljeta”, nastupima pjevača, izravnim prijenosom događaja u program “Radija Kaj”, te budnim praćenjem reportera “Večernjeg lista”, tiskovnog pokrovitelja.

ljeto-u-toplicama Ljeto-u-Zagorskim-toplicama79 Ljeto-u-Zagorskim-toplicama93 Ljeto-u-Zagorskim-toplicama59 Ljeto-u-Zagorskim-toplicama82 Ljeto-u-Zagorskim-toplicama69 Ljeto-u-Zagorskim-toplicama53 Ljeto-u-Zagorskim-toplicama55 Ljeto-u-Zagorskim-toplicama52 Ljeto-u-Zagorskim-toplicama40 Ljeto-u-Zagorskim-toplicama30 Ljeto-u-Zagorskim-toplicama5 Ljeto-u-Zagorskim-toplicama2

loading