Skip to content

Manifestacija „100 % Zagorsko“ u Zagrebu

Posted in Sto posto zagorsko, and Vijesti

Novinar Radija Kaj Matija Veličan i voditeljica Ureda Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije Sanja Škrinjar
Novinar Radija Kaj Matija Veličan i pročelnica za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu Krapinsko-zagorske županije Sanja Mihovilić
Novinar Radija Kaj Matija Veličan i jedan je od rijetkih koji u Hrvatskoj još uvijek čuva tradiciju izrade drvenih igračaka Ivica Mesar
Novinar Radija Kaj Matija Veličan i poznata zagorska slastičarka Štefica Gulija
Novinar Radija Kaj Matija Veličan i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević
Novinar Radija Kaj Matija Veličan i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar

ZAGREB – Manifestacija „100 posto Zagorsko“ otvorena je u petak, 15. rujna 2023. godine, na Europskom trgu. Manifestacija je okupila 37 izlagača iz Krapinsko-zagorske županije koji svojim proizvodima promoviraju Hrvatsko Zagorje kao poželjnu turističku destinaciju, bogate kulturne baštine i gastronomske ponude. Manifestacija donosi ono najbolje što Hrvatsko zagorje ima.

Na Europskom trgu u Zagrebu mogu se probati i kupiti gastro-enološki specijaliteti Krapinsko-zagorske županije, od kojih su neki pod zaštitom Europske unije, upoznati se s tradicijskom proizvodnjom, ali i saznati više o bogatoj turističkoj ponudi Hrvatskog zagorja. – Sigurno će se naći super kvalitetnih, prirodnih proizvoda, sjajnu gastronomsku ponudu. Ima za svakoga ponešto, od pića, hrane, bućinih proizvoda, odnosno svih autohtonih proizvoda Hrvatskog zagorja, rekao je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević te prilikom obilaska manifestacije pozvao sve Zagrepčane na Europski trg. „100 posto Zagorsko“ održava se po 14. put, a Zagreb je domaćin manifestacije bio 13 godina. – Zagrepčani su naši najbrojniji gosti. Prepoznali su Zagorje kao turističku destinaciju i mi im se na ovaj način želimo zahvaliti na tom povjerenju, kazao je župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Manifestacija „100% Zagorsko“ u petak, 15. rujna 2023. godine, otvorena je do 22,00 sata, a u subotu, 16. rujna 2023. godine, od 08,00 do 20,00 sati.

loading