Skip to content

Mario Medved kandidat SDP-a za župana Međimurske županije

Posted in Vijesti

ČAKOVEC – Mario Medved je kandidat Socijaldemokratske partije Hrvatske za župana Međimurske županije na nadolazećim lokalnim izborima. Čak šest stranaka podržalo je kandidaturu njega i njegovog zamjenika Darka Danije, trenutnog načelnika općine Nedelišće. Podršku Medvedu svojim je dolaskom na predstavljanju u Čakovcu u četvrtak 11. ožujka  pružio i predsjednik SDP-a Peđa Grbin, a prisutni su bili i istaknuti članovi SDP-a Međimurske županije.

Medved, koji je zadnjih osam godina zamjenik najvećeg grada županije i više od 30 godina vatrogasac na terenu, istaknuo je kako smatra da mu upravo to daje širinu perspektive i odlično iskustvo za upravljanje cijelom županijom. U utrku ide sa sloganom „Međimurje ljubav iskrena i prava“ i uz podršku široke koalicije stranaka – SDP-a, HSS-a, HSU-a, MDS-a, Reformista i Hrvatskih Laburista.

Na predstavljanju SDP-ovog kandidata za međimurskog župana bili su i potpredsjednik stranke Siniša Hajdaš Dončić, predsjednik Županijske organizacije SDP-a Mladen Novak te SDP-ov gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač, koji se kandidira za novi mandat.

loading