Skip to content

Međimurci i Zagorci očekuju Zagrepčane

Posted in Turizam

Promotivni turističko-gospodarski medijski projekt kontinentalnog turizma, Radio Kaj realizira tijekom mjeseca travnja 2021. godine, emitiranjem uživo s terena popularnih turističkih emisija, namijenjenih promociji turističkih posebnosti i ponude, u prvom redu iz Međimurske, Krapinsko-zagorske i Varaždinske županije.

Ovaj promotivni projekt namijenjen je slušateljima Radija Kaj u regiji koju čini osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske, s posebnim naglaskom na grad Zagreb. Promocija turističke ponude dostupna je i slušateljima Radija Kaj u Rijeci, Istri, Splitu i čitavoj Dalmaciji, Osijeku i Slavoniji u formatu digitalnog radija DAB+, putem vlastitih internet kanala Radija Kaj te brojnih drugih kanala za distribuciju radijskog programa.

Kroz projekt se  medijski popularizira turistička ponuda, kao što su termalna kupališta i zdravstveni turizam, izletnički turizam, restorani, vinske ceste i gastronomija, lov i ribolov, dvorci, kurije, muzeji, vjerski i kulturni turizam, manifestacije, kongresni-poslovni turizam, sajmovi, sportsko-rekreacijski turizam, ciklo turizam, rekreacija…

Mjesec turizma na Radiju Kaj, ostvaruje programsko-tehnička ekipa Radija Kaj, koja je do sada uspješno realizirala brojne velike projekte kao što su: Ljeto u toplicama, Mikrofon u loncu, Dajmo djeci korijene i krila, Kajkavci u Lisinskom, koncerti, festivali i gospodarski sajmovi, programski sadržaji poput Turizma bez granica, Ispod suncobrana i brojni drugi turistički sadržaji.

Više na temu Turizam na Radiju KAJ

loading