Skip to content

Mikrofon u loncu

Kulinarski serijal Radija Kaj Mikrofon u loncu, tijekom desetljeća realizacije, kuhao je nedjeljni ručak u više od stotinu uglednih restorana Zagreba, središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Sudjelovali su vrsni kuhari, zanimljive javne osobe, od političara, glazbenika do sportaša. Atmosferu je prenosio izravno Radio Kaj, a u programu su sudjelovali i slušatelji, ali i glazbenici koji su svirali uživo za posjetitelje i slušatelje.

 Tematski je obrađivano kulinarstvo, proizvodnja, pripremanje i posluživanje jela i pića, kvalitetnu prehranu i općenito – turističko gospodarstvo. Značajno mjesto za predstavljanje i promociju omogućuje se tvrtkama čiji su proizvodi ili usluge izravno ili popratno vezani uz kulinarstvo, pripremanje i posluživanje jela i pića, opremanje i uređenje ugostiteljsko-turističkih objekata..

Emisija o kulinarstvu Mikrofon u loncu, u nedjeljnom radijskom “top” terminu od 11 do 13 sati, bila je izuzetno slušana. Zbog stalne selidbe širom Zagreba, Hrvatskog zagorja, Prigorja, Podravine, Međimurja i drugih krajeva, slušatelji su imali priliku doznati o mnogim tradicionalnim jelima i isprobati recepte koje su kuhari objavljivali u emisiji Radija Kaj Mikrofon u loncu.

buncicdedic

kostadinka lagus mikrofon basca Mikrofon Mihanović1 semi tomislavac mikrofon u loncu zelenjak

loading