Skip to content

Otvoren 7. Gospodarski sajam Varaždin 2021.

Posted in Vijesti

VARAŽDIN- 7. Gospodarski sajam Varaždin 2021. od danas 18. lipnja do subote 19. lipnja održava se na Kapucinskom trgu u Varaždinu. Sajam je otvorio gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj.
Drago mi što Varaždin ima ovakvu priredbu, koja je svojevrsni spoj tradicije i modernog. Tako se u središnjoj pagodi predstavlja naš Tehnološki park, kroz prikaz najnovije tehnologije i znanja iz područja gospodarstva, a tu je i niz naših OPG-ova i obrtnika koji daju posebnu čar i draž ovome sajmu, rekao je gradonačelnik Bosilj.
Na sajmu izlaže 100 tinjak izlagača s područja Varaždinske, Krapinsko- zagorske pa i Vukovarsko- srijemske županije te zahvaljujem svim gradovima, općinama i županijama koje su stale uz svoje proizvođače i omogućile ima nastup i promociju kroz ovu sajamsku priredbu, rekao je organizator Nenad Kumrić.
Tradicionalno, na Gospodarskom sajmu u Varaždinu prisutno je i 10-tak izlagača iz Krapinsko- zagorske županije. I na ovaj način želimo našim proizvođačima izaći u susret kako plasirali svoje proizvode kupcima, a na što je izrazito negativno djelovala ova pandemija, rekao je župan Željko Kolar i pozvao sve Varaždinke i Varaždince da obiđu sajam i kupe visokokvalitetne zagorske proizvode.
Glavni partner sajma je Varaždinska županija, a glavni pokrovitelj Grad Varaždin. Tijekom vikenda, danas do 20 sati te sutra od 8 do 15 sati, na sajamskom prostoru uz izložbe i prezentacije, bit će organizirane modne revije, demonstracije izlagača, zabavno-glazbeni program odnosno North West Fest.

loading