Skip to content

Poslovni uzlet u Krapini

Posted in Poslovni uzlet

U četvrtak 8. rujna 2016. godine u Srednjoj školi Krapina, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 6, održava se Poslovni uzlet Krapinsko-zagorske županije. Na otvorenju su govorili Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika, Zoran Gregurović, gradonačelnik Krapine, Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije i Dragutin Ranogajec, predsjednik Hrvatske obrtničke komore.

U suradnji s Krapinsko-zagorskom županijom Poslovni dnevnik, uz medijsko partnerstvo Radija Kaj, nastavlja s besplatnim edukativnim  predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

Besplatne edukacije za poduzetnike i Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova u okviru Poslovnog uzleta Krapinsko-zagorske županije održavaju se danas u Krapini.

Poslovni uzlet zajednički organiziraju Poslovni dnevnik i Krapinsko-zagorska županija uz medijsko partnerstvo Radija Kaj.

– Da su hrvatski poduzetnici prepoznali projekt „Poslovni uzlet“ u posljednje dvije i pol godine, od kad se on provodi, potvrđuje podatak da je danas u Krapini on okupio oko 130 sudionika – ističe glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović

Koliko je bitna edukacija istaknuo je na početku Poslovnog uzleta predsjednik HOK-a Dragutin Ranogajec naglasivši da je Poslovni uzlet mjesto gdje poduzetnici mogu usvojiti nova znanja za budućnost.

– Da je Poslovni uzlet svojevrsna nadogradnja Zagorskog gospodarskog zbora, koji se od danas do subote, 10. rujna, održava u Krapini ističe gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović.

– Cilj ovog Poslovnog uzleta je da damo dodatnu vrijednost Zagorskom gospodarskom zboru koji ove godine ima rekordnih 375 izlagača i međunarodnog je karaktera, naglašava krapinsko-zagorski župan Željko Kolar.

U sklopu Poslovnog uzleta danas je u Krapini održana i prezentacija na temu potpora u gospodarstvu KZŽ i panel diskusija pod nazivom Decentralizacija i razvojna uloga lokalnih zajednica na kojoj je uz domaćina, krapinsko-zagorskog župana Željka Kolara, sudjelovao i župan Šibensko-kninske županije, predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk. U sklopu Festivala poduzetništva, obrta i OPG-ova u Šetalištu hrvatskog narodnog preporoda predstavit će se niz zanimljivih sadržaja prepoznatljivih za ovaj kraj, a čitava manifestacija završava velikim koncertom Ivana Zaka na Trgu Ljudevita Gaja u Krapini, ove subote, 10. rujna od 22,00 sata.

imageimageimageimageimage. Više…

loading