Skip to content

Predstavljene nacionalne turističke nagrade dodijeljene Međimurju i turističkim subjektima

Posted in Vijesti

MAĐERKIN BREG – Godišnje hrvatske turističke nagrade, Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma i sporta te Hrvatske gospodarske komore, uručene Međimurskoj županiji, Termama Sveti Martin i putničkoj agenciji Potepuh, na nedavnim Danima hrvatskog turizma, predstavljene su u utorak, 12. listopada 2022. godine, u novootvorenom vidikovcu na Mađerkinom bregu. Terme Sveti Martin proglašene su najboljim wellness hotelom u Hrvatskoj. To je samo potvrda predanog rada svih dosadašnjih i aktualnih zaposlenika te uprave Termi, ali i potvrda visoke kvalitete usluge, kao i činjenice da na kontinentu postoje snažni aduti hrvatskog turizma, kaže direktorica Terma Sveti Martin Nuša Korotaj.

– Već sam ulazak među tri najbolje male putničke agencije u Hrvatskoj za agenciju Potepuh iz Podbresta, veliko je priznanje te daljnji motiv da u svom radu kreiramo kreativne i originalne turističke pakete, ističe direktor Potepuha Nikola Balent. Izuzetno vrijednu nagradu i priznanje dobilo je Međimurje – proglašeno najuspješnijom destinacijom održivog turizma, ispred Hvara i Malog Lošinja.

– Čestitam svakom našem čovjeku jer ovo je njihova nagrada i rezultat, naglašava župan i predsjednik Turističke zajednice Međimurske županije Matija Posavec. Ovo je kompleksna nagrada čijem osvajanju pridonosi naša bogata baština, briga o njenom očuvanju i kvalitetna prezentacija, naša netaknuta priroda, kultura i povijest, aduti vjerskog turizma, biciklistička staza od 600 km i način kako se prilagođavamo trendovima budućnosti, dodaje Posavec. – Svaka nagrada je kraj jednog i početak novog puta, a ova nam ulijeva  nadu kako našu turističku priču gradimo i dalje, poručuje župan Posavec te najavljuje kako će se Međimurje dodatno otvoriti prema cijelom svijetu te mu biti snažan motiv za daljnji razvoj.

 

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska
loading