Skip to content

Prijem za odlične Krapinske mažoretkinje

Posted in Vijesti

KRAPINA – Prijem za Krapinske mažoretkinje i twirling klub Krapina upriličio je u utorak, 23. svibnja 2023. godine gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, kako bi im čestitao na osvojenom izvrsnom 5. mjestu na Europskom prvenstvu u Italiji, te odličnom uspjehu ostvarenom na Državnom prvenstvu u mažoret i twirling plesu u Cavtatu, gdje su osvojile devet medalja; tri zlatne, dvije srebrne i četiri brončane.

Trenerica Duška Kožić istaknula je kako je u svemu najvažnije motivirati mlade ljude na rad te zahvalila gradonačelniku Zoranu Greguroviću i Gradu Krapini što su im omogućili odlazak na natjecanja, što je veliki poticaj svim članicama koje se s punom predanošću trude oko ostvarivanja sklada, harmonije i međusobne podrške u timu, pa samim time odlični rezultati ni ne mogu izostati.

Okupljenima su se obratile dugogodišnje članice Krapinskih mažoretkinja, Sara Gregurović i Barbara Frankol, naglasivši da su u klubu upoznale odlične prijateljice, te da ih povezuje sport i velika volja za napretkom. – Bile smo na dva europska natjecanja; prošle godine u Španjolskoj i ove godine u Italiji, prolile smo mnogo znoja i suza, ali se isplatilo i još nas jače povezalo kao tim, naglasile su Sara i Barbara, dodavši da je za postizanje odličnih rezultata potrebno puno truda, ali i povjerenja u čitav tim.

Krapinskim sportašicama na svim uspjesima koje su postigle, čestitke je uputio gradonačelnik Zoran Gregurović, naglasivši da su to i uspjesi Grada, u kojem su svi izuzetno ponosni na njih. – Grad nisu samo ceste i infrastruktura, grad su sve naše udruge i stanovnici, naglasio je Gregurović, napomenuvši kako je pomoć Grada minimum koji se može dati da se nastavi rad Krapinskih mažoretkinja i twirling kluba Krapina, koje su odlikaši među sportskim udrugama Grada Krapine.

– Mi smo tu da pripomognemo, da osiguramo potrebna sredstva i infrastrukturu, a dio sredstva koja ćemo dobiti iz ITU mehanizma bit će uložen i za sportske sadržaje na SRC Podgora, gdje će se izgraditi i jedna multifunkcionalna dvorana, koja će biti prostor za bolji i kvalitetniji rad i još predanije treniranje brojnih krapinskih sportskih udruga, dodao je gradonačelnik Gregurović.

loading