Skip to content

Program Krapinsko-zagorske županije: Zagorje Jarmini

Posted in Ostale izdvojene objave

Uz Dan općine Jarmina Krapinsko-zagorska županija priprema manifestaciju Pod nazivom Zagorje – Jarmini. Započet će u nedjelju 19. travnja 2019. godine u 19 sati koncertom autohtone zagorske glazbe u novouređenom društvenom domu koji će tom prigodom i biti svečano predan stanovnicima Općine Jarmina na korištenje.

U glazbenom programu kojega će pripremiti Radio Kaj, u društvenom domu, među ostalim, će nastupiti Savski valovi, Ivan Benc, Iva Ranogajec Inkret, Velentino i Robert Žlabur, Pia Kartelo, Podvinčani i ženska vokalna skupina Ratkajke. Za tu prigodu Valentino i Robert Žlabur će izvesti i autorsku skladbu – himnu Jarmine. U Jarmini se s posebnim veseljem očekuje i dodatni glazbeni program popularnih Podvinčana.

Program obilježavanja Dana općine Jarmina, nastavit će se idući dan svečanom sjednicom Općinskog vijeća. Krapinsko-zagorska županija će i toga ponedjeljka, 20. travnja, dati svoj doprinos posjetom najmlađima i darivanjem tradicijskih dječjih igračaka u sklopu hrvatskog odgojno-obrazovnog projekta Etnografskog muzeja i Radija Kaj pod nazivom Dajmo djeci korijene i krila, ističe župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, uz najavu susreta branitelja, dodjelu donacije za dječji vrtić…

Bit će to doista jedan veliki i emotivni susret Zagoraca iz Jarmine sa Zagorcima iz Krapinsko-zagorske županije koji će ih posjetiti ali i prigodno darivati.

loading