Skip to content

Narodna koalicija u Varaždinu

Posted in Radio Kaj izravno

Narodna koalicija održala je prvi službeni predizborni skup u Varaždinu na kojemu je kandidat za premijera, predsjednik SDP-a Zoran Milanović istaknuo da koalicija SDP-HNS-HSS-HSU ima ozbiljan program i ljude s iskustvom za izgradnuju moderne Hrvatske.

U svom govoru na skupu Milanović u nekoliko je navrata naglasio da Narodna koalicija nudi biračima sposobne i dobre ljude koji već sada iza sebe imaju iskustvo. Uvjeren je da birači to znaju i da će zbog toga glasati za njih. Rekao je da je siguran u pobjedu Narodne koalicije, koja donosi red i “siguran smjer” jer država mora biti uređena tako da služi interesima građana.

Kandidate u III. Izbornoj jedinici, koja obuhvaća Međimursku, Varaždinsku i Krapinsko-zagorsku županiju, predstavila je u utorak, 16. kolovoza 2016. godine Narodna koalicija, čiji je skup održan na Trgu bana Jelačića u Varaždinu. Sudionike je, kao domaćin, pozdravio varaždinski župan Predrag Štomar, a Siniša Hajdaš Dončić, kao prvi na listi, predstavio je ostale kandidate na listi, na kojoj su još: Predrag Štromar, Stjepan Kovač, Matija Posavec, Mario Habek, Marija Puh, Marko Vešligaj, Petra Novinščak, Renata Potočnik, Božica Makar, Agatra Cvitić, Zvonimir Sabati, Bernarda Topolko i Milorad Batinić.

Nakon predstavljanja kandidata građanima su se obratili čelnici i predstavnici stranaka Narodne koalicije Zvonimir Sabati (HSS), Silvano Hrelja (HSU), Ivan Vrdoljak (HNS) i kandidat za premijera Zoran Milanović (SDP).(promo)vž3 svisiniša vž vž2vž vž1štromar vž vešligaj vž puh vž posavec vž batinić vžimage

loading