Skip to content

Radio Kaj, 3. svibnja 2021. – 31. godina rada

Posted in Vijesti

Radio Kaj, prvi privatni radio u Hrvatskoj i prvi radio s regionalnom koncesijom u Hrvatskoj, 3. svibnja 2021. godine navršava 31. godinu postojanja i rada. Vodeći je radio po slušanosti u regiji koja obuhvaća grad Zagreb i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske, a po broju slušatelja u razdoblju siječanj – travanj 2021. godine na trećem je mjestu u čitavoj Hrvatskoj.

U produkciji i emitiranju programa Radio Kaj ima 30 zaposlenih koji program pripremaju u vlastitim studijima u Zagrebu, Krapini, Varaždinu i Koprivnici, ali i na terenu, po čemu smo poznati. Program Radio Kaj emitira preko 25 vlastitih FM odašiljača, putem DAB+ kao digitalni radio, a izuzetnu slušanost Radio Kaj ostvaruje i putem interneta širom Hrvatske i u 70-tak zemalja širom svijeta.

Sukladno trenutnim zdravstvenim okolnostima, Radio Kaj, svoj rođendan obilježava radno, pripremajući program za svoje slušatelje, nadajući se što skorijoj mogućnosti organizacije raznih koncerata i drugih projekata. Veselimo se što skorijoj mogućnosti za neka nova druženja i susrete sa slušateljima.

loading