Skip to content

Radio Kaj – 30 godina prepoznatljivi i posebni

Posted in O Radiju Kaj

OVDJE RADIO KAJ prvi put u eteru izrekli smo u ponedjeljak trećeg svibnja 1990. godine. Tri desetljeća kasnije, ovog trećeg svibnja 2020. godine,  osvrćući se na postignute rezultate i uz naraslu veliku obitelj od pola milijuna slušatelja Radija Kaj, u ime nas trideset zaposlenih na Radiju Kaj, s ponosom ističem VRIJEDILO JE.

Radio Kaj je medij koji smo pokrenuli i razvijali za slanje dobrih vijesti, podržavanje i poticanje duhovnih i materijalnih vrijednosti naših ljudi i zato je naša obitelj – onih koje smo u ta tri desetljeća uspjeli okupiti i zadržati, i kao djelatnike, i kao suradnike, i prijatelje, ali i kao naše slušatelje,  tako brojna i tako posebna.

U protekla tri desetljeća Radija Kaj, s našim slušateljima smo se ljeti družili na bazenima u toplicama, zimi  kuhali u najpoznatijim restoranima naš mikrofon  u loncu, podržavali smo i poticali naše stvaraoce u kulturi, živjeli naše manifestacije, ali i pri tomu uvijek širom Hrvatske prenosili dragu nam riječ KAJ. Promotivno smo podržavali gospodarstvenike, a najmlađe u više od 100 dječjih vrtića širom Hrvatske posjetili smo i razveselili našim tradicijskim dječjim igračkama.

U ta tri desetljeća Radija Kaj, pratili smo naše branitelje u svetoj misiji obrane domovine, svjedočili osnivanju  gradova, općina i županija, s kojima i izuzetno surađujemo. Veselili smo se ulasku Hrvatske u Europsku uniju, slavili s našim sportašima, ali i jednako ozbiljno prenosimo informacije o svemu što nam i u ovom sadašnjem neprirodnom i nelogičnom vremenu, može pomoći da nam život bude zdraviji i ljepši.

Uvijek smo na Radiju Kaj, kad nam je bilo najljepše, ali i najteže, znali poslušati dobru pjesmu, veseliti se zajedno s našim izvođačima i slušateljima. Na Radiju Kaj ima nas 30. Svatko od nas na svoj način i prema svojim mogućnostima, s ponosom i iskreno, doprinosi programu Radija Kaj, a zajedno kao ekipa doista radimo i živimo uz slogan – Radio Kaj za kajkavski kraj. Mnoge od vas okupili smo u Lisinskom na našim koncertima. U proteklih 15 godina bilo nas je u Lisinskom više od 70 tisuća. Znamo, drugi su to istražili, ima Vas, dragi slušatelji, uz Radio Kaj više od pola milijuna. Velika i složna obitelj!

FALA svim djelatnicima koji su u proteklom razdoblju naš radio stvaralački oplemenili, ugradili u program i projekte dio sebe, ali i svima VAMA dragi SLUŠATELJI na vjernosti i odanosti. Zbog Vas smo sve to i radili! Fala i svim autorima koji su za naše festivale na poticaj Radija Kaj napisali i skladali tisuće novih skladbi, ali i izvođačima koji su na našim festivalima i koncertima izveli na tisuće, i tisuće pjesama. Zahvala vodećim ljudima iz lokalne samouprave, turističkim djelatnicima i gospodarstvenicima koji su nas podržavali u gospodarskim i turističkim projektima od Kajkavaca u Lisinskom, preko Zagorskog gospodarskog zbora, do raznih priredbi i manifestacija koje smo zajedno organizirali ili podržavali.

Sve to najbolje potvrđuje da nam je vrijeme brzo prošlo, da nam je zajedno uvijek bilo lijepo i korisno, da su nam ostvareni rezultati prepoznatljivi i posebni. I zbog toga s ponosom ističem – VRIJEDILO je ZAJEDNO  proživjeti prvih trideset godina Radija KAJ.
Drago Gradečak, direktor Radija KAJ

Više…

loading