Skip to content

Radio Kaj i iz Bjelovara i Koprivnice

Posted in O Radiju Kaj

Informacije na Radiju Kaj iz Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije, svako jutro, od ponedjeljka do petka, u 8,40 sati, u javljanju uživo donosi Petra Slavečki, a informacije s toga područja i u regionalnim vijestima u 9, 11 i 14 sati te svih sedam dana tjedno u središnjoj informativnoj emisiji Radija Kaj – Kaj je aktualno u 16 sati. Program se na području Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije može slušati na frekvencijama Radija Kaj 98,2 MHz, 97,8 MHz, 97,2 MHz, 95,8 MHz i 89,9 MHz, ovisno o mjestu slušanja.

Radio Kaj je na objedinjenom području županija Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke uvjerljivo najslušaniji radio u drugom tromjesečju 2019. godine, prema istraživanju agencije De-facto iz Zagreba, a najveći do sada porast broja slušatelja Radio Kaj ostvaruje, prema dosadašnjim dostupnim podacima,  u tekućem mjesecu kolovozu.

Zbog izuzetno velikog broja slušatelja, Radio Kaj je značajnije povećao praćenje zbivanja na području te dvije županije. Uslijedit će i formiranje posebnog regionalnog centra Radija Kaj za Bjelovarsko-bilogorsku i Koprivničko-križevačku županiju, na čemu se intenzivno radi, a sam projekt vodi urednica Petra Slavečki. Budući da je Radio Kaj regionalni radio s pokrivanje brojnih županija, ali i grada Zagreba, informacije iz Koprivnice i Bjelovara u velikom se broju sada mogu slušati i u gradu Zagrebu i u čitavoj regiji.

loading