Skip to content

Radio KAJ iz Termi Olimia

Posted in Radio Kaj izravno

Ekipa Radija Kaj svoje slušatelje i ovaj „produženi vikend“ vodi u popularnu Aqualunu, ljetni vodeni park Termi Olimia u Podčetrtku, neposredno uz hrvatsko-slovensku granicu, nedaleko od Zagreba, tik do Zagorja.
„Kamo, ako ne k nama i kada, ako ne sada“?, njihov je slogan, a da je odgovor na ova dva pitanja u potpunosti opravdan potvrđuje čitav niz sadržaja ovih popularnih terma.
– U Termama Olimia ljeto nikad nije bilo zabavnije. I ove godine u vrhuncu ljetne sezone, 13. kolovoza trg u Selu Lipa postaje središte Terme Olimia Festa koji traje i 14. kolovoza, ističe u razgovoru s našom Gordanom Tepuš voditeljica animacija Terma Olimia, Petra Debelak.
– Uz nastup odličnih glazbenika tu je i ulično kazalište te animacijski tim za najmlađe goste za koje su pripremljene zabavne igre, kreativne radionice i mini disco. Atraktivnosti ponude doprinosi i tržnica s lokalnim proizvodima te tombola s nizom atraktivnih nagrada. U večernjim satima noćno nebo iznad Terma Olimia sinoć je, a i danas će prošarati laser show, a ne nedostaje ni bogate ponude jela i pića.
Cjelodnevna zabava traje u vodenom parku Aqualuna koji jamči nezaboravne vodene doživljaje, nove spoznaje te mnoštvo kreativnih elemenata za cijelu obitelj. Termalni park Aqualuna, adrenalinski tobogan King kobra, Aqua safari i Aqua đungla samo su neki od sadržaja koji privlače velik broj turista iz Slovenije, Hrvatske i cijele regije, pa se Aqualuna Terma Olimia ponovo natječe za laskavu titulu slovenskog Naj kupališta 2016.

loading