Skip to content

Još slušaniji Radio Kaj i dalje prvi u regiji, treći u Hrvatskoj

Posted in O Radiju Kaj, Radio KAJ - Izdvojene objave, and Radio Kaj izravno

Radio Kaj d.o.o. Zagreb, Sjedište: Zagreb, Haendelova 4
Početak emitiranja: 3. svibnja 1990. godine
Prvi privatni radio u Hrvatskoj i prvi radio u Hrvatskoj s regionalnom koncesijom
Koncesija za: Koprivničko-križevačku, Krapinsko-zagorsku, Međimursku, Varaždinsku i Zagrebačku županiju i gradove Zagreb i Koprivnicu
Vlastiti studiji u Zagrebu, Varaždinu, Krapini i Koprivnici
Program informativno-dokumentarni i zabavni, 100% domaća glazba
Kanal opći, koncesija komercijalna, vlasništvo 100% privatno

Radio Kaj u Hrvatskoj treći po broju stalnih slušatelja

Značajno povećanje broja slušatelja, nakon dogradnje programa, ostvario je Radio Kaj, u prva tri mjeseca 2022. godine. I dalje je najslušaniji radio na području koje obuhvaća grad Zagreb i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske, te pojedinačno u županijama Zagrebačkoj, Krapinsko-zagorskoj i Varaždinskoj. Radi se o području šire regije koja obuhvaća grad Zagreb i županije: Zagrebačku, Krapinsko-zagorsku, Varaždinsku, Koprivničko-križevačku, Međimursku, Bjelovarsko-bilogorsku, Sisačko-moslavačku i Karlovačku.

Radio Kaj je u samom vrhu najslušanijih radija u čitavoj Hrvatskoj te je u prvom tromjesečju 2022. godine zauzeo treće mjesto po broju stalnih slušatelja.  Radio Kaj ima 12,2 posto svih stalnih hrvatskih radijskih slušatelja. Radio Kaj najveći broj slušatelja sluša putem 25 vlastitih odašiljača, ali sve više i putem interneta. Podatke o slušanosti objavio je nezavisni istraživač De-fakto Zagreb.

loading