Skip to content

Radio Kaj PRVI u regiji, DRUGI u Hrvatskoj

Posted in O Radiju Kaj

Po slušanosti Radio Kaj je i dalje DRUGI u Hrvatskoj i PRVI  u regiji Zagreba i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske, u najslušanijem razdoblju dana od 6 do 19 sati, s daljnjim povećanjem broja stalnih slušatelja. Odnosi se to na razdoblje trećeg tromjesečja –  srpanj, kolovoz i rujan 2018. godine, a prema istraživanjima Media Universuma De-fakto iz Zagreba.  

Radio Kaj je pojedinačno najslušaniji u Zagrebačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji, na objedinjenom području Zagrebačke, grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije, kao i na objedinjenom području Zagreba i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske.  

U gradu Zagrebu Radio Kaj ima više od 53 tisuće stalnih slušatelja, odnosno 20 posto manje od prvoplasiranog radija u Zagrebu.  

U trećem tromjesečju Radio Kaj je u Hrvatskoj imao najviši doseg ukupnog slušateljstva od 514.110 slušatelja, najviše do sada.

Na slici: grafički prikaz postotka slušanosti u regiji – objedinjenom području grada Zagreba i županija Bjelovarsko-bilogorska, Koprivničko-križevačka, Krapinsko-zagorska, Međimurska, Varaždinska, Sisačko-moslavačka i Zagrebačka.

loading