Skip to content

Radio Kaj PRVI u regiji, DRUGI u Hrvatskoj

Posted in Vijesti

Radio Kaj je još s većim brojem slušatelja DRUGI u Hrvatskoj i PRVI  u regiji Zagreba i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Odnosi se to na razdoblje četvrtog tromjesečja –  listopad, studeni i prosinac 2018. godine, objavio je Media Universum De-fakto iz Zagreba.

Radio Kaj je pojedinačno najslušaniji u Zagrebačkoj i Krapinsko-zagorskoj županiji, na objedinjenom području Zagrebačke, grada Zagreba i Krapinsko-zagorske županije, kao i na objedinjenom području Zagreba i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske.

U četvrtom tromjesečju Radio Kaj je u Hrvatskoj imao doseg ukupnog slušateljstva od 518155 slušatelja, najviše do sada.

Grafički prikaz slušanosti na objedinjenom području grada Zagreba i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske u četvrtom kvartalu 2018. godine.

Slušanost Radija Kaj u Sloveniji

Prema posljednim raspoloživim podacima, RADIO KAJ u Sloveniji u prosjeku dnevno sluša 102 584 slušatelja. Najpopularniji je u pograničnom području, posebno u Ptuju, Rogaškoj Slatini, Rogatecu i slovenskom području uz granicu s Hrvatskom. RADIO KAJ u Sloveniji ima podjednaku slušanost tijekom cijelog tjedna (radnim danima i vikendom). Analiza dnevne dinamike praćenosti programa „RADIJA KAJ“ u Sloveniji   otkriva da je on zanimljiv slušateljima od ranog jutra pa sve do ponoći jer nema statistički značajnih oscilacija po određenim terminima ili emisijama što karakterizira većinu radiopostaja. Dinamika slušanja „RADIJA KAJ“ u Sloveniji je čak izrazitija (veća) i od opće dnevne dinamike praćenja radija u Hrvatskoj.Microsoft Word - Document1

loading