Skip to content

Radio Kaj prvi u regiji, treći u Hrvatskoj

Posted in O Radiju Kaj

Radio Kaj je u četvrtom tromjesečju 2020. godine,  u razdoblju listopad, studeni i prosinac, prema nezavisnim istraživanjima (Defacto Zagreb), ostvario izuzetnu slušanost te je među 150 radijskih postaja  na izvrsnom trećem mjestu u čitavoj Hrvatskoj, s dosegom od 559448 slušatelja, što je najveći broj slušatelja Radija Kaj ikada. Istodobno na objedinjenom području grada Zagreba i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske Radio Kaj je i dalje uvjerljivo na prvom mjestu. Prema vlastitim podacima sa servera www.kaj.hr Radio Kaj ima najveći broj slušatelja putem interneta u Hrvatskoj, Njemačkoj, Austriji, Sloveniji, Velikoj Britaniji, Švedskoj, Sjedinjenim Američkim Državama Kanadi, Ruskoj Federaciji, Finskoj, Mađarskoj, Švicarskoj…

Radio Kaj treći u Hrvatskoj 

Radio Kaj je, po broju slušatelja, na izvrsnom trećem mjestu u čitavoj Hrvatskoj. Doseg od 559448 slušatelja, ujedno je najveći broj slušatelja Radija Kaj ostvaren ikada.

Radio Kaj i dalje prvi u regiji

Radio Kaj je i dalje najslušaniji radio u regiji koja obuhvaća grad Zagreb i županije: Zagrebačka, Krapinsko-zagorska, Varaždinska, Međimurska, Koprivničko-križevačka, Bjelovarsko-bilogorska, Sisačko-moslavačka i Karlovačka.

Pokrivanje područja i distribucija programa
Nacionalno pokrivanje Radija Kaj – čitava Hrvatska, od Zagreba, središnje i sjeverozapadne Hrvatske, Osijeka, Slavonskog Broda, Rijeke, Istre, Zadra i Splita do Dubrovnika (OIV DAB+).
Regionalno pokrivanje grad Zagreb i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske na 23 FM odašiljača Radija Kaj
Brojni operateri kroz digitalne platforme, aplikacije i servise kao što su Slooshaj, MaxTv, A1, EvoTv…
Internetom širom svijeta – velika slušanost na www.kaj.hr i preko brojnih servisa za distribuciju radijskog programa

Radio Kaj Zagreb – vlastiti FM odašiljači i frekvencije – karta pokrivanja
Radio Kaj se, putem mreže odašiljača OIV-a u digitalnom formatu može slušati u čitavoj Hrvatskoj

Više na temu odašiljači i frekvencije Radija Kaj ovdje

loading