Skip to content

Radio Kaj studio Koprivnica

Posted in O Radiju Kaj, and Radio Kaj izravno

Radio Kaj je u Koprivnici, u ponedjeljak 16. ožujka 2015. godine u 14 sati, otvorio radijski studio za pripremu informativnih sadržaja iz Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije i za realizaciju  izravnih javljanja u program Radija Kaj.

Misiju informiranja i povezivanja na našem kajkavskom prostoru, jednu veliku priču okupljanja oko dragog nam KAJA,  svojim dolaskom na svečanost otvorenja studija Radija Kaj u Koprivnici i prigodno druženje, izrazili su osobnim dolaskom brojne poznate osobe.

Bili su ondje  Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije, Željko Kolar  župan i Vlasta Hubicki predsjednica  Skupštine Krapinsko-zagorske županije, gradonačelnica Koprivnice Vesna Želježnjak i zamjenici Mišel Jakšić i Melita Samoborec, Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke, Božo Barač, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije, glazbenik Ivica Pepelko i mnogi drugi.

Vijesti, novinarski prilozi, izravna javljanja reportera i razgovori s vodećim ljudima Grada Koprivnice, Koprivničko-križevačke županije, turističkim djelatnicima, gospodarstvenicima, sportašima, kulturnim i javnim djelatnicima i brojnim drugim osobama iz javnog života, moći će se slušati u gradu Zagrebu i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske, te pograničnom području susjedne Slovenije, a preko brojnih kanala za distribuciju programa i širom Hrvatske i svijeta.

U stalnom terminu, svaki radni dan, u 8,45 sati, s najnovijim informacijama iz Podravine i Prigorja javljat će se iz Koprivnice novinarka Petra Slavečki, koja i vodi kompletan projekt studija Radija Kaj u Koprivnici.

Informacije iz Podravine i Prigorja ravnopravno će se  objavljivati  i u emisijama vijesti, te u središnjoj informativnoj emisiji Radija Kaj – Kaj je aktualno, svaki dan u 16 sati. Prigorje i Podravina će biti zastupljeni i u emisijama Po kajkavskom kraju nedjeljom od 9 do 11 sati, Kaj vu duši nedjeljom od 18 sati, Tu gde smo doma utorkom u 18 sati, Naš kutak za gospodarski trenutak četvrtkom u 18 sati…

Inače, program Radija Kaj priprema i realizira 30 stalno zaposlenih djelatnika, emitira se na ukupno 20 odašiljača, kojima se pokriva područje na kojem živi oko dva milijuna stanovnika.

koprivnicastudiorezija koprivnicastudiohubicki koprivnicastudiobarac kkkoprivnica

loading