Skip to content

Radio Kaj studio Varaždin

Posted in O Radiju Kaj, and Radio Kaj izravno

Novi regionalni radijski studio u središtu grada Varaždina, na korzu, Trgu kralja Tomislava 2, od ponedjeljka 10. studenoga 2014. godine ima Radio Kaj.

Informacije iz Varaždina i Varaždinske županije od sada će biti još u većem broju dostupne slušateljima Radija Kaj na području Varaždinske i sedam susjednih županija sjeverozapadne i središnje Hrvatske i grada Zagreba, susjedne Slovenije, a zahvaljujući drugim kanalima distribucije radijskog programa i širom Hrvatske i svijeta.

Od 22 vlastita odašiljača putem kojih Radio Kaj emitira program, čak šest ih je na području Varaždinske županije: na Ivančici, u Lepoglavi, Novom Marofu, Ludbregu, Varaždinskim Toplicama i Varaždinu.

Među trideset stalno zaposlenih u pripremanju i emitiranju programa Radija Kaj tri će novinara stalno brinuti o varaždinskim zbivanjima.

To su Karmen Špiranec, Srećko Lebinec i Vika Mucko. Radio Kaj je po broju stalnih slušatelja u Varaždinskoj županiji na drugom mjestu. Na području grada Zagreba i susjednih kajkavskih županija uvjerljivo je na prvome mjestu, a u čitavoj Hrvatskoj, među 150 radijskih postaja, Radio Kaj je na trećem mjestu.

Vrijednost vlastitih ulaganja Radija Kaj na područje Varaždinske županije u objekte, linkovske i reporterske veze i odašiljače iznosi više od milijun kuna, ističe direktor Radija Kaj Drago Gradečak.

Izuzetno korektna dosadašnja suradnja Varaždinske županije i Radija Kaj samo je potaknula otvaranje ovog studija u Varaždinu.

Nakana je da se još bolje i više čuje o varaždinskoj samoupravi, gospodarstvu, turizmu, tradiciji, kulturi i sportu širom Varaždinske županije, ali i na širem području, ponajprije u gradu Zagrebu, u kojemu Radio Kaj i ima najveći broj stalnih slušatelja.

Studio Radija Kaj u Varaždinu otvorio je župan Varaždinske županije Predrag Štromar, u prisutnosti zamjenika varaždinskog gradonačelnika Vjerana Radelića, kao i brojnih varaždinskih medijskih djelatnika.

vzstudio2 vzstudio3 vzstudio4 vzstudio8 vzstudio7 vzstudio6 vzstudio5

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska
loading