Skip to content

Sajam vina Bedekovčina 2018

Posted in Radio Kaj izravno

Sajam i izložba zagorskih vina, 51. po redu, u dvodnevnom trajanju, održat će se na jezerima u Bedekovčini, krajem mjeseca svibnja 2018. godine. Organizacijski odbor pod predsjedanjem predsjednika Željka Kolara, župana Krapinsko-zagorske županije, u srijedu 14. veljače 2018. godine najavio je daljnje obogaćivanje sajma novim sadržajima i podizanjem kvalitete, kako bi ova manifestacija promocije vinske kapljice prerasla u pravi festival vina.

Sajam i izložba vina u Bedekovčini bit će prikladno mjesto okupljanja zagorskih, istarskih i zagrebačkih vinara i ugostitelja,  suradnje vinogradarske struke i proizvonje, ali i mjesto na kojem će brojni posjetitelji imati priliku kušati najbolja zagorska vina.

Organizatori Sajma i izložbe zagorskih vina su Krapinsko-zagorska županija i Općina Bedekovčina, suorganizatori Udruga Vino Zagorje, Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije, Radio Kaj, HOK Obrtnička komora Krapina i HGK Županijska komora Krapina, uz pokroviteljstvo Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske i suradnju Savjetodavne službe.

loading