Skip to content

Savjetodavna služba i Radio Kaj

Posted in Radio Kaj izravno

U nedjelju, 26. ožujka 2017. godine, u 15 sati, u  emisiji Savjetodavna služba i Radio Kaj, zajedno za naš poljoprivredni kraj, u programu Radija Kaj,  gostovat će ravnatelj Savjetodavne službe u poljoprivredi i šumarstvu RH Zdravko Tušek. Ovaj diplomirani agronom može se pohvaliti odličnim poznavanjem sustava kroz 15 godina rada u raznim službama Ministarstva poljoprivrede.

Upoznat će nas s funkcioniranjem Savjetodavne službe koja predstavlja prvi doticaj poljoprivrednika s poljoprivrednom politikom, pravilnicima, zakonima i poljoprivrednim mjerama. Također, bit će govora i o aktualnim javnim pozivima i mjerama kroz koje se nastoji poljoprivrednicima pružiti financijska podrška za širenje i unaprjeđenje proizvodnje. Poslušajte razgovor Zdravka Tušeka, ravnatelja hrvatske Savjetodavne službe i novinarke Radija Kaj Gordane Tepuš, u nedjelju u 15 sati.

Od nedjelje, 2. travnja 2017. godine, savjeti za poljoprivrednike hrvatske Savjetodavne službe na Radiju Kaj, od ponedjeljka do subote u 5,35 i 6,35 sati, (u slučaju potrebe prenošenja izvanrednih savjeta i iza vijesti Radija Kaj u 9, 11 i 14 sati), a nedjeljom u 7,35 i u 15,35 sati.

loading