Skip to content

SDP jača u Varaždinskoj županiji

Posted in Vijesti

VARAŽDIN – Konstituirajuća sjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije održana je utorak 7. prosinca 2021. godine u prostorima mjesnog odbora Banfica. Uz ponovno izabranu predsjednicu ŽO SDP-a Barbaru Antolić Vupora sjednici je uz predsjednika GO SDP-a Varaždin Miroslava Markovića  nazočio i predsjednik SDP-a Peđa Grbin. – SDP je sve jača stranka u Varaždinskoj županiji, ocijenio je na konstituirajućoj sjednici Županijskog odbora u Varaždinu predsjednik te stranke Peđa Grbin koji na sljedećim lokalnim izborima očekuje “da će dobiti povjerenje birača u puno više gradova i općina.” Grbin je na konstituirajućoj sjednici ŽO SDP-a u Varaždinu, koja je održana nakon unutarstranačkih izbora, rekao da su kvalitetni čelni ljudi te organizacije zalog i argument da će tako i biti za 3,5 godine, odnosno na sljedećim lokalnim izborima.

Ocijenio je da je SDP od preuzimanja časne odgovornosti upravljanja Varaždinom dokazao kako se može i mora bolje. Po njegovim riječima SDP-ov gradonačelnik Neven Bosilj postavio je temelje koji se od Varaždina i očekuju – da bude grad predvodnik. Uvjeren je kako će u idućem razdoblju uspjeti riješiti probleme koji su se u Varaždinu nakupljali desetljećima.

Da dobiveno povjerenje birača obvezuje mišljenja je i saborska zastupnica te novoizabrana predsjednica Županijske organizacije Barbara Antolić Vupora.

loading