Skip to content

Radio Kaj i dalje najslušaniji

Posted in O Radiju Kaj, Radio KAJ - Izdvojene objave, and Radio Kaj izravno

Radio KAJ – Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska

Za Radio Kaj je godina 2023. dobro krenula. U prvom kvartalu (1-3 mjesec), Radio Kaj je povećao broj slušatelja te je imao doseg od 513748 slušatelja, odnosno 11,51 posto svih stalnih hrvatskih radijskih slušatelja i uvjerljivo zadržao treću poziciju u Hrvatskoj.

Na objedinjenom području koje obuhvaća grad Zagreb, središnju i sjeverozapadnu Hrvatsku, odnosno ukupno 8 županija, Radio Kaj je uvjerljivo najslušaniji radio.

Radio Kaj je pojedinačno najslušaniji radio u Zagrebačkoj, Krapinsko-zagorskoj i Varaždinskoj županiji, a na drugom je mjestu po slušanosti u Međimurskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji.

Radio Kaj i dalje najslušaniji radio na objedinjenom području središnje i sjeverozapadne Hrvatske, koje obuhvaća grad Zagreb i županije: Bjelovarsko-bilogorsku, Karlovačku, Koprivničko-križevačku, Krapinsko-zagorsku, Međimursku, Sisačko-moslavačku, Varaždinsku i Zagrebačku.

Prema izračunu HAKOM-a, regionalna koncesija Radija Kaj, prema popisu stanovništva iz 2021. godine, pokriva 1.187.000 stanovnika, a obuhvaća županije Krapinsko-zagorsku, Zagrebačku, Međimursku i Varaždinsku i gradove Zagreb i Koprivnicu. Program Radija Kaj, izvan toga područja, najviše se dodatno sluša, putem vlastitih FM odašiljača, u Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, dijelu susjedne Slovenije, a putem ostalih kanala za distribuciju radijskog programa, program Radija Kaj sluša se i širom Hrvatske, ali i širom svijeta.

loading