Skip to content

Radio Kaj još uvjerljivije najslušaniji

Posted in O Radiju Kaj, Radio KAJ - Izdvojene objave, and Radio Kaj izravno

Radio KAJ – Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska

Prema izračunu HAKOM-a, regionalna koncesija Radija Kaj, prema popisu stanovništva iz 2021. godine, pokriva 1.187.000 stanovnika, a obuhvaća županije Krapinsko-zagorsku, Zagrebačku, Međimursku i Varaždinsku i gradove Zagreb i Koprivnicu. Program Radija Kaj, izvan toga područja, najviše se dodatno sluša, putem vlastitih FM odašiljača, u Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, dijelu susjedne Slovenije, a putem ostalih kanala za distribuciju radijskog programa, program Radija Kaj sluša se i širom Hrvatske, ali i širom svijeta.

U četvrtom kvartalu (10-12 mjesec)  2022. godine, Radio Kaj je imao doseg 513748 slušatelja, te prosječan broj 409932 slušatelja. I dalje je uvjerljivo najslušaniji radio na objedinjenom području središnje i sjeverozapadne Hrvatske, koje obuhvaća grad Zagreb i županije: Bjelovarsko-bilogorsku, Karlovačku, Koprivničko-križevačku, Krapinsko-zagorsku, Međimursku, Sisačko-moslavačku, Varaždinsku i Zagrebačku.

Radio Kaj je pojedinačno najslušaniji radio u Zagrebačkoj, Krapinsko-zagorskoj i Varaždinskoj županiji, a na drugom mjestu po slušanosti u Međimurskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji.

Po prosječnom broju slušatelja, Radio Kaj je na trećem mjestu u čitavoj Hrvatskoj, a ima i brojne slušatelje u 70-tak država širom svijeta.

BJELOVARSKO-BILOGORSKA, GRAD ZAGREB, KARLOVAČKA ŽUPANIJA, KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKA, KRAPINSKO-ZAGORSKA, MEĐIMURSKA, SISAČKO-MOSLAVAČKA, VARAŽDINSKA, ZAGREBAČKA
loading