Skip to content

Radio Kaj nastavlja s povećanjem broja slušatelja

Posted in O Radiju Kaj, Radio KAJ - Izdvojene objave, and Radio Kaj izravno

Radio Kaj je najslušaniji radio na području regije koja obuhvaća grad Zagreb i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske

Prema izračunu HAKOM-a, regionalna koncesija Radija Kaj R-KR, prema popisu stanovništva iz 2021. godine, pokriva 1.187.000 stanovnika, a obuhvaća županije Krapinsko-zagorsku, Zagrebačku, Međimursku i Varaždinsku i gradove Zagreb i Koprivnicu. Program Radija Kaj, izvan toga područja, najviše se dodatno sluša, putem vlastitih FM odašiljača, u Karlovačkoj, Sisačko-moslavačkoj i Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, dijelu susjedne Slovenije, a putem ostalih kanala za distribuciju radijskog programa, program Radija Kaj sluša se i širom Hrvatske, ali i u 70-tak država širom svijeta.

I u trećem tromjesečju 2022. godine, Radio Kaj nastavlja s povećanjem broja slušatelja, s najvećim povećanjem u Međimurskoj županiji. Radio Kaj je i dalje uvjerljivo najslušaniji radio na objedinjenom području koje obuhvaća grad Zagreb i osam županija središnje i sjeverozapadne Hrvatske.

Istodobno je Radio Kaj treći radio po broju svih stalnih radijskih slušatelja u Hrvatskoj, prvi u županijama Krapinsko-zagorskoj, Zagrebačkoj i Varaždinskoj, drugi u Koprivničko-križevačkoj županiji, treći u Međimurskoj…

Najdominantniju poziciju Radio Kaj ima u statističkoj regiji Sjever Hrvatske, koja obuhvaća županije Zagrebačku, Krapinsko-zagorsku, Varaždinsku, Međimursku i Koprivničko-križevačku. U regiji Sjever Hrvatske, svaki treći radijski slušatelj, odnosno 32,47 posto svih slušatelja sluša Radio Kaj.

U regiji Sjever Hrvatske, svaki treći radijski slušatelj, odnosno 32,47 posto svih slušatelja sluša Radio Kaj
Treća izborna jedinica – županije Krapinsko-zagorska, Međimurska i Varaždinska
loading