Skip to content

Stožeri civilne zaštite – informacije

Posted in Covid-19, and Vijesti

Subota, 21. kolovoza 2021. godine – U protekla 24 sata zabilježeno je 505 novih slučajeva zaraze koronavirusom pa je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj ukupno 2.664, izvijestio je ovu subotu, 21. kolovoza 2021. godine Nacionalni stožer civilne zaštite. Među njima je 258 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga su na respiratoru 34 pacijenta. Preminule su tri osobe. U protekla 24 sata oporavilo se 347 osoba, a u samoizolaciji je trenutno njih 6.810.

Nedjelja, 22. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno su aktivna 263 slučaja zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 25, a ozdravilo je 39 osoba.

VARAŽDIN – Nakon što je jučer testirana 181 osoba, u Varaždinskoj županiji potvrđeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom. Oporavilo se osam osoba i broj aktivnih slučajeva je 37. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je pet pacijenta s težom kliničkom slikom.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 230 uzoraka – PCR i brzim antigenskim testiranjem, sa sumnjom na koronavirus, te je potvrđeno sedam novih slučaja bolesti COVID-19. Ozdravile su četiri osobe te je trenutno aktivno 50 slučajeva ove bolesti.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 14 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je deset osoba zaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 161 osoba.

Subota, 21. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu su novooboljele 103 osobe, a trenutno je u gradu 636 aktivnih slučajeva. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi novooboljela su tri korisnika i dva djelatnika. U Karanteni Grada nalaze se četiri osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentiran je 41 novi slučaj bolesti COVID-19, a ozdravilo je 16 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno je na području županije aktivno 277 slučajeva.

VARAŽDIN – Potvrđeno je deset novih slučajeva zaraze koronavirusom u Varaždinskoj županiji. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je šest pacijenta s težom kliničkom slikom. Oporavilo se 12 osoba, a broj aktivnih slučajeva je 38.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirana su dva pozitivna nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, što je 3,57% od broja testiranih. U protekla 24 sata oporavile su se četiri osobe pa je ukupan broj pozitivnih osoba 39. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je jedan pozitivan pacijent.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 11 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se šest novih osoba pa trenutni broj aktivnih slučajeva iznosi 55. U samoizolaciji se nalaze 36 osobe. U Općoj bolnici Zabok hospitalizirana su dva pozitivna pacijenta.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je sedam novih slučajeva  bolesti COVID-19, a ozdravilo je devet osoba. Trenutno je aktivno 47 slučajeva zaraze dok je jedna osoba na bolničkom liječenju.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđen je 21 novi slučaj zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je devet zaraženih osoba, a na opservaciji je šest  pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 161 osoba.

Petak, 20. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu je zaraza koronavirusom potvrđena kod novih 116 osoba u protekla 24 sata, a trenutno je u gradu 633 aktivnih slučajeva zaraze, priopćio je Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. U domovima za starije i nemoćne osobe na području grada u protekla 24 sata nema novooboljelih osoba. U Karanteni Grada Zagreba nalaze se tri osobe. Tijekom četvrtka na cjepnom punktu Velesajam cijepljena je 1281 osoba. Na javni poziv odazvale su se 863 osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirano je 26 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravile su 32 osobe. Trenutno su na području županije aktivna 252 slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer su evidentirana tri nova slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je šest pacijenata s težom kliničkom slikom. Oporavilo se deset osoba, a broj aktivnih slučajeva je 40.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je pet pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. U protekla 24 sata oporavile su se tri osobe pa je ukupan broj pozitivnih osoba na današnji dan 41. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je jedan pacijent pozitivan na COVID 19.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 10 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavile su se 4 nove osobe te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja ove županije iznosi 50. U samoizolaciji se nalaze 34 osobe, a u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana su dvije COVID pozitivne osobe.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je devet novih slučajeva  bolesti COVID-19, a ozdravile su četiri osobe. Trenutno je aktivno 49 slučajeva bolesti COVID-19, a jedna se osoba nalazi na bolničkom liječenju.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je sedam osoba zaraženih koronavirusom, a na opservaciji je pet pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 144 osobe.

Četvrtak, 19. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu zagrebu u protekla 24 sata evidentirano je 128 novih COVID pozitivnih osoba te je ukupno 611 aktivnih slučajeva zaraze.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 258 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljele su 52 osobe, a ozdravilo ih je 18.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata na području Međimurske županije evidentirano je devet pozitivnih nalaza na koronavirus. U protekla 24 sata oporavile su se dvije osobe pa je ukupan broj pozitivnih osoba 39. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je jedan pacijent

VARAŽDIN – Nakon što je u Varaždinskoj županiji jučer testirano 165 osoba, potvrđeno je devet novih slučajeva zaraze koronavirusom. Oporavilo se pet osoba i broj aktivnih slučajeva je 47.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 8 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Nema oporavljenih novih osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 44. U samoizolaciji se nalaze 32 osobe.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je osam novih slučajeva  bolesti COVID-19. Trenutno su aktivna 44 slučaja zaraze, ozdravila je jedna osoba, a dvije se osobe nalaze na bolničkom liječenju.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je osam novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je šest zaraženih osoba, a na opservaciji je šest pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 75 osoba.

Srijeda, 18. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – Grad Zagreb prijavio je 101 novozaraženu osobu. U protekla 24 sata u Službi za kliničku mikrobiologiju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar” obrađeno je 352 uzoraka od kojih je 59 bilo pozitivno. Trenutno je 547 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirana su 32 nova slučaja zaraze COVID-19, a ozdravilo je 19 osoba. Trenutni broj aktivnih slučajeva na području županije iznosi 224.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji  potvrđeno je 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 199 osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su i dalje tri pacijenta s težom kliničkom slikom.  Oporavilo se sedam osoba pa je broj aktivnih slučajeva 43.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata na području Međimurske županije evidentirano je devet pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se šest osoba pa je ukupan broj pozitivnih osoba na današnji dan 32. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je jedan pacijent pozitivan na COVID 19.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 10 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavila se jedna nova osoba pa trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze iznosi 36. U samoizolaciji se nalazi 38 osoba. U Općoj bolnici Zabok nalaze se dvije pozitivne osobe.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 16 novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravilo je sedam osoba. Trenutno je aktivno 37 slučajeva zaraze, a dvije se osobe nalaze na bolničkom liječenju.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je pet zaraženih osoba, a na opservaciji je šest pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 111 osoba.

Utorak, 17. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu je u zadnja 24 sata zaraza koronavirusom potvrđena kod 112 novih osoba, a na području grada trenutno je 500 aktivnih slučajeva zaraze, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. Djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali 49 oboljelih osoba, a mjera samoizolacije izrečena je za 36 osoba. U domovima za starije i nemoćne osobe novooboljela su četiri korisnika i jedan djelatnik. U Karanteni Grada Zagreba nalaze se tri osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirana su tri nova slučaja zaraze COVID-19, a ozdravilo je 13 osoba. Trenutno su na području županije aktivna 122 slučaja.

VARAŽDIN – Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom potvrđen je u Varaždinskoj županiji jučer kada su testirane 263 osobe. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su tri pacijenta s težom kliničkom slikom.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirana su dva pozitivna nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, što je 2,46% pozitivnih od broja testiranih. U protekla 24 sata oporavile su se dvije osobe pa je ukupan broj aktivnih slučajeva na današnji dan je 29. U Županijskoj bolnici Čakovec nema hospitaliziranih pacijenata niti preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavile su se tri nove osobe pa trenutni broj aktivnih slučajeva iznosi 27. U samoizolaciji se nalazi 31 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se jedna  pozitivna.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je sedam novih slučajeva  bolesti COVID-19, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno je aktivno 28 slučajeva, ozdravila je jedna osoba, a jedna se osoba nalazi i na bolničkom liječenju.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom.  U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju su četiri osobe, a na opservaciji su četiri pacijenta. U samoizolaciji na području županije nalazi se 98 osoba.

Ponedjeljak, 16. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu je u posljednja 24 sata zabilježeno 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a broj aktivnih slučajeva trenutno je 455, izvijestio je u ponedjeljak Nastavni zavod za javno zdravstvo. Od zaraze se oporavilo 55 osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 214 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 20, a ozdravilo 17 osoba.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata evidentirane su dvije COVID pozitivne osobe. Oporavile su se 3 osobe te je ukupan broj aktivnih slučajeva u Međimurskoj županiji na današnji dan 28.

VARAŽDIN – Nakon što je u protekla 24 sata testirana 61 osoba, u Varaždinskoj županiji jučer nije evidentiran ni jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. Oporavile su se tri osobe, a broj aktivnih slučajeva je 39.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je pet novih osoba pozitivnih na koronavirus. Od zaraze su se oporavile dvije osobe te je trenutno 30 aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji je 11 osoba, a u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se jedna COVID pozitivna osoba.

KOPRIVNICA – Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je kako na području županije nema potvrđenih novih slučaja bolesti COVID-19. U protekla 24 sata ozdravile su tri osobe te su trenutno aktivna 22 slučaja ove bolesti.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju su dvije osobe zaražene koronavirusom, a u samoizolaciji se nalaze 92 osobe.

Nedjelja, 15. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu je u protekla 24 sata zabilježeno 78 novih slučajeva zaraze koronavirusom te je u gradu trenutno aktivan 451 slučaj zaraze, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. Djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali 65 novooboljelih osobe, a mjera samoizolacije izrečena je za 18 osoba.  U domovima za starije i nemoćne osobe  novooboljeli je jedan korisnik. U Karanteni Grada su tri osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije zabilježena su 34 nova slučaja zaraze COVID-19, a ozdravila je 21 osoba. Trenutno je na području županije aktivno 211 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin i dalje su četiri pacijenta s težom kliničkom slikom. U Varaždinskoj županiji je, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, prvom dozom cijepljeno 54,2 % odraslog stanovništva, dok je s obje doze cijepljeno 48,9 % odraslog stanovništva.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je sedam pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. Oporavile su se tri osobe pa je ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji 31. Nema hospitaliziranih pacijenata niti preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se pet osoba pa trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze iznosi 27. U samoizolaciji se nalazi sedam osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije, nakon pristiglih nalaza, potvrđena su četiri nova slučaja bolesti COVID-19. Trenutno je aktivno 25 slučajeva, ozdravile su tri osobe, a na bolničkom se liječenju nalaze dvije osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je jedna osoba zaražena koronavirusom, a na opservaciji je pet pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalaze se 82 osobe.

Subota, 14. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – Po podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zagreb je 91 novooboljela osoba. U domovima za starije i nemoćne osobe novooboljela su dva korisnika i jedan djelatnik. U Karanteni Grada nalaze se tri osobe. Trenutno je u Zagrebu zaražena 451 osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirana su 23 nova slučaja COVID-19, a ozdravilo je 15 osoba. Trenutno je na području županije aktivno 198 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 150 osoba.  Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin su četiri pacijenata s težom kliničkom slikom. Oporavile su se tri osobe pa je u županiji 26 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirana su tri  pozitivna nalaza na COVID 19. Broj pozitivnih osoba u županiji na današnji dan je 27. Nema hospitaliziranih pozitivnih pacijenata niti preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je  pet  novih osoba pozitivnih na koronavirus. Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze iznosi 32. U samoizolaciji se nalazi sedam osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nema osoba pozitivnih na COVID 19.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su tri nova slučaja bolesti COVID-19, a ozdravilo je pet osoba. Trenutno su aktivna 24 slučaja bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalaze dvije osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je jedna osoba, a na opservaciji je pet pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalaze se 82 osobe.

Petak, 13. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu je u protekla 24 sata zabilježeno 85 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. U gradu je trenutno aktivno 359 slučajeva zaraze, a mjera samoizolacije izrečena je za 32 osobe. U domovima za starije i nemoćne osobe u protekla 24 sata novooboljela su tri korisnika.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirana su 34 nova slučaja COVID-19, a ozdravile su dvije osobe, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Trenutno je na području županije aktivno 190 slučajeva.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata na području Međimurske županije evidentirana su tri pozitivna nalaza na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. Broj pozitivnih osoba u županiji na današnji dan je 24. Nema hospitaliziranih pacijenata, a u protekla 24 sata nema ni preminulih osoba.

VARAŽDIN – Varaždinska županija bilježi novih pet osoba zaraženih koronavirusom u protekla 24 sata, priopćio je Stožer civilne zaštite . U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su i dalje četiri pacijenta s težom kliničkom slikom. Oporavilo se pet osoba, a u županiji je aktivno 18 slučajeva zaraze.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 5 novih osoba pozitivnih na koronavirus, a broj aktivnih slučajeva iznosi 27. U samoizolaciji se nalazi 11 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 1 osoba pozitivna na SARS CoV-2.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nakon pristiglih nalaza potvrđeno je sedam novih slučajeva bolesti COVID-19. Trenutno je aktivno 26 slučaja bolesti COVID-19, ozdravile su dvije osobe, a na bolničkom se liječenju nalazi jedna osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je šest novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju su dvije zaražene osobe, a na opservaciji su dva pacijenta. U samoizolaciji na području županije nalazi se 69 osoba.

Četvrtak, 12. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu su u protekla 24 sata zabilježena 92 nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. U Zagrebu je trenutno 359 aktivnih slučajeva, a 32 osobe su ozdravile od jučer. U domovima za starije i nemoćne osobe novooboljela su tri korisnika te jedan zdravstveni djelatnik. U Karanteni Grada Zagreba nalaze se dvije osobe.Tijekom jučerašnjeg dana, na cjepnom punktu Velesajam, cijepljene su 662, a na javni poziv odazvale su se 372 osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata oboljelo je 39, a ozdravilo 6 osoba. Trenutno je aktivno 158 slučajeva.

VARAŽDIN – Šest novih slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je jučer u Varaždinskoj županiji, nakon što su testirane 162 osobe. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su četiri pacijenta s težom kliničkom slikom. Oporavilo se sedam osoba, a broj aktivnih slučajeva je 18.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije evidentirane su tri pozitivne osobe na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. U protekla 24 sata oporavile su se dvije osobe pa je ukupan broj pozitivnih osoba 21. U Županijskoj bolnici Čakovec nema hospitaliziranih zaraženih pacijenata, a u protekla 24 sata nema preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je  jedna nova osoba pozitivna na koronavirus. Nema novih oporavljenih osoba pa trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze iznosi 23. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se jedna  osoba pozitivna na COVID 19.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nakon pristiglih nalaza potvrđena su dva nova slučaja bolesti COVID-19. Trenutno je aktivan 21 slučaj bolesti COVID-19, ozdravila je jedna osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi jedna osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar nema zaraženih osoba, a na opservaciji su tri pacijenta. U samoizolaciji na području županije nalaze se 74 osobe.

Srijeda, 11. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima HZJZ-a, u Zagrebu je 96 novooboljelih osoba, a u protekla 24 sata 33 osobe su ozdravile trenutno je 299 aktivnih slučaja. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području Zagreba pet je novooboljelih korisnika te jedan nezdravstveni djelatnik. Tijekom jučerašnjeg dana, na cjepnom punktu Velesajam, cijepljeno je 1.198 osoba. Na javni poziv odazvale su se 592 osobe.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji u posljednja 24 sata potvrđeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a ozdravilo je 13 osoba i aktivno je 125 slučaja.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji 11 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata ozdravile su četiri osobe i aktivan je 21 slučaj dok su dvije osobe na bolničkom liječenju.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji šest je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u protekla 24 sata jedna se osoba oporavila i trenutno su 22 aktivna slučaja zaraze dok je osam osoba u samoizolaciji.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji devet je novih slučajeva zaraze koronavirusom i aktivno je 20 slučajeva zaraze.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, priopćili su danas iz županijskog Stožera civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar nema na liječenju oboljelih od covida-19, a na opservaciji su četiri pacijenta. Na području županije u samoizolaciji se nalazi 80 osoba.

Utorak, 10. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu su u posljednja 24 sata zabilježena 44 nova slučaja zaraze koronavirusom, a u gradu je trenutno aktivno 233 slučajeva zaraze, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. Ozdravila je 41 osoba. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području grada Zagreba u protekla 24 sata jedan je novooboljeli korisnik. Tijekom jučerašnjeg dana, na cijepnom punktu Velesajam, cijepljeno je 798 osoba, a na javni poziv odazvala se 371 osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata oboljele su 3, a ozdravilo je 13 osoba. Trenutno su aktivna 122 slučaja.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata su evidentirana 4 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus, što je 4,8 % pozitivnih od broja testiranih. Aktivnih slučajeva je 11. U Županijskoj bolnici Čakovec nema hospitaliziranih pacijenata, a nema ni preminulih osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji u protekla 24 sata nijedna osoba nije bila pozitivna na koronavirus. Oporavile su se dvije osobe, a u Općoj bolnici Varaždin na liječenju su tri pacijenta. Broj aktivnih slučajeva je 21.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su četiri nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavile su se tri nove osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 17. U samoizolaciji se nalazi osam osoba.

KOPRIVNICA – Potvrđena tri nova slučaja zaraze koronavirusom na području Koprivničko-križevačke županije, a na bolničkom liječenju su dvije osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno je aktivno 14 slučaja bolesti COVID-19, ozdravile su dvije osobe, a u OB Koprivnica preminula je jedna osoba koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge bolesti.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju nema zaraženih osoba, a na opservaciji je osam pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 90 osoba.

Ponedjeljak, 09. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu je u posljednja 24 sata zabilježeno 13 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivno 260 slučajeva zaraze, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području Zagreba u protekla 24 sata novooboljeli je jedan korisnik te jedan zdravstveni djelatnik. U protekla 24 sata ozdravilo je 40 osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirano je 18 novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravilo je 15 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Trenutno su na području županije  aktivna 132 slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je testirano 120 osoba, od kojih je jedna bila pozitivna na koronavirus. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su dva pacijenta s težom kliničkom slikom. Oporavile su se dvije osobe, a broj aktivnih slučajeva je 23.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nije bilo testiranja PCR metodom, a evidentiran je jedan pozitivan nalaz na koronavirus. U protekla 24 sata oporavile su se dvije osobe pa je broj pozitivnih osoba u županiji devet.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavila se jedna nova osoba te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 16. U samoizolaciji se nalazi osam osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, u Križevcima tijekom vikenda uspješno provedena akcija cijepljenja. Trenutno je aktivno 13 slučaja bolesti COVID-19, ozdravilo je pet osoba, a na bolničkom se liječenju nalaze tri osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar nema na liječenju zaraženih osoba, a na opservaciji je sedam pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 89 osoba.

Nedjelja, 08. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu, u Službi za kliničku mikrobiologiju NZJZ ”Dr. Andrija Štampar” u protekla 24 sata obrađena su 223 uzoraka, od kojih je 20 pozitivnih. Trenutno je u Zagrebu 258 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 129 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 19, a ozdravilo je 5 osoba.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata obrađen je 61 uzorak, od čega su evidentirana 3 pozitivna nalaza na koronavirus, što je 4,9 % pozitivnih od broja testiranih. U istom su se razdoblju oporavile dvije osobe, te je broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 11.

VARAŽDIN – Četiri nova slučaja zaraze koronavirusom potvrđena su u Varaždinskoj županiji nakon što je testirano 179 osoba. Oporavilo se šest osoba, a broj aktivnih slučajeva je 24. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin trenutno se nalaze dvije osobe.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus. Nema novih oporavljenih osoba te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja ove županije iznosi 17. U samoizolaciji se nalazi 6 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Trenutno je aktivno 18 slučaja bolesti COVID-19, u protekla 24 sata ozdravile su tri osobe, a na bolničkom se liječenju nalaze tri osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom.

Subota, 07. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu 50 je novooboljenih osoba koronavirusom i aktivnih je 258 slučajeva zaraze.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji šest je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a ozdravilo je u zadnja 24 sata također šest osoba i 115 je aktivnih slučaja zaraze.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji četiri su nova slučaja zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji je 86 osoba. Na opservaciji u bjelovarskoj bolnici tri su pacijenta.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji tri su nove osobe pozitivne koronavirus, a u posljednja 24 sata oporavila se jedna osoba i trenutno je 16 aktivnih slučaja zaraze dok je u samoizolaciji osam osoba.

VARAŽDIN – Tri nova slučaja zaraze koronavirusom evidentirana su u Varaždinskoj županiji u kojoj se u protekla 24 sata jedna osoba oporavila i 26 je aktivnih slučaja zaraze. Nakon 11 dana bez hospitaliziranih, u Opću bolnicu Varaždin na liječenje su primljene dvije osobe s težom kliničkom slikom.

KOPRIVNICA – Nova dva slučaja bolesti COVID-19 potvrđena su u Koprivničko-križevačkoj županiji, a u zadnja 24 sata ozdravile su dvije osobe i trenutno je 21 aktivan slučaj zaraze dok su tri osobe hospitalizirane.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji jedan je novi slučaj zaraze koronavirusom i aktivnih je devet slučajeva zaraze.

Petak, 06. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu je broj novooboljelih 10, a od korona virusa oporavile su se 43 osobe. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području grada Zagreba u protekla 24 sata novooboljela su dva korisnika. U gradu Zagrebu je trenutno 283 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Novih 17 osoba pozitivnih na koronavirus evidentirano je u Zagrebačkoj županiji u kojoj je u protekla 24 sata jedna osoba ozdravila i aktivno je 115 slučajeva.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih nalaza na korona virus. Oporavila se jedna osoba te je ukupno osam aktivnih slučajeva. U Županijskoj bolnici Čakovec nema hospitaliziranih COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer su testirane 53 osobe, od kojih nijedna nije bila pozitivna na koronavirus. Oporavile su se tri osobe, te je broj aktivnih slučajeva zaraze 24, a u Općoj bolnici Varaždin na liječenju nema pacijenata s težom kliničkom slikom.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus. Nema novih oporavljenih osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 14. U samoizolaciji se nalazi 7 osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji jedan je novi slučaj zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji je 89 osoba.

KOPRIVNICA – Bez novozaraženih koronavirusom je Koprivničko-križevačke županija u kojoj je 21 aktivan slučaj zaraze i tri su osobe hospitalizirane.

Četvrtak, 05. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima HZJZ, u Gradu Zagrebu je 59 novooboljenih osoba koronavirusom, ozdravile su 44 osobe, a aktivno je 270 slučajeva zaraze.

ZAGREB – Novi 21 slučaj zaraze koronavirusom evidentiran je u Zagrebačkoj županiji, a u zadnja 24 sata ozdravile su četiri osobe i trenutno je 99 aktivnih slučaja zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji evidentirano je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata oporavile su se četiri osobe i trenutno je 27 aktivnih slučaja zaraze.

KOPRIVNICA – Koprivničko-križevačka županija ima četiri nova slučaja bolesti COVID-19, a u protekla 24 sata jedna je osoba ozdravila i 21 je aktivan slučaj zaraze dok su tri osobe na bolničkom liječenju.

ČAKOVEC – Nova dva slučaja zaraze koronavirusom potvrđena su u Međimurskoj županiji i aktivnih je devet slučajeva zaraze.

KRAPINA -U Krapinsko-zagorskoj županiji jedan je novi slučaj zaraze koronavirusom i 13 je aktivnih slučaja zaraze dok je sedam osoba u samoizolaciji.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji jedan je novi slučaj zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji su 82 osobe. Na opservaciji u bjelovarskoj bolnici dva su pacijenta.

Srijeda, 04. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – Novih 59 slučajeva zaraze zabilježeno je u Zagrebu u posljednja 24 sata, a trenutno je 236 aktivnih slučajeva, izvijestio je u srijedu, 04. kolovoza 2021. godine Nastavni zavod za javno zdravstvo.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno su aktivna 82 slučaja zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 15 osoba, a ozdravilo ih je šest.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus. Broj aktivnih slučajeva je 7. U Županijskoj bolnici Čakovec nema hospitaliziranih pacijenata, ni preminulih osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je evidentirano osam novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćio je Stožer civilne zaštite. Oporavile su se dvije osobe i broj aktivnih slučajeva je 24.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji evidentirano je pet novih slučajeva zaraze korona virusom. U protekla 24 sata od zaraze se oporavila jedna osoba, te je trenutno 12 aktivnih slučajeva.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su dva nova slučaja bolesti COVID-19, priopćio je Stožer civilne zaštite. Trenutno je aktivno 18 slučajeva, a na bolničkom se liječenju nalaze dvije osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar nema na liječenju pacijenata zaraženih koronavirusom. U samoizolaciji je 80 osoba.

Utorak, 03. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – Novih 40 osoba zaraženo je koronavirusom u protekla 24 sata u Zagrebu u kojemu je trenutno 213 aktivnih slučajeva zaraze, priopćio je u utorak, 03. kolovoza 2021. godine Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata oboljele su 2 osobe, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite. Trenutno su aktivna 72 slučaja.

VARAŽDIN – Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom evidentiran je jučer u Varaždinskoj županiji. Oporavila se jedna osoba, pa je broj aktivnih slučajeva sada 18. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju i dalje nema nijedne osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj je županiji u protekla 24 sata obrađeno 78 uzoraka, od čega je evidentiran jedan pozitivan nalaz na korona virus, što je 1,2 % pozitivnih od broja testiranih. Ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 8.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirana je 1 nova osoba pozitivna na koronavirus, priopćio je Stožer civilne zaštite. Trenutni broj aktivnih slučajeva je 8, a u samoizolaciji se nalaze 4 osobe. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nema pacijenata pozitivnih na SARS CoV-2.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su dva nova slučaja bolesti COVID-19, priopćio je Stožer civilne zaštite. Trenutno je aktivno 19 slučajeva, ozdravile su dvije osobe, a na bolničkom se liječenju nalaze dvije osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji je 87 osoba. Na opservaciji u bjelovarskoj bolnici 11 je pacijenata.

Ponedjeljak, 02. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu 11 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a tijekom 24 sata ozdravilo je 57 osoba i trenutno je 213 aktivnih slučaja zaraze.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji šest je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata sedam je osoba ozdravilo i aktivan je 81 slučaj.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih nalaza na korona virus te je na današnji dan ukupno sedam COVID pozitivnih osoba. U Županijskoj bolnici Čakovec od danas nema hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na korona virus.

KOPRIVNICA – Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom potvrđen je u Koprivničko-križevačkoj županiji u kojoj su u protekla 24 sata dvije osobe ozdravile i aktivno je 19 slučajeva dok su tri osobe hospitalizirane.

KRAPINA – Bez novozaraženih koronavirusom je Krapinsko-zagorska županija gdje je sedam aktivnih slučaja zaraze, a pet je osoba u samoizolaciji.

VARAŽDIN – Bez novih slučajeva zaraze koronavirusom je Varaždinska županija, a u zadnja 24 sata jedna se osoba oporavila. Trenutno je 19 aktivnih slučaja zaraze.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novozaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji je 99 osoba. U bjelovarskoj bolnici na opservaciji su četiri pacijenta.

Nedjelja, 01. kolovoza 2021. godine

ZAGREB – Trinaest novih slučajeva zaraze korona virusom evidentirano je u protekla 24 sata na području Zagrebačke županije. Ozdravilo je sedam osoba te su trenutno aktivna 82 slučaja zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji u protekla 24 sata testirano je 179 osoba, od kojih je jedna pozitivna na koronavirus. Oporavile su se dvije osobe, a na liječenju u Općoj bolnici Varaždin nema pacijenata s težom kliničkom slikom.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 72 uzorka, od čega nema evidentiranih pozitivnih nalaza na korona virus. U protekla 24 sata oporavile su se tri osobe te je ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan osam.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus. Nema novih oporavljenih osoba te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije iznosi sedam. U samoizolaciji se nalazi šest osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je šest novih slučajeva bolesti COVID-19. Ozdravile su tri osobe te je trenutno aktivno 20 slučajeva ove bolesti. U OB Koprivnica preminula je jedna COVID pozitivna osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar nema na liječenju pacijenata zaraženih koronavirusom, a samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije je 80 osoba.

Subota, 31. srpnja 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu je novooboljelo 57 osoba, a broj potencijalno ozdravljenih je 28 u protekla 24 sata i trenutno su 234 aktivna slučaja zaraze.

ZAGREB – 13 novih osoba pozitivnih na koronavirus i dvije oporavljene dnevni su podaci za Zagrebačku županiju o zarazi ovim virusom. Aktivno je 76 slučaja.

KOPRIVNICA – Novih pet slučaja zaraze koronavirusom potvrđeno je u Koprivničko-križevačkoj županiji, a u posljednja 24 sata ozdravilo je šest osoba i trenutno je 17 aktivnih slučaja dok su hospitalizirane četiri osobe.

ČAKOVEC – Međimurska županija broji četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata jedna se osoba oporavila i aktivnih je 11 slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je jedan pacijent.

KRAPINA – Tri nova slučaja zaraze koronavirusom evidentirana su u Krapinsko-zagorskoj županiji, a u posljednja 24 sata dvije su se osobe oporavile i trenutno je šest aktivnih slučaja zaraze dok je isto toliko osoba u samoizolaciji. Jedan je pacijent hospitaliziran u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana.

VARAŽDIN – Tijekom 24 sata u Varaždinskoj je županiji testirano 158 osoba, a dvije su pozitivne na koronavirus i dvije su se oporavile.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji jedan je novi slučaj zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji je 68 osoba. Hospitalizirana je jedna osoba, a još četiri pacijenta su na opservaciji.

Petak, 30. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima HZJZ-a u Gradu Zagrebu 47 je novooboljelih osoba, a 26 se u protekla 24 sata oporavilo i trenutno je 206 aktivnih slučaja zaraze.

ZAGREB – Novih 15 slučajeva zaraze koronavirusom evidentirano je u Zagrebačkoj županiji gdje je trenutno 65 aktivnih slučaja.

VARAŽDIN – Varaždinska županija ima nova tri slučaja zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata dvije su se osobe oporavile.

ZABOK – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus. Oporavila se također jedna osoba te je trenutno na području županije pet aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji se nalazi sedam osoba, a u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana je jedan pacijent pozitivan na SARS CoV-2. Ovim brojkama možemo biti zadovoljni, rekla je danas na press konferenciji Stožera Civilne zaštite zamjenica načelnika Petra Vrančić Lež, jer smo po niskoj incidenciji treća županija u Hrvatskoj. Ovi nas pokazatelji ipak ne moraju zavarati, jer nas očekuje četvrti val pandemije, a prema broju cijepljenih od 40-ak posto, nismo ni blizu hrvatskog prosjeka od 48 posto, rekla je zamjenica ravnatelja županijskog Zavoda za javno zdravstvo Marina Stanković Đuretek i ponovo apelirala na Zagorce da se cijepe.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji tri su nova slučaja zaraze, a u posljednja 24 sata jedna je osoba preminula i sedam je ozdravilo pa je trenutno 18 aktivnih slučaja zaraze dok su tri pacijenta na bolničkom liječenju.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji je 68 osoba. Hospitalizirana je jedna osoba, a šest ih je na opservaciji.

ČAKOVEC – Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom evidentiran je u Međimurskoj županiji, a u posljednja 24 sata jedna je osoba preminula i trenutno je osam aktivnih slučaja. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je jedan pacijent.

Četvrtak, 29. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Pet osoba pozitivnih na koronavirus potvrđeno je u Zagrebačkoj županiji i trenutno je 50 aktivnih slučaja zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji evidentirano je šest novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata četiri su se osobe oporavile.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji nema novozaraženih koronavirusom, a u posljednja 24 sata oporavila se jedna osoba i trenutno je osam aktivnih slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su tri pacijenta.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavila se 1 nova osoba te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 5. U samoizolaciji se nalazi 7 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana je 1 pacijent.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji je 58 osoba. Na opservaciji u bjelovarskoj bolnici je šest pacijenata.

KOPRIVNICA – Bez novozaraženih koronavirusom je Koprivničko-križevačka županija u kojoj su u protekla 24 sata ozdravile dvije osobe i trenutno su 22 aktivna slučaja zaraze dok su tri osobe hospitalizirane.

Srijeda, 28. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije Trenutno je aktivno 45 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 6 osoba, a ozdravila je jedna.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji od 201 testiranog uzorka na koronavirus je pozitivna jedna osoba, a u zadnja 24 sata dvije su se osobe oporavile dok na liječenju u varaždinskoj bolnici nema pacijenata.

ČAKOVEC – Međimurska županija je bez novozaraženih koronavirusom, a u protekla 24 sata oporavile su se tri osobe i trenutno je devet aktivnih slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su tri pacijenta.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus. Oporavila se također jedna osoba te je trenutno na području ove županije šest aktivnih slučajeva zaraze.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je pet novih slučajeva bolesti COVID-19, priopćio je Stožer civilne zaštite. Trenutno su aktivna 24 slučaja, a na bolničkom se liječenju nalaze tri osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji su 54 osobe. Na opservaciji u bjelovarskoj bolnici su četiri pacijenta.

Utorak, 27. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata oboljela je jedna osoba, a ozdravile su 4 osobe, priopćio je Stožer civilne zaštite. Trenutno je aktivno 40 slučaja.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su 2 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus, a ukupno je 11 aktivnih slučajeva. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 4 pacijenta, a preminulih osoba nema.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je testirano 211 osoba, a niti jedna osoba nije bila pozitivna na koronavirus. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin nema pacijenata s težom kliničkom slikom.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije četvrti dan za redom nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus. Trenutni broj aktivnih slučajeva je 6. U samoizolaciji se nalazi 7 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nema pacijenata pozitivnih na SARS CoV-2.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđen je jedan novi slučaj bolesti COVID-19, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite. Trenutno su aktivna 24 slučaja.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je jedna osoba zaražena koronavirusom, a u samoizolaciji se nalazi 57 osoba.

Ponedjeljak, 26. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Novih devet osoba pozitivnih na koronavirus evidentirano je u Gradu Zagrebu u kojem je 150 aktivnih slučajeva zaraze, dok je u protekla 24 sata ozdravilo 14 osoba.

ZAGREB – Nova četiri slučaja zaraze koronavirusom evidentirana su u Zagrebačkoj županiji i trenutno su 43 aktivna slučaja zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je testirano 150 osoba, a od kojih je jedna pozitivna na koronavirus. Jedna osoba se oporavila od zaraze, dok je jedna osoba preminula.

KRAPINA – I treći dan bez novozaraženih koronavirusom je Krapinsko-zagorska županija, a u protekla 24 sata oporavila se jedna osoba i trenutno je šest aktivnih slučaja zaraze dok je 17 osoba u samoizolaciji.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji nema novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u protekla 24 sata oporavile su se dvije osobe i trenutno je 10 aktivnih slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su četiri pacijenta.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novooboljelih osoba koronavirusom, a u samoizolaciji je 68 osoba. Na opservaciji u bjelovarskoj bolnici je 14 pacijenata.

KOPRIVNICA – Novooboljelih koronavirusom nema u Koprivničko-križevačkoj županiji, a u posljednja 24 sata ozdravilo je šest osoba i trenutno je 29 aktivnih slučaja zaraze dok su četiri osobe na bolničkom liječenju.

Nedjelja, 25. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 39 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 8 osoba, a dvije su osobe ozdravile.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 83 uzorka, od čega su evidentirana 2 pozitivna nalaza na korona virus, što je 2,4% pozitivnih od broja testiranih. U protekla 24 sata oporavila se 1 osoba te je u Međimurju trenutno 12 aktivnih slučajeva zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je testirano 186 osoba, a od kojih su tri osobe pozitivne na koronavirus. Jedna osoba se oporavila. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin trenutno se nalaze dvije osobe.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus. Nema ni novih oporavljenih osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije sedam. U samoizolaciji se nalazi 17 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka potvrđena su dva nova slučaja bolesti COVID-19. U protekla 24 sata ozdravile su dvije COVID pozitivne osobe te je na području županije trenutno aktivno 35 slučajeva ove bolesti,

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju nema osoba zaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji se nalazi 60 osoba.

Subota, 24. srpnja 2021. godine

ZAGREB – U protekla 24 sata u Zagrebu su zabilježene 22 novoozaražene osobe koronavirusom i sada je 150 aktivnih slučajeva, priopćio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. Djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali 28 novooboljelih osoba, a mjera samoizolacije izrečena je za 21 osobu.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirano je 11 novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravile su dvije osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno su aktivna 33 slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer su testirane 153 osobe, a od toga su dvije osobe pozitivne na koronavirus. Jedna osoba je ozdravila. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin trenutno se nalaze dvije osobe.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata nema pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. Oporavila se jedna osoba pa je ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji 11. U županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su četiri pozitivna pacijenta.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus. Nema novih oporavljenih osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze sedam. U samoizolaciji se nalazi 17 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 12 novih slučajeva bolesti COVID-19, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 35 slučajeva zaraze, ozdravilo je osam osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar nema osoba na liječenju, a na opservaciji su četiri pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 60 osoba.

Petak, 23.srpnja 2021. godine

ZAGREB – Grad Zagreb danas ima 27 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Trenutno je na području grada 145 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Sedam novih osoba pozitivnih na koronavirus evidentirano je u Zagrebačkoj županiji, a u posljednja 24 sata jedna je osoba ozdravila i trenutno su 24 aktivna slučaja zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je testirano 150 osoba osobe od kojih su dvije pozitivne na koronavirus. Oporavile su se dvije osobe. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je četvero osoba s težom kliničkom slikom. S jučerašnjim datumom, gledajući odraslo stanovništvo, u Varaždinskoj je županiji prvom dozom cijepljeno 52,3% stanovništva, a s cijepljenjem je završilo 43% odraslog stanovništava.

ČAKOVEC – Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom je u Međimurskoj županiji, a i oporavila se jedna osoba pa je aktivnih 12 slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je sedam pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus, oporavile su se dvije nove osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva sedam. U samoizolaciji se nalazi sedam osoba. Na današnjoj konferenciji za medije županijskog Stožera civilne zaštite, načelnik Stožera Stjepan Skuliber istaknuo je da je situacija u županiji povoljna, odnosno od 10. srpnja nema hospitaliziranih osoba, a već 41 dan nema ni preminulih. Broj novooboljelih na 100.000 stanovnika u proteklih tjedan dana je 4,8, ali to nije razlog za opuštanje – dodao je Skuliber. Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar pozvao je građane, koji to do sada nisu napravili, da se svakako cijepe, jer je to jedini način da si osiguramo, kako je rekao, mirnu jesen.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata ozdravile su dvije osobe i trenutno je 31 aktivan slučaj zaraze dok su na bolničkom liječenju tri osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji jedan je novi slučaj zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji je 46 osoba. Na opservaciji u bjelovarskoj bolnici je sedam pacijenata.

Četvrtak, 22.srpnja 2021. godine

ZAGREB – Grad Zagreb u posljednja 24 sata bilježi 24 novozaražene osobe koronavirusom, a broj potencijalno oporavljenih je devet te je trenutno 131 aktivan slučaj zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a oporavilo se pet osoba. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin su dvije osobe s težom kliničkom slikom.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji potvrđeno je devet novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u posljednja 24 sata jedna je osoba ozdravila i trenutno je 30 aktivnih slučaja zaraze dok su četiri osobe hospitalizirane.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji evidentirano je pet novih slučaja zaraze koronavirusom i trenutno je 18 aktivnih slučaja.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus. Nema novih oporavljenih osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osam. U samoizolaciji se nalazi sedam osoba.

ČAKOVEC – U Međimurskoj su županiji dva nova slučaja zaraze, a ozdravila je u zadnja 24 sata jedna osoba i trenutno je 12 osoba pozitivnih na koronavirus. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je sedam pacijenata.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji jedan je novi slučaj zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji su 53 osobe. U Općoj bolnici Bjelovar na opservaciji su četiri pacijenta.

Srijeda, 21.srpnja 2021. godine

ZAGREB – Prema današnjim podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Zagrebu novooboljele su 33 osobe. Trenutno je u gradu 131 aktivan slučaj. Tijekom jučerašnjeg dana na cijepnom punktu Velesajam cijepljeno je 4.215, a na lokalnim punktovima 2.625 osoba, što je ukupno 6.840 osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirana su dva nova slučaja COVID-19, a ozdravile su  tri osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno je aktivno 13 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je testirano 215 osoba od kojih je osam pozitivno na koronavirus. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin su četiri osobe s težom kliničkom slikom. Preminula je jedna osoba pozitivna na Covid-19.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. U protekla 24 sata oporavile su se tri osobe pa je broj pozitivnih osoba 11, a u županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je sedam pozitivnih pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su dvije nove osobe pozitivne na koronavirus, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.  Nema novih oporavljenih osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osam. U samoizolaciji se nalazi 20 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je sedam novih slučajeva bolesti COVID-19, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno su aktivna 22 slučaja bolesti COVID-19, ozdravile su tri osobe, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar nema na liječenju osoba zaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji nalaze se 62 osobe.

Utorak, 20. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije nema novooboljelih od COVID-19, a ozdravila je jedna osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno je aktivno 14 slučajeva.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirana su tri pozitivna nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer. U protekla 24 sata oporavile su se tri osobe pa je broj pozitivnih osoba 14. U županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je osam pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer su testirane 225 osobe od kojih su dvije pozitivne na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je sedam osoba s težom kliničkom slikom.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus, oporavile su se tri pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije šest, izvijestio je županijski Stožer. U samoizolaciji se nalazi 17 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su četiri nova slučaja bolesti COVID-19, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 18 slučajeva bolesti, ozdravilo je pet osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar nema osoba na liječenju zaraženih koronavirusom, a na opservaciji je šest pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 76 osoba.

Ponedjeljak, 19. srpnja 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu je u posljednja 24 sata zabilježeno 11 novooboljelih osoba od Covida-19, priopćeno je danas iz zavoda “Dr. Andrija Štampar”. Trenutno su u gradu Zagrebu 92 aktivna slučaja. Služba za epidemiologiju uspješno je kontaktirala 14 novooboljelih, a mjera samoizolacije izrečena je za šest osoba. U “Štamparu” najavljuju da je od utorka do petka moguće primiti cjepivo Janssen bez prethodnog naručivanja na jednom od tri punkta za masovno cijepljenje domova zdravlja, a u petak i subotu Modernu i Janssen na punktu Zagrebačkog velesajma.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije nema novooboljelih od COVID-19, a ozdravile su dvije osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno je aktivno 15 slučajeva.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata PCR metodom obrađeno je 9 uzoraka i 300 testiranja Ag testovima, od čega je evidentiran 1 pozitivan nalaz na korona virus u Međimurskoj županiji. U protekla 24 sata nema oporavljenih osoba, pa je broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan 14.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer su testirane 153 osobe, a niti jedna osoba nije bila pozitivna na koronavirus. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je sedam osoba s težom kliničkom slikom, a u protekla 24 sata od zaraze se oporavila jedna osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus, priopćio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Oporavile su se četiri nove osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osam. U samoizolaciji se nalazi 18 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema zabilježenih novih slučajeva bolesti COVID-19 te je trenutno aktivno 19 slučajeva ove bolesti. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar nema osoba na liječenju zaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji se nalazi 96 osoba.

Nedjelja, 18. srpnja 2021. godine

ZAGREB – U posljednja 24 sata u Zagrebu je zabilježeno 15 novih slučajeva zaraze koronavirusom te je trenutno u gradu aktivno 78 slučajeva zaraze, izvijestio je danas, 18. srpnja 2021. godine, Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. Od zaraze se u tom razdoblju oporavilo 10 osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 17 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer, oboljela je jedna osoba, a 6 ih je ozdravilo.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je testirana 211 osoba od kojih je jedna pozitivna na koronavirus. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je sedam osoba s težom kliničkom slikom, izvijestio je danas, 18. srpnja 2021. godine, županijski Stožer Civilne zaštite.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, u protekla 24 sata PCR metodom obrađeno je 78 uzoraka i 163 testiranja Ag testovima, od čega nema evidentiranih pozitivnih nalaza na korona virus. U protekla 24 sata oporavila se jedna osoba te je trenutno u Međimurju 14 COVID pozitivnih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je u protekla 24 sata jedna nova osoba pozitivna na koronavirus,. Nema novih oporavljenih osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije 11. U samoizolaciji se nalazi 18 osoba.

KOPRIVNICA – Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je danas, 18. srpnja 2021. godine, kako na području županije nema zabilježenih novih slučajeva bolesti COVID-19. Na području županije trenutno je aktivno 20 slučajeva ove bolesti COVID-19, ozdravile su četiri osobe, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar nema osoba na liječenju zaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 92 osobe.

Subota, 17. srpnja 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu 18 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata broj potencijalno oporavljenih je osam te je aktivno 78 slučajeva.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji potvrđeno je 10 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata ozdravilo je devet osoba i aktivna su 24 slučaja dok su na bolničkom liječenju tri osobe.

ZAGREB – Četiri nove osobe pozitivne na koronavirus evidentirane su u Zagrebačkoj županiji, a u protekla 24 sata ozdravile su dvije osobe i aktivno je 20 slučajeva.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji dva su nova slučaja zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata i dvije su se osobe oporavile pa je trenutno 15 aktivnih slučaja. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je devet pacijenata.

BJELOVAR – Jedan novi slučaj bolesti COVID-19 evidentiran je u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, a u samoizolaciji je 88 osoba. Na opservaciji u bjelovarskoj bolnici je pet pacijenata.

VARAŽDIN – Bez novih slučajeva zaraze koronavirusom je Varaždinska županija, a u zadnja 24 sata oporavila se jedna osoba. Hospitalizirano je sedam osoba od kojih je jedna na respiratoru.

KRAPINA – Krapinsko-zagorska županija je bez novi slučajeva zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata jedna se osoba oporavila i trenutno je 10 aktivnih slučaja zaraze dok je 14 osoba u samoizolaciji.

Petak, 16. srpnja 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu je zabilježeno 14 novih osoba oboljelih od koronavirusa u protekla 24 sata, a aktivno je 70 slučajeva zaraze, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Andrija Štampar”. Djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali 14 novooboljelih osoba, a mjera samoizolacije izrečena je za deset osoba. Na zagrebačkim cijepnim punktovima u četvrtak su cijepljene su 3.664 osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije nema novooboljelih od COVID-19, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Trenutno je aktivno 20 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je testirana 166 osoba od kojih je jedna pozitivna na koronavirus, a oporavile su se dvije osobe. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je sedam osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentiran je jedan pozitivan nalaz na koronavirus u Međimurskoj županiji. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 15, a u protekla 24 sata oporavile su se dvije osobe. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je devet pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus, izvijestio je županijski Stožer. Nema oporavljenih osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 11. U samoizolaciji se nalazi 14 osoba.

KORIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije zabilježen je jedan novi slučaj bolesti COVID-19, a ozdravilo je sedam osoba. Na području županije trenutno je aktivno 24 slučajeva bolesti, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar nema zaraženih osoba na liječenju, a na opservaciji su tri pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalaze se 94 osobe.

Četvrtak, 15. srpnja 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu je zabilježeno 17 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivno 70 slučajeva, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Andrija Štampar”. Oporavilo se sedam osoba, a tijekom srijede na cijepnim punktovima cijepljeno je 3.511 osoba, od čega je bilo 483 prvih doza cjepiva Janssen, temeljem javnog poziva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 20 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljele su dvije osobe.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 62 uzorka, od čega su evidentirana dva pozitivna nalaza na korona  virus, što je 3,22% pozitivnih od broja testiranih. U protekla 24 sata oporavile su se tri osobe te je ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan 16.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je testirano 190 osoba od kojih su četiri pozitivne na koronavirus. Oporavila se jedna osoba. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je šest osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus. Nema oporavljenih osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva 10. U samoizolaciji se nalazi 14 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je devet novih slučajeva bolesti COVID-19, izvijestio je županijski Stožer.  Na području županije trenutno je aktivno 30 slučajeva zaraze, ozdravila je jedna osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze četiri osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar nema osoba na liječenju zaraženih koronavirusom, a na opservaciji su dva pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 96 osoba.

Srijeda, 14. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Trinaest je novih osoba oboljelo od koronavirusa u Zagrebu. U protekla 24 sata u Službi za kliničku mikrobiologiju  ”Dr. Andrija Štampar” obrađeno je 345 uzoraka, od kojih je pet bilo pozitivno. U Karanteni Grada nema novooboljelih, a trenutno je 60 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – U posljednja 24 sata na području Zagrebačke županije evidentirane su dvije osobe oboljele od COVID-19, a ozdravile su četiri  osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno je aktivno 18 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je testirana 201 osoba od kojih su dvije pozitivne na koronavirus, a oporavile su se dvije osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je sedam osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Preminula je jedna osoba.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 85 uzoraka, od čega su evidentirana 4 pozitivna nalaza na korona  virus, što je 4,7 % pozitivnih od broja testiranih. Oporavila se 1 osoba te je broj pozitivnih osoba u Međimurju na današnji dan 17.

KRAPINA – Na području Krapinsko -zagorske županije nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Nema ni novooporavljenih osoba te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze deset, a u samoizolaciji se nalazi 14 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije zabilježena su tri nova slučaja bolesti COVID-19, a na bolničkom liječenju su četiri osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 22 slučajeva bolesti COVID-19.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar nema osoba na liječenju zaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 87 osoba.

Utorak, 13. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 20 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer jedna je osoba novooboljela, a ozdravile su dvije osobe.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 94 uzoraka, od čega su evidentirana 2 pozitivna nalaza na korona virus, što je 2,12% pozitivnih od broja testiranih. U protekla 24 sata oporavilo se 5 osoba te je broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan 15.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je testirana 246 osoba od kojih je jedna pozitivna na koronavirus. Oporavilo se pet osoba. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je osam osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko -zagorske županije evidentirane su dvije nove osobe pozitivne na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze je deset, a u samoizolaciji se nalazi 14 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je pet novih slučaja bolesti COVID-19. U protekla 24 sata ozdravila je jedna osoba te je trenutno aktivno 19 slučajeva ove bolesti.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučaja zaraze koronavirusom. Na liječenju u Općoj bolnici Bjelovar nema osoba zaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 87 osoba.

Ponedjeljak, 12. srpnja 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu su u posljednja 24 sata zabilježena tri nova slučaja zareze covidom-19, a trenutno je aktivno 60 slučajeva, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Andrija Štampar”. Broj potencijalno ozdravljenih, odnosno oporavljenih je 68.799, što je 10 osoba više nego jučer, pokazuju podaci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. U Karanteni su tri osobe.

ZAGREB – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo, na području Zagrebačke županije trenutno je aktivan 21 slučaj zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer nema novooboljelih osoba, a ozdravile su dvije osobe.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nema pozitivnih nalaza na korona virus u Međimurskoj županiji. U protekla 24 sata oporavile se 2 osobe te je ukupan broj pozitivnih osoba na današnji dan 18.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji tijekom jučerašnjeg dana testirana je 141 osoba, a niti jedna nije bila pozitivna na koronavirus. Oporavile su se dvije osobe, te je trenutno 35 aktivnih slučajeva zaraze.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus. Nema oporavljenih osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osam. U samoizolaciji se nalaze 34 osobe. U Općoj bolnici Zabok nema pacijenata pozitivnih na COVID 19.

KOPRIVNICA – Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestio je danas, 12. srpnja 2021. godine, kako na području županije nema zabilježenih novih slučajeva bolesti COVID-19. Trenutno je aktivno 15 slučajeva ove bolesti, u protekla 24 sata ozdravile su tri osobe, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze također tri osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je jedna osoba zaražena koronavirusom, a u samoizolaciji je 80 osoba.

Nedjelja, 11. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zagrebu je novooboljelo pet osoba, a ozdravilo ih je osam. Trenutno je u gradu Zagrebu 60 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije zabilježena su tri nova slučaja bolesti COVID-19, a ozdravile su tri osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno su aktivna 23 slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je testirana 161 osoba, a od njih je jedna osoba pozitivna na koronavirus. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je osam osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Oporavile su se četiri osobe, a ukupno je do sada zabilježeno 22.119 slučajeva.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirana su četiri pozitivna nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 20. U protekla 24 sata oporavile su se četiri osobe, a hospitalizirano je njih 15.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavila se jedna osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva osam. U samoizolaciji se nalazi 19 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije tri su nova slučaja bolesti COVID-19, a ozdravile su dvije osobe. Na području županije trenutno je aktivno 18 slučajeva bolesti, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je jedna osoba zaražena koronavirusom, a na opservaciji je osam pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalaze se 74 osobe.

Subota, 10. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zagrebu je novooboljelo šest osoba, a 17 ih je ozdravilo. U Karanteni Grada Zagreba nalaze se tri osobe, a trenutno su u gradu 63 aktivna slučaja. Tijekom jučerašnjeg dana na punktovima za masovno cijepljenje Grada Zagreba cijepljeno je 5.137 osoba, od čega su prvom dozom po javnom pozivu cijepljene 1.234 osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno su aktivna 23 slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji drugi dan zaredom nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, a od jučer najmanje jednom dozom cijepljeno više od 50 % stanovnika starijih od 18 godina, točnije 68.941 stanovnik.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirana su dva pozitivna nalaza na  koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je županijski Stožer. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 21. U protekla 24 sata oporavile su se tri osobe, a hospitalizirano je njih dvoje.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su tri nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavila se jedna osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva devet. U samoizolaciji se nalazi 12 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije jedan je novi slučaj bolesti COVID-19, a na bolničkom liječenju su tri osobe. Na području županije trenutno je aktivno 17 slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravila je jedna osoba.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju također nema zaraženih osoba, a na opservaciji je pet pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 75 osoba.

Petak, 09. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Dva slučaja oboljenja koronavirusom evidentirana su u Zagrebačkoj županiji i trenutno su 22 aktivna slučaja zaraze.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji četiri su nove osobe pozitivne na koronavirus, a u protekla 24 sata oporavile su se dvije osobe i trenutno je sedam aktivnih slučaja zaraze dok je 13 osoba u samoizolaciji. Hospitalizirana je jedna osoba.

VARAŽDIN – Nema novih slučajeva zaraze koronavirusom u Varaždinskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 13 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je jedna osoba na respiratoru.  Oporavilo se šest osoba pa je broj aktivnih slučajeva 41.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je pet novih slučajeva bolesti COVID-19, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite. Trenutno je aktivno 16 slučajeva, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze četiri osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju nema osoba zaraženih koronavirusom. U samoizolaciji se nalaze 64 osobe.

ČAKOVEC – I Međimurska županije je bez novozaraženih koronavirusom, a u zadnja 24 sata dvije su se osobe oporavile i aktivna su 22 slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 15 pacijenata.

Četvrtak, 08. srpnja 2021. godine

ZAGREB  – Na području Zagrebačke županije evidentirano je šest novih slučajeva COVID-19, a ozdravila je jedna osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno je na području županije aktivno 20 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, a preminula je jedna osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 13 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Oporavila se jedna osoba, a aktivnih slučajeva je 47.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata nema novih pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. U protekla 24 sata oporavile su se 3 osobe pa je ukupan broj pozitivnih osoba 24. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 14 pacijenata.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su četiri nova slučaja bolesti COVID-19, a na bolničkom liječenju je pet osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 12 slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravile su dvije osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju nema osoba zaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji se nalazi 59 osoba.

Srijeda, 07. srpnja 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, novooboljelo je 19 osoba, od 361 testiranih. Trenutno su u gradu 72 aktivna slučaja.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirana su dva nova slučaja COVID-19, a ozdravile su tri osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno je aktivno 15 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer su potvrđena četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, a preminule su dvije osobe. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 15 osoba, od kojih su dvije osobe na respiratoru. Broj aktivnih slučajeva je 45.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je sedam pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, a oporavilo se pet osoba, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 27, a hospitalizirano je 13 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirana jejedna nova osoba pozitivna na koronavirus te trenutni broj aktivnih slučajeva iznosi 5. U samoizolaciji se nalazi 18 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se jedan pacijent koji nije na respiratoru.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji potvrđena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata pet je osoba ozdravilo i trenutno je 10 aktivnih slučaja zaraze dok je pet osoba hospitalizirano. Epidemiološka situacija u Koprivničko-križevačkoj županiji je stabilna, naglašava na konferenciji za medije, održanoj ove srijede, 7. srpnja 2021. godine, načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Ratimir Ljubić i ističe kako se cijepiti od ovog tjedna može u prostoru bivše COVID ambulante u Domu zdravlja u Koprivnici, ponedjeljkom Pfizerom, srijedom Modernom te subotom Pfizerom i Johnsonom, a cijepljenje je ponedjeljkom i srijedom od 15,00 do 18,00 sati te subotom od 08,00 od 12,00 sati. Nakon dva uspješno organizirana punkta za cijepljenje bez prethodne najave u Koprivnici, akcija se nastavlja i dalje ove nedjelje, 11. srpnja 2021., kaže ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije Draženka Vadla i dodaje kako su takvi punktovi ove nedjelje, 11. srpnja 2021. godine, organizirani u Križevcima, u sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca od 08,00 do 12,00 sati te u đurđevačkoj sportskoj dvorani od 8,00 do 11,00 sati.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju nema osoba zaraženih koronavirusom, a na opservaciji je devet pacijenata. U samoizolaciji se nalaze 82 osobe.

Utorak. 06. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zagrebu je novooboljelo 14 osoba, još dvije osobe su se oporavile. U protekla 24 sata u Službi za kliničku mikrobiologiju “Dr. Andrija Štampar” obrađena su 393 uzorka.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije nema novooboljelih od COVID-19, ali je jedna osoba preminula, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Trenutno je na području županije  aktivno 16 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji evidentirana su dva nova slučaja zaraze koronavirusom nakon što su jučer testirane 222 osobe, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin i dalje se nalazi  17 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih su tri osobe na respiratoru. Oporavila se jedna osoba, a broj aktivnih slučajeva je 46.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirana su dva pozitivna nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Broj pozitivnih osoba u županiji na današnji dan je 25, a hospitalizirano je 17 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus, oporavile su se četiri osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze četiri, izvijestio je danas županijski Stožer. U samoizolaciji se nalazi 16 osoba, a hospitalizirana su tri pacijenta.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema zabilježenih novih slučaja bolesti COVID-19, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 11 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravila je jedna osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalazi pet osoba.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju nema osoba zaraženih koronavirusom, a na opservaciji je pet pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 81 osoba.

Ponedjeljak, 05. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Gradu Zagrebu su novooboljele tri osobe, a ozdravilo je 11 osoba.  U Karanteni Grada Zagreba nalaze se tri osobe.

ZAGREB – Bez novih osoba pozitivnih na koronavirus je Zagrebačka županija, a trenutno je 17 aktivnih slučaja zaraze.

ČAKOVEC – Ni u Međimurskoj županiji nisu potvrđeni novi slučajevi zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata oporavilo se pet osoba i aktivna su 23 slučaja. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 18 pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji nema novih slučaja zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata oporavile su se tri osobe i trenutno je 45 aktivnih slučaja zaraze. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 17 osoba, a tri su na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus. Nema oporavljenih osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva osam. U Općoj bolnici Zabok nalaze se tri pacijenta među kojima nema osoba na respiratoru.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji nema novih slučaja zaraze koronavirusom i aktivnih je 12 slučaja zaraze dok je šest osoba na bolničkom liječenju.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji ni danas nema novozaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji su 73 osobe. U bjelovarskoj bolnici na opservaciji je 10 pacijenata.

Nedjelja, 04. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo, na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 17 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljele su četiri, a ozdravile dvije osobe.

VARAŽDIN – Tri nova slučaja zaraze koronavirusom potvrđena su u Varaždinskoj županiji nakon što je jučer testirano 211 osoba. Oporavilo se devet osoba, a jedna osoba je preminula. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 17 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih su tri osobe na respiratoru. U županiji je 48 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata PCR metodom obrađeno je 108 uzoraka, od čega je evidentiran 1 pozitivan nalaz na korona virus. Brzim antigenskim testovima testirano je 117 osoba i svi nalazi su negativni. U protekla 24 sata oporavile su se četiri osobe te je broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan 28.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavila se 1 osoba te je trenutno osam aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji se nalazi 14 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su tri nova slučaja bolesti COVID-19, ozdravila je jedna osoba te je trenutno aktivno 12 slučajeva bolesti, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar nema na liječenju pacijenata zaraženih koronavirusom, a na opservaciji je 11 pacijenata.  U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 68 osoba.

Subota, 03. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Dvije novooboljele osobe koronavirusom i dvije oporavljene dnevni su podaci o zarazi za Zagrebačku županiji u kojoj je trenutno 15 aktivnih slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj su županiji potvrđena dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata oporavile su se tri osobe i broj aktivnih slučajeva je 55. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 18 osoba, a tri su na respiratoru.

ČAKOVEC – Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom evidentiran je u Međimurskoj županiji, a tijekom 24 sata jedna se osoba oporavila pa je 31 aktivan slučaj zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 18 pacijenata.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji nema novooboljelih koronavirusom, a u zadnja 24 sata ozdravile su dvije osobe i trenutno je 10 aktivnih slučaja zaraze dok je pet osoba hospitalizirano.

BJELOVAR – Novih slučajeva zaraze koronavirusom nema ni u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. U samoizolaciji su 73 osobe, a na opservaciji u bjelovarskoj bolnici je sedam pacijenata.

Petak, 02. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirane su dvije osobe kojima je potvrđena zaraza koronavirusom, po jedna u Zaprešiću i Pisarovini, izvijestio je danas županijski Stožer. U odnosu na podatke od jučer ozdravila je jedna osoba. Trenutno je aktivno 15 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer nije zabilježen nijedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a oporavilo se pet osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Broj aktivnih slučajeva sada je 56. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin i dalje je 19 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih su tri osobe na respiratoru.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentiran je jedan pozitivan nalaz na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer. U protekla 24 sata oporavila se jedna osoba pa je broj pozitivnih osoba 37. Hospitalizirano je 17 pacijenata, a na respiratoru nema pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze devet. U samoizolaciji se nalaze tri osobe. U Općoj bolnici Zabok nalazi se jedan pacijent.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su tri nova slučaja bolesti COVID-19, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 12 slučajeva bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalazi pet osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar nema na liječenju pacijenata zaraženih koronavirusom, a na opservaciji je osam pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 68 osoba.

Četvrtak, 01. srpnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata od koronavirusa oboljele su 3 osobe. Trenutno je aktivno 14 slučajeva.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je šest pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer. U protekla 24 sata oporavile su se dvije osobe pa je ukupan broj pozitivnih osoba 37. Hospitalizirano je 17 pacijenata, u protekla 24 sata nije bilo hospitaliziranih ni otpuštenih pacijenata te nema preminulih osoba.

VARAŽDIN – Šest novih slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je u posljednja 24 sata u Varaždinskoj županiji. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 19 osoba, a tri osobe su na respiratoru. Broj aktivnih slučajeva u Varaždinskoj županiji sada je 61.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. Oporavila se jedna osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze iznosi devet. U samoizolaciji se nalazi 19 osoba. U Općoj bolnici Zabok nalaze se dva pacijenta, među kojima nema osoba na respiratoru.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema zabilježenih novih slučaja bolesti COVID-19, a na bolničkom liječenju je pet osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno devet slučaja bolesti COVID-19, a ozdravila je jedna osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar nema na liječenju pacijenata zaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 70 osoba.

Srijeda, 30. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Koronavirusom je zaraženo novih devet osoba u Zagrebu u posljednja 24 sata, a u gradu je trenutno aktivno 35 slučajeva zaraze, priopćio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Andrija Štampar”. Djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali tri novooboljele osobe, a mjera samoizolacije izrečena je za pet osoba. Tijekom utorka na punktovima za masovno cijepljenje cijepljena je 8.791 osoba, od kojih prvom dozom njih 1.048 po javnom pozivu.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata nema novooboljelih, a ozdravile su četiri osobe, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Ovo je drugi dan zaredom da nema novooboljelih osoba, a trenutno je aktivno 12 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji evidentirano je deset novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin su 23 osobe s težom kliničkom slikom, od kojih se troje nalazi na respiratoru. Oporavilo se četvero osoba pa je broj aktivnih slučajeva je 57.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 14 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer. U protekla 24 sata oporavile su se četiri osobe, pa je broj pozitivnih osoba na današnji dan 33. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 17 pacijenata, dok na invazivnoj respiraciji nema pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus. Oporavile su se tri osobe, te je trenutno devet aktivnih slučajeva zaraze.

KOPRIVNICA – U posljednja 24 sata na području Koprivničko-križevačke županije zabilježena su tri nova oboljenja koronavirusom uz aktivnih 10 slučajeva, izvijestio je danas županijski Stožer. Na bolničkom liječenju nalazi se pet pacijenata.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćili su danas iz županijskog Stožera civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar nema na liječenju pacijenata zaraženih koronavirusom, a na opservaciji je sedam pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 85 osoba.

Utorak, 29. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Koronavirusom je zaraženo novih šest osoba u Zagrebu u posljednja 24 sata, a u gradu je trenutno aktivan 31 slučaj zaraze, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Andrija Štampar”. Tijekom ponedjeljka na gradskim punktovima za masovno cijepljenje cijepljeno je 1.747 osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata nema novooboljelih osoba od koronavirusa. Trenutno je aktivno 16 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je evidentiran jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, dok je jedna osoba pozitivna na Covid-19 preminula. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin su 23 osobe s težom kliničkom slikom, od kojih su dvije u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru. Oporavilo se pet osoba pa je broj aktivnih slučajeva je 51.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 2 nove osobe pozitivne na koronavirus. Nema oporavljenih osoba te je trenutno 11 aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji se nalazi 20 osoba.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentiran je jedan pozitivan nalaz na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer.  U protekla 24 sata oporavilo se šest osoba pa je broj pozitivnih osoba 23. Hospitalizirano je 17 pacijenata, a na invazivnoj respiraciji nema pacijenata. U protekla 24 sata nema ni preminulih osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema zabilježenih novih slučaja bolesti COVID-19, a ozdravile je tri osobe, izvijestio je županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno sedam slučaja bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze četiri osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćili su danas iz županijskog Stožera civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno na liječenju nema zaraženih pacijenata, a na opservaciji ih je 14. U samoizolaciji na području te županije nalazi se 100 osoba.

Ponedjeljak, 28. lipnja 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu su, prema današnjim podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo novooboljele tri osobe, a broj potencijalno ozdravljenih je pet. Tijekom jučerašnjeg dana nije bilo antigenskih testiranja. Djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali dvije novooboljele osobe, a mjera samoizolacije izrečena je za sedam osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirana je jedna nova osoba zaražena koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. Ozdravilo je sedam osoba pa su trenutno aktivna 24 slučaja.

VARAŽDIN – Tri nova slučaja zaraze koronavirusom evidentirana su jučer u Varaždinskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer.  Sedam osoba se oporavilo i sada je u županiji 56 aktivnih slučajeva. U Općoj bolnici Varaždin i dalje se nalazi 26 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih su dvije osobe u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata nema pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer. U protekla 24 sata oporavilo se 10 osoba pa je ukupan broj pozitivnih osoba na današnji dan 28. Hospitalizirano je 16 pacijenata. U protekla 24 sata nije bilo hospitaliziranih ni otpuštenih pacijenata, a nema ni preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. Oporavile su se četiri osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze devet. U samoizolaciji se nalazi 29 osoba, a u Općoj bolnici Zabok nalaze se dva pacijenta.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema zabilježenih novih slučaja bolesti COVID-19, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 10 slučaja bolesti, ozdravila je jedna osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze četiri osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju jedan pacijent, a u samoizolaciji na području županije nalazi se 98 osoba.

Nedelja, 27. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Dva nova slučaja COVID-19 potvrđena su u Zagrebu, pa su trenutno u gradu ukupno 42 aktivna slučaja, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Andrija Štampar”. Tijekom jučerašnjeg dana na punktovima za masovno cijepljenje cijepljene su 2.223 osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirana su tri nova slučaja COVID-19, a ozdravilo je 11 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno je na području županije aktivno 30 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena je zaraza kod osam osoba, četiri osobe su se oporavile, pa je broj aktivnih slučajeva sada 60, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na liječenju je 26 osoba s težom kliničkom slikom, dvije osobe i dalje su u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije evidentirano je šest pozitivnih nalaza na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. U protekla 24 sata oporavilo se pet osoba, pa je broj pozitivnih osoba na današnji dan 38, a hospitalizirano je 16 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus. Trenutni broj aktivnih slučajeva je 13. U Općoj bolnici Zabok nalazi se jedan pacijent pozitivan na COVID 19.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije četiri su nova slučaja bolesti COVID-19, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 11 slučajeva bolesti, ozdravila je jedna osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno je na liječenju jedan pacijent zaražen koronavirusom, na respiratoru nema pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalaze se 72 osobe.

Subota, 26. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zagrebu je u protekla 24 sata osam novooboljelih od covida-19, a oporavilo se 13 osoba. Trenutno su u gradu 42 aktivna slučaja. Tijekom jučerašnjeg dana na punktovima za masovno cijepljenje u Zagrebu cijepljeno je 5.886 osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije nema novooboljelih od koronavirusa, a ozdravilo je sedam osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno je aktivno 38 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno šest novih slučajeva zaraze koronavirusom, a oporavilo se pet osoba. Na liječenju je 25 osoba s težom kliničkom slikom, dvije osobe i dalje su u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru. Aktivnih slučajeva je 56.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirana su dva pozitivna nalaza na koronavirus, oporavilo se devet osoba pa je ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji 37, izvijestio je danas županijski Stožer. Hospitalizirano je 16 pacijenata,  a nema pacijenta na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su četiri nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavilo se šest osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 13. U Općoj bolnici Zabok nalazi se jedan pacijent.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema novih zabilježenih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas, županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno osam slučajeva bolesti, ozdravile su tri osobe, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju dva pacijenta, a u samoizolaciji na području županije nalaze se 73 osobe.

Petak, 25. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zagrebu je 10 novooboljelih osoba, oporavilo se 19 osoba, a mjera samoizolacije izrečena je za pet osoba. U Zagrebu je trenutno 47 aktivnih slučajeva, a tijekom jučerašnjeg dana na punktovima za masovno cijepljenje cijepljeno je 8.027 osoba.

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije nema novooboljelih osoba od koronavirusa, a ozdravile su četiri osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Posljednji datum bez novooboljelih Zagrebačka županija bilježila je 10. kolovoza 2020. godine. Trenutno je aktivno 45 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer su evidentirana četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, dok su se tri osobe oporavile, izvijestio je danas županijski Stožer. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 30 osoba, od kojih su dvije osobe u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata u Međimurju je zabilježeno 11 novih slučajeva zaraze korona virusom, pa je broj aktivnih slučajeva 44. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 12 pacijenata, a na invazivnoj respiraciji nema nijednog. U protekla 24 sata preminula je jedna osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. Oporavile su se dvije osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva 16. U Općoj bolnici Zabok nalaze se dva pacijenta, među kojima nema osoba na respiratoru. U posljednja 24 sata nema preminulih COVID pozitivnih osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su četiri nova slučaja bolesti COVID-19, izvijestio je danas županijski Stožer.  Na području županije trenutno je aktivno 11 slučaja bolesti COVID-19, ozdravile su tri osobe, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u posljednja 24 sata potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, priopćili su danas iz županijskog Stožera. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju dva pacijenta zaražena koronavirusom, a u  samoizolaciji na području županije nalazi se 77 osoba.

Četvrtak, 24. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo desetero je novooboljelih u Gradu Zagrebu, od obrađenih 498 uzoraka. Trenutno je 58 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata oboljele su od koronavirusa 2 osobe. Trenutno je aktivno 49 slučajeva.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata evidentirana su 3 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2 virus, pa je broj aktivnih slučajeva 37. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 14 pacijenata, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji, kao ni preminulih osoba.

VARAŽDIN – Tri nova slučaja zaraze koronavirusom evidentirana su u Varaždinskoj županiji u protekla 24 sata pa je broj aktivnih slučajeva 54. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 29 osoba, od kojih su dvije na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su 2 nove osobe pozitivne na koronavirus te trenutni broj aktivnih slučajeva iznosi 18. U samoizolaciji se nalazi 26 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se 2 pacijenta, a nijedan nije na respiratoru. U posljednja 24 sata nema preminulih.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u protekla 24 sata zabilježena su tri nova slučaja bolesti COVID-19. Trenutno je aktivno 11 slučajeva, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju 2 pacijenta, a na respiratoru nema nijednog. U samoizolaciji se nalazi 76 osoba.

Srijeda, 23. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Tijekom jučerašnjeg dana u Gradu Zagrebu evidentiran je jedan novi slučaj zaraze, izvijestio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo. Trenutno su 64 aktivna slučaja zaraze.

ZAGREB – Dva nova slučaja zaraze koronavirusom potvrđena su u Zagrebačkoj županiji, a u posljednja 24 sata ozdravilo je 12 osoba i trenutno je 49 aktivnih slučaja zaraze.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji nema novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u zadnja 24 sata ozdravile su dvije osobe i trenutno je devet aktivnih slučaja zaraze dok su tri pacijenta hospitalizirana, naglašeno je na konferenciji za medije, ove srijede, 23. lipnja 2021. godine, županijskog Stožera civilne zaštite. Kako je naglasio načelnik Stožera Ratimir Ljubić, u nedjelju, 27. lipnja 2021. godine, bit će organizirano cijepljenje u sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici, od 8,00 do 13,00 sati bez prethodne najave, a bude li interesa, takvi će se punktovi organizirati i u Križevcima te Đurđevcu. Tijekom ljeta u Koprivničko-križevačkoj županiji u planu su punktovi za cijepljenje bez najave po danima, a 1. srpnja 2021. godine bit će poznati datumi i lokacije u sva tri grada. Punkt za testiranje na koronavirus u Koprivnici ostaje i dalje u funkciji, od ponedjeljka do subote, dok se punktovi u Križevcima i Đurđevcu privremeno ukidaju zbog malog broja pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. Nema oporavljenih osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja županije 17. U samoizolaciji se nalazi 27 osoba. U Općoj bolnici Zabok nalaze se četiri pacijenta, među kojima nema osoba na respiratoru.

VARAŽDIN – I Varaždinska je županija je bez novozaraženih koronavirusom, a u posljednja 24 sata ozdravile su dvije osobe bi trenutno su 52 aktivna slučaja zaraze. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin i dalje su 34 osobe, od kojih su dvije na respiratoru.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji nema novih slučaja zaraze, a u protekla 24 sata oporavilo se sedam osoba pa je trenutno 35 aktivnih slučaja. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 13 pacijenata.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer.U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju dva pacijenta zaražena koronavirusom, na respiratoru nema pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 79 osoba.

Utorak, 22. lipnja 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu u protekla 24 sata zaraza koronavirusom potvrđena je kod šest osoba, a oporavilo se 10 osoba pa je trenutno 79 aktivnih slučaja zaraze. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području Zagreba nije bilo novooboljelih korisnika ni djelatnika, kao ni pozitivnih nalaza na koronavirus kod učenika i nastavnika osnovnih i srednjih škola

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji jedna je nova osoba pozitivna na koronavirus, a u zadnja 24 sata ozdravilo je 14 osoba i trenutno je 59 aktivnih slučaja zaraze.

ČAKOVEC – Dva nova slučaja zaraze koronavirusom potvrđena su u Međimurskoj županiji, a u protekla 24 sata oporavilo se 10 osoba pa su trenutno 42 aktivna slučaja. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 12 pacijenata.

VARAŽDIN – Jedan novi slučaj zaraze potvrđen je tijekom protekla 24 sata u Varaždinskoj županiji, a oporavile su se četiri osobe i jedna je preminula pa su 54 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Varaždin hospitalizirane 34 osobe, a dvije su na respiratoru.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji jedan je novi slučaj zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata ozdravile su dvije osobe i trenutno je 11 aktivnih slučaja zaraze dok su hospitalizirane tri osobe.

KRAPINA – Bez novozaraženih koronavirusom je Krapinsko-zagorska županija u kojoj su se u posljednja 24 sata tri osobe oporavile pa je trenutno 17 aktivnih slučaja i u samoizolaciji je 27 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se četiri pacijenta.

BJELOVAR – Bjelovarsko-bilogorska županija bez novozaraženih je koronavirusom, no jedna je osoba preminula i u samoizolaciji su 74 osobe. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju su dva pacijenta, a još pet ih je na opservaciji.

Ponedjeljak, 21. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Broj novooboljelih osoba u Zagrebu prema današnjim podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo je troje. Trenutno je u Zagrebu 79 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije zabilježen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. Ozdravilo je 15 osoba, a trenutni broj aktivnih slučajeva je 72.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji su tijekom jučerašnjeg dana evidentirana tri nova slučaja zaraze koronavirusom, a istovremeno su se tri osobe oporavile, izvijestio je danas županijski Stožer. Preminula je jedna osoba pozitivna na Covid-19. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 35 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih su dvije osobe u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru. U Varaždinskoj županiji sada je 58 aktivnih slučaja.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata nema pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer. U protekla 24 sata oporavilo se pet osoba pa je broj pozitivnih osoba na današnji dan 50. U županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 14 pacijenata, a jedan pacijent je na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko -zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. Oporavile su se dvije osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 20. U samoizolaciji se nalazi 36 osoba. U Općoj bolnici Zabok nalaze se četiri pacijenta.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema novih slučajeva zaraze koronavirusoma, a ozdravile su dvije osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 12 slučajeva bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze tri osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju tri pacijenta, a u samoizolaciji na području županije nalazi se 87 osoba.

Nedjelja, 20. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 86 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljele su 4 osobe, a ozdravilo ih je 29.

VARAŽDIN – Deset je novih slučajeva zaraze koronavirusom evidentirano u Varaždinskoj županiji tijekom jučerašnjeg dana, a oporavilo se 5 osoba. Testirana je 271 osoba, a aktivnih je 59 slučajeva. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 35 osoba s težom kliničkom slikom.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata obrađeno je 95 uzoraka, od čega je evidentirano 6 pozitivnih nalaza na korona virus, što je 6,31% pozitivnih od broja testiranih. U istom se razdoblju oporavilo 5 osoba, pa je broj pozitivnih osoba na današnji dan 57.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 3 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavile su se 2 osobe te je trenutno 21 aktivan slučaj.U samoizolaciji se nalaze 22 osobe.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema zabilježenih novih slučaja bolesti COVID-19. U protekla 24 sata ozdravile su tri osobe te je trenutno aktivno 14 slučaja bolesti COVID-19.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju 3 pacijenta zaražena koronavirusom, na respiratoru nema pacijenata, a u samoizolaciji se nalazi 78 osoba.

Subota, 19. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Broj novooboljelih osoba u Gradu Zagrebu, prema podacima HZJZ, je 10 i trenutno je 108 aktivnih slučaja zaraze. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području Grada Zagreba u protekla 24 sata nije bilo novooboljelih korisnika ni djelatnika. Tijekom proteklog dana zbog pozitivnog nalaza testa na koronavirus kod dva učenika osnovnih i tri učenika srednjih škola, izrečena je mjera samoizolacije za 44 učenika osnovnih i 70 učenika srednjih škola.

ZAGREB – Novih osam slučaja zaraze koronavirusom te osam oporavljenih osoba dnevni su podaci o zarazi ovim virusom u Zagrebačkoj županiji. Trenutno je 111 aktivnih slučaja.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji sedam je novih slučaja zaraze koronavirsuom, a u protekla 24 sata oporavilo se devet osoba pa je trenutno 56 aktivnih slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 14 pacijenata, a dva su na invazivnoj respiraciji.

VARAŽDIN – Novih šest slučajeva zaraze koronavirusom evidentirano je u Varaždinskoj županiji, a u zadnja 24 sata oporavilo se 11 osoba i trenutno su 54 aktivna slučajeva. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 36 osoba, a dva pacijenta su na respiratoru.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji jedan je novi slučaj zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata ozdravilo je pet osoba i trenutno je 17 aktivnih slučaja zaraze. Na bolničkom su liječenju tri osobe.

KRAPINA – Bez novozaraženih koronavirusom je Krapinsko-zagorska županija, a u posljednja 24 sata oporavile su se četiri osobe i trenutno je 20 aktivnih slučaja zaraze dok su u samoizolaciji 23 osobe. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je pet pacijenata.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novozaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji su 84 osobe. U Općoj bolnici Bjelovar hospitalizirana su četiri pacijenta, a još pet pacijenata je na opservaciji.

Petak, 18. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa je oboljelo 7 osoba. Trenutno je aktivno 111 slučajeva.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 12 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer. U protekla 24 sata oporavilo se 20 osoba pa je broj pozitivnih osoba 58. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 15 pacijenata, a dva pacijenta su na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 4 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavile su se također 4 osobe te su trenutno 24 aktivna slučaja zaraze.

VARAŽDIN – Pet novih slučajeva zaraze koronavirusom evidentirano je u Varaždinskoj županiji tijekom protekla 24 sata. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 37 osoba, od kojih je troje na respiratoru. Aktivnih slučajeva je 59.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su četiri nova slučaja bolesti COVID-19, izvijestio je županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivan 21 slučaj bolesti, ozdravile su četiri osobe, a na bolničkom se liječenju trenutno nalaze četiri osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u protekla 24 sata nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju dva pacijenta zaražena koronavirusom, a na opservaciji su tri pacijenta. U samoizolaciji na području županije nalazi se 90 osoba.

Četvrtak, 17. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 106 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 11, a ozdravilo 6 osoba.

VARAŽDIN – Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom evidentiran je u Varaždinskoj županiji u protekla 24 sata. Preminula je jedna osoba, a trenutačno je 61 aktivni slučaj. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 37 osoba, od kojih je troje na respiratoru.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla evidentirano je 6 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus. Ukupan broj pozitivnih osoba je 67. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 16 pacijenata, 2 su na invazivnoj respiraciji, a preminulih osoba nema.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus, priopćeno je u četvrtak, 17. lipnja 2021. godine iz Stožera civilne zaštite. Trenutni broj aktivnih slučajeva iznosi 24. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 6 pacijenata, među kojima je jedna osoba na respiratoru. U posljednja 24 sata nema preminulih.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđen jedan novi slučaj bolesti COVID-19. U protekla 24 sata ozdravila je jedna osoba te je trenutno aktivan 21 slučaj ove bolesti.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u protekla 24 sata nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju 4 pacijenta zaražena koronavirusom, a u samoizolaciji se nalazi 115 osoba.

Srijeda, 16. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Broj novooboljelih osoba u Gradu Zagrebu prema današnjim podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo je 26. Testirano je 455 osoba. Trenutno su u Zagrebu 144 aktivna slučaja.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivan 101 slučaj zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je sedam, a ozdravila je 31 osoba. Mjera samoizolacije izrečena je za dva razredna odjela.

VARAŽDIN – Deset novih slučajeva zaraze koronavirusom evidentirano je u Varaždinskoj županiji tijekom jučerašnjeg dana, izvijestio je danas županijski Stožer. Preminula je jedna osoba pozitivna na Covid-19, a oporavilo se 17 osoba pa je u županiji sada 68 aktivnih slučajeva. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 39 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je četiri u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata PCR metodom obrađena su 124 uzoraka, od čega je evidentirano 7 pozitivnih nalaza na korona virus u Međimurskoj županiji, što je 5,64% pozitivnih od broja testiranih. U protekla 24 sata oporavilo se 9 osoba te su u Međimurju trenutno 72 COVID pozitivne osobe.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirano je 6 novih osoba pozitivnih na koronavirus te je trenutni broj aktivnih slučajeva 26. U samoizolaciji se nalazi 21 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 9 pacijenata, među kojima je jedna osoba na respiratoru. U posljednja 24 sata nema preminulih osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su četiri nova slučaja bolesti COVID-19, ozdravile su dvije osobe te je trenutno aktivno 20 slučaja ove bolesti.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju 4 pacijenta zaražena koronavirusom, a u samoizolaciji na području županije nalazi se 128 osoba.

Utorak, 15. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirana su četiri nova slučaja bolesti COVID-19, a ozdravile su dvije osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Mjera samoizolacije izrečena je za četiri razredna odjela. Trenutno je aktivno 125 slučajeva.

VARAŽDIN – Dva nova slučaja zaraze koronavirusom evidentirana su u Varaždinskoj županiji tijekom jučerašnjeg dana, a preminule su dvije osobe pozitivne na Covid-19, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 45 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je pet u jedinici intenzivnog liječenja na respiratoru. Oporavilo se 18 osoba te je u Varaždinskoj županiji sada 76 aktivnih slučaja.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirana su četiri pozitivna nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer.  U protekla 24 sata oporavilo se devet osoba pa je broj pozitivnih osoba 73. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 19 pacijenata od kojih su dva pacijenta na respiratoru. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su dvije nove osobe pozitivne na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. Oporavilo se sedam osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva 26. U samoizolaciji se nalazi 17 osoba. Hospitalizirano je 10 pacijenata među kojima jedna osoba na respiratoru. U posljednja 24 sata nema preminulih COVID pozitivnih osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđen je jedan novi slučaj bolesti COVID-19, a ozdravile su tri osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 18 slučaja bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalazi šest osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer.  U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju tri pacijenta zaražena koronavirusom, a na opservaciji je 10 pacijenata.  U samoizolaciji na području županije nalazi se 147 osoba.

Ponedjeljak, 14. lipnja 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu je u posljednja 24 sata samo jedna novooboljela osoba od covida-19, izvijestio je u ponedjeljak, 14. lipnja 2021. godine Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. Trenutačno su u gradu Zagrebu 172 aktivna slučaja oboljenja od covida-19.

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije evidentirana su dva nova slučaja COVID-19, a ozdravilo je 19 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Mjera samoizolacije izrečena je za jedan razredni odjel. Trenutno su aktivna 123 slučaja.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata na području Međimurske županije evidentirana su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U protekla 24 sata oporavilo se 14 osoba pa je broj pozitivnih osoba 78. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 19 pacijenata dok su dva pacijenta na respiratoru. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je u posljednja 24 sata evidentiran jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, dok je 13 osoba ozdravilo. Preminule su dvije osobe pozitivne na Covid-19. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 49 osoba, od kojih su dvije osobe na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. Oporavile su se tri osobe pa trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 31. U samoizolaciji se nalazi 11 osoba. Hospitalizirano je 10 pacijenata među kojima jedna osoba na respiratoru. U posljednja 24 sata nema preminulih COVID pozitivnih osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema novih slučajeva bolesti COVID-19. Trenutno je aktivno 20 slučajeva, a na bolničkom se liječenju nalazi šest osoba.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom, a jedna osoba je preminula, priopćili su danas iz županijskog Stožera civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju četiri pacijenta zaražena  koronavirusom, a na opservaciji je sedam pacijenta. U samoizolaciji na području županije nalazi se 181 osoba.

Nedjelja, 13. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Ukupan broj novooboljelih osoba u Zagrebu, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo je osam. Zbog pozitivnog nalaza testa na korona virus kod jednog učenika srednje škole, mjera samoizolacije izrečena je za 21 učenika. U karanteni Grada Zagreba ne nalazi se niti jedna osoba. Tijekom jučerašnjeg dana na cijepnim punktovima u Gradu Zagrebu cijepljeno je 5.416 osoba. Zaključno, trenutno je u gradu Zagrebu 237 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 140 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 12, a ozdravilo 18 osoba.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata PCR metodom obrađeno je 129 uzoraka, od čega je evidentirano 7 pozitivnih nalaza na korona virus, dok je brzim antigenskim testovima testirano 230 osoba te su evidentirana 2 pozitivna slučajeva. U protekla 24 sata oporavilo se 11 osoba te je u Međimurju aktivno 90 slučajeva.

VARAŽDIN – Nakon što je jučer testirano 275 osoba, u Varaždinskoj županiji je evidentirano osam novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminula je jedna Covid pozitivna osoba. Ozdravilo je 11 osoba i u županiji je sada 108 aktivnih slučajeva.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije u protekla 24 sata nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavilo se 6 osoba te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije iznosi 33. U samoizolaciji se nalazi 11 osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije u protekla 24 sata nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus. Trenutni broj aktivnih slučajeva iznosi 33, a u  samoizolaciji se nalazi 11 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 11 pacijenata pozitivnih na SARS CoV-2, među kojima 1 osoba na respiratoru. U posljednja 24 sata nema preminulih COVID pozitivnih osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđen je jedan novi slučaj bolesti COVID-19, ozdravile su tri osobe te su trenutno aktivna 24 slučaja ove bolesti COVID-19.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 5 pacijenta zaraženih koronavirusom od kojih je 1 na respiratoru. U samoizolaciji na se nalazi 158 osoba.

Subota, 12. lipnja 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu je u posljednja 24 sata zabilježena 21 novooboljela osoba koronavirusom, a 36 osoba se oporavilo i trenutno je 237 aktivnih slučajeva zaraze. Tijekom proteklog dana zbog pozitivnog nalaza testa na koronavirus kod dva učenika srednjih škola, mjera samoizolacije izrečena je za 46 učenika srednjih škola. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području Grada Zagreba nisu dijagnosticirani novooboljeli djelatnici ni korisnici.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 14 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u zadnja 24 sata ozdravilo je 20 osoba i trenutno je 191 aktivan slučaj zaraze.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji pet je novooboljelih osoba koronavirusom, a u protekla 24 sata oporavilo se 14 osoba pa su trenutno 92 aktivna slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 19 pacijenata, a jedan je na invazivnoj respiraciji.

VARAŽDIN – Nova tri slučaja zaraze evidentirana su u Varaždinskoj županiji, a u posljednja 24 sata ozdravila je 21 osoba pa je trenutno 112 aktivnih slučaja zaraze. Na bolničkom je liječenju u Općoj bolnici Varaždin 59 osoba, a tri su pacijenata na respiratoru.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji zabilježene su tri nove osobe pozitivne na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavilo se devet osoba i jedna je osoba preminula pa je trenutno 39 aktivnih slučajeva i u samoizolaciji je devet osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je 11 pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji potvrđena su tri nova slučaja zaraze, a u posljednja 24 sata ozdravilo je šest osoba. Trenutno je 26 aktivnih slučaja zaraze, a na bolničkom je liječenju pet osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji nema novih slučaja zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji je 221 osoba. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je pet pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru, a još su tri pacijenta na opservaciji.

Petak, 11. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Novih 15 osoba pozitivnih na koronavirus potvrđeno je u Zagrebačkoj županiji, a u zadnja 24 sata ozdravile su dvije osobe. Trenutno je 197 aktivnih slučajeva zaraze.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji evidentirano je 10 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata oporavilo se devet osoba i jedna je osoba preminula pa je trenutno 101 aktivan slučaj zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je 21 pacijent, a jedan je na invazivnoj respiraciji.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj je županiji tijekom 24 sata evidentirano devet novih slučajeva zaraze koronavirusom, a ozdravilo je 15 osoba pe je trenutno 130 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 59 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih su tri na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su dvije nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavilo se pet osoba te je trenutno aktivno 46 slučajeva zaraze U posljednja 24 sata preminula je jedna COVID pozitivnih osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji pet je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji su 222 osobe. U Općoj bolnici Bjelovar hospitalizirano je šest pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru, a na opservaciji je još 10 pacijenata.

KOPRIVNICA – Nova tri slučaja bolesti COVID-19 potvrđena su u Koprivničko-križevačkoj županiji, a isto toliko osoba se u posljednja 24 sata oporavilo. Aktivno je 29 slučajeva, a sedam je osoba hospitalizirano.

Četvrtak, 10. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije od koronavirusa oboljelo je u posljednja 24 sata 29 osoba. Trenutno su aktivna 184 slučaja.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji 19 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata oporavilo se 18 osoba pa je trenutno koronavirusom zaražena 101 osoba. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 23 pacijenta.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji u posljednja 24 sata evidentirano je 17 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin su 63 osobe, od kojih su dvije osobe na respiratoru. Aktivnih slučajeva je 136, a preminulih osoba nije bilo.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji evidentirane su dvije nove osobe pozitivne na koronavirus, a u zadnja 24 sata isto toliko se osoba oporavilo pa je trenutno 49 aktivnih slučajeva zaraze dok su u samoizolaciji 42 osobe. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je 15 pacijenata, a jedan je na respiratoru.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je sedam novih slučajeva bolesti COVID-19, priopćeno je u četvrtak, 10. lipnja 2021.godine iz Stožera civilne zaštite. Trenutno je aktivno 30 slučajeva, a na bolničkom se liječenju nalazi devet osoba.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je u četvrtak, 10. lipnja 2021. godine Stožer civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju sedam pacijenta, od kojih je jedan na respiratoru. U samoizolaciji na području županije nalazi se 186 osoba.

Srijeda, 09. lipnja 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu je u posljednja 24 sata zabilježeno 60 novooboljelih osoba koronavirusom, a broj potencijalno oporavljenih je 30 pa su trenutno u Gradu Zagrebu 293 aktivna slučaja zaraze. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području Grada Zagreba u protekla 24 sata dijagnosticiran je jedan novooboljeli djelatnik. Tijekom proteklog dana zbog pozitivnog nalaza testa na koronavirus kod jednog učenika osnovne škole, mjera samoizolacije izrečena je za 14 učenika. Tijekom jučerašnjeg dana na punktovima za masovno cijepljenje Grada Zagreba procijepljena je 4.031 osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno su aktivna 164 slučaja zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 8, a ozdravilo 35 osoba. Mjera samoizolacije izrečena je učenicima jednog razredna odjela.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 224 uzorka, od čega su evidentirana 24 pozitivna nalaza na korona virus, ili 10,7% pozitivnih od broja testiranih. Brzim Antigenskim testovima evidentiran je 1 pozitivan nalaz. U protekla 24 sata oporavilo se 12 osoba te je broj COVID pozitivnih osoba u Međimurju županiji na današnji dan 101.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 13 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata umrle su dvije osobe, priopćili su u srijedu iz Stožera civilne zaštite. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin su 62 osobe s težom kliničkom slikom, od kojih su tri pacijenta na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su četiri nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavile su se također četiri osobe te je trenutno 49 aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji se nalaze 94 osobe.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su tri nova slučaja bolesti COVID-19, priopćili su u srijedu, 09. lipnja 2021. godine iz Stožera civilne zaštite. Trenutno je aktivno 27 slučajeva, a na bolničkom se liječenju nalazi 11 osoba.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđeno je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom.
U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju pet pacijenta, od kojih je jedan na respiratoru. U samoizolaciji se nalazi 185 osoba.

Utorak, 08. lipnja 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji su u posljednja 24 sata zabilježene dvije novooboljele osobe od covida-19, priopćio je u utorak, 08. lipnja 2021. godine Stožer civilne zaštite. Trenutno je aktivan 191 slučaj. Mjera samoizolacije izrečena je učenicima tri razredna odjela.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 10 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus, pa je broj aktivnih slučajeva 89. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 29 pacijenata, na invazivnoj respiraciji nema nijednog, a nema niti preminulih osoba.

VARAŽDIN – Novih 14 slučajeva zaraze koronavirusom evidentirano je u Varaždinskoj županiji tijekom 24 sata, a preminulih osoba nije bilo.
Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 65 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih su tri osobe na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su 4 nove osobe pozitivne na koronavirus, te je trenutni broj aktivnih slučajeva 49. U samoizolaciji se nalazi 96 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 16 pacijenata, među kojima su 2 na respiratoru, a preminulih nema.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji potvrđeno je šest novih slučajeva koronavirusa, a u zadnja 24 sata ozdravilo je sedam osoba i trenutno su 33 aktivna slučaja zaraze. Na bolničkom je liječenju 11 osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji ni danas nema novozaraženih koronavirusom, a u samoizolaciji je 175 osoba. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju su četiri pacijenta, od kojih je jedan na respiratoru dok je još devet pacijenata na opservaciji.

Ponedjeljak, 07. lipnja 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo je osam novozaraženih, od 438 testiranih. Trenutno je 281 aktivan slučaj.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 227 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 6, a ozdravilo 27 osoba. Mjera samoizolacije izrečena je učenicima jednog razrednog odjela.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentiran je jedan pozitivan nalaz na korona virus u Međimurskoj županiji. Oporavilo se 18 osoba te je broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan 101.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji su tijekom jučerašnjeg dana na koronavirus testirane 242 osobe, od kojih je 12 osoba bilo pozitivno. Ozdravile su 23 osobe, na liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 68 bolesnika s težom kliničkom slikom, od kojih su tri osobe na respiratoru. Od sutra do subote, 12. lipnja 2021. godine, će u sportskoj dvorani Gospodarske škole u Varaždinu ponovno biti organizirano masovnije cijepljenje za građane.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 2 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavile su se 3 osobe te je trenutno 50 aktivnih slučajeva zaraze 50. U samoizolaciji se nalazi 109 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema novih slučajeva bolesti COVID-19. U protekla 24 sata ozdravilo je sedam osoba, na bolničkom se liječenju nalazi deset osoba, a trenutno su aktivna 34 slučaja ove bolesti.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 5 pacijenata zaraženih koronavirusom od kojih je 1 na respiratoru, a u samoizolaciji su 233 osobe.

Nedjelja, 06. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u gradu Zagrebu ukupno je u protekla 24 sata zabilježeno 28 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze u glavnome gradu iznosi 384. U protekla 24 sata u Nastavnom zavodu Dr. Andrija Štampar obrađeno je 497 uzoraka, od kojih su 23 nalaza bila pozitivna. Tijekom proteklog dana, zbog pozitivnog nalaza testa na korona virus kod tri učenika i dva nastavnika osnovnih te dva učenika srednjih škola, mjera samoizolacije izrečena je za 88 učenika osnovnih i 21 učenika srednjih škola.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 248 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljela je 31, a ozdravila 61 osoba. Mjera samoizolacije izrečena je učenicima dva razredna odjela.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji su u protekla 24 sata obrađena 203 uzorka, od čega je evidentirano 18 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2, što je 8,86% pozitivnih od broja testiranih. Oporavilo se 19 osoba, a broj pozitivnih u ovoj županiji danas je 116.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je tijekom jučerašnjeg dana na koronavirus testirano 295 osoba, a evidentirano je 18 novih slučajeva zaraze. Jedna osoba pozitivna na COVID-19 je preminula. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 66 osoba s težom kliničkom slikom, a tijekom jučerašnjeg dana ozdravile su 32 osobe.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 6 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavile su se 4 osobe te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 51. U samoizolaciji se nalazi 111 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 18 pacijenata pozitivnih na SARS CoV-2, među kojima nema osoba na respiratoru.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđen jedan novi slučaj bolesti COVID-19 te je trenutno aktivan 41 slučaj ove bolesti. U protekla 24 sata ozdravilo je devet osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi deset osoba.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđeno je 7 novih slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju 3 pacijenta zaražena koronavirusom od kojih je 1 na respiratoru, a u samoizolaciji na području županije nalazi se 285 osoba.

Subota, 05. lipnja 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu su evidentirane 52 novooboljele osobe. Djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali 40 novooboljelih osoba, a mjera samoizolacije izrečena je za 108 osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije dva su nova slučaja zareze koronavirusom, a ozdravilo je  27 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Trenutno su na području županije aktivna 278 slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentirano 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a nije bilo preminulih osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Ozdravilo je 28 osoba, a smanjen je i broj osoba na bolničkom liječenju. U Općoj bolnici Varaždin nalazi se 67 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je šest osoba na respiratoru.

ČAKOVEC –  U protekla 24 sata evidentirano je osam pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer. U protekla 24 sata oporavila se 41 osoba pa je broj pozitivnih osoba 117. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 30 pacijenata, a na invazivnoj respiraciji nema pacijenata. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je sedam novih osoba pozitivnih na koronavirus.  Oporavilo se 10 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva 49. U samoizolaciji se nalazi 98 osoba. Hospitalizirano je 18 pacijenata među kojima nema osoba na respiratoru. U posljednja 24 sata preminula je jedna osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 11 novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravile su četiri osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 49 slučajeva bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalazi deset osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je šest novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju četiri  pacijenta od kojih je jedan na respiratoru. U posljednja 24 sata preminula je jedna osoba. U samoizolaciji na području županije nalazi se 268 osoba.

Petak, 04. lipnja 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, je 19 novozaraženih. U protekla 24 sata u Službi za kliničku mikrobiologiju Nastavnog zavoda ”Dr. Andrija Štampar” nije bilo PCR testiranja. Trenutno je u gradu 418 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata oboljelo je 19 osoba, priopćeno je u petak, 06. lipnja 2021. godine iz Stožera civilne zaštite. Trenutno su aktivna 303 slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji tijekom 24 sata evidentirano je 14 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalaze se 74 osobe, od kojih je 6 na respiratoru, a u posljednja 24 sata preminule su dvije osobe.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih slučajeva, dok je iz drugih županija prijavljen 1 pozitivan slučaj, pa je aktivnih slučajeva 150. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 29 pacijenata, nema pacijenata na invazivnoj respiraciji, niti preminulih osoba.

ZABOK – U protekla 24 sata na području Krapinsko-zagorske županije zabilježeno je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom, sedam osoba je ozdravilo, a jedna osoba je preminula, rečeno je danas na konferenciji za medije županijskog Stožera civilne zaštite. Na području županije ukupno je aktivno još 52 slučaja dok je 20 osoba hospitalizirano. Ravnatelj OB Zabok Tihomir Vančina najavio je da jedinica intenzivnog liječenja i kirurgija u ponedjeljak počinju raditi normalno. S dolaskom lijepog vremena i boljih pokazatelja o padu broja zaraženih, sve je manji interes za cijepljenje, stoga iz županijskog Stožera apeliraju na građane da se dođu cijepiti jer je to i dalje najsigurnija zaštita protiv koronavirusa. Dr. Gordana Popijač Cesar iz županijskog Zavoda za javno zdravstvo rekla je da je cijepljenje sada puno brže i jednostavnije te da, nakon naručivanja, već drugi dan se može doći po prvu dozu. Inače, prvom dozom procijepljeno je 38 % odraslog stanovništva, drugom dozom 18,6%.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema novih slučajeva bolesti COVID-19, priopćeno je u petak, 04. lipnja 2021. godine iz Stožera civilne zaštite. Trenutno su aktivna 42 slučaja, a na bolničkom se liječenju nalazi deset osoba.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju osam pacijenata zaraženih koronavirusom.

Četvrtak, 03.lipnja 2021. godine

ZAGREB – Ukupan broj novooboljelih osoba u Gradu Zagrebu, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo je 71. Tijekom jučerašnjeg dana na cijepnim punktovima cijepljeno je 6.717 osoba. Trenutno je u gradu 485 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirana su 63 nova slučaja COVID-19, a ozdravilo je  57 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Samoizolacija je izrečena učenicima jednog razreda. Trenutno je aktivan 291 slučaj.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 19 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas, županijski Stožer civilne zaštite. U protekla 24 sata oporavilo se 9 osoba pa je broj pozitivnih osoba 166.  U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 29 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su četiri nove osobe pozitivne na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. Oporavila se jedna osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze  55. U samoizolaciji se nalazi 101 osoba. Hospitalizirana su 24 pacijenta među kojima dvije osobe na respiratoru.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 11 novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravilo je pet osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno su aktivna 53 slučajeva bolesti, a na bolničkom se liječenju nalazi deset osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 10 pacijenata zaraženih koronavirusom od kojih je dvoje na respiratoru, a na opservaciji je osam  pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 299 osoba.

Srijeda, 02. lipnja 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu je, prema podatcima HZJZ-a, 86 novooboljelih osoba od Covid-19, a oporavilo se 70 osoba. U gradu je trenutno 495 aktivnih slučajeva zaraze. Djelatnici Službe za epidemiologiju kontaktirali su 75 novooboljele osobe, a mjera samoizolacije izrečena je za 211 osoba. Tijekom proteklog dana, zbog pozitivnog nalaza kod šest učenika i jednog nastavnika osnovnih te dva učenika srednjih škola, mjera samoizolacije izrečena je za 115 učenika osnovnih te 38 učenika srednjih škola. Tijekom jučerašnjeg dana na cijepnim punktovima u gradu Zagrebu cijepljene su 7.104 osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije 20 je novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravila je 51 osoba, izvijestio je danas, županijski Stožer civilne zaštite. Samoizolacija je izrečena učenicima četiri razreda. Trenutno su aktivna 234 slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji tijekom 24 sata evidentirana su 43 nova slučaja zaraze koronavirusom. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 79 osoba s težom kliničkom slikom, u jedinicama intenzivnog liječenja se nalazi 10 osoba, od kojih osam na respiratoru, a u posljednja 24 sata preminule su dvije osobe pozitivne na COVID-19. Aktivnih slučajeva je 199.

ČAKOVECPrema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirano je 30 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus, a broj aktivnih slučajeva je 157. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 37 pacijenata, a na invazivnoj respiraciji nema nijednog. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 10 novih osoba pozitivnih na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. Oporavilo se 11 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 52. U samoizolaciji se nalazi 87 osoba. U Općoj bolnici Zabok nalazi se 25 pacijenata među kojima dvije osobe na respiratoru.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 14 novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravilo je devet osoba, izvijestio je danas, županijski Stožer civilne zaštite. Na području županije trenutno je aktivno 47 slučajeva bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalazi 12 osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju devet pacijenata zaraženih koronavirusom od kojih je dvoje na respiratoru, a na opservaciji je šest  pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 239 osoba.

Utorak, 01. lipnja 2021. godine

ZAGREB – Ukupan broj novooboljelih osoba u Gradu Zagrebu, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo je 69, a u protekla 24 sata od korona virusa oporavilo se 75 osoba. U domovima za starije i nemoćne osobe na području grada Zagreba i drugim ustanovama socijalne skrbi u protekla 24 sata nema novooboljelih osoba. U gradu je trenutno 487 aktivnih slučajeva zaraze.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata od koronavirusa su oboljele dvije osobe. Trenutno je aktivno 265 slučajeva. Samoizolacija je izrečena učenicima jednog razreda.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata je evidentirano 8 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 42 pacijenta, a na invazivnoj respiraciji nema nijednog. U protekla 24 sata nema ni preminulih osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji tijekom 24 sata evidentirano je 13 novih slučaja zaraze koronavirusom. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalaze se 93 osobe, od kojih 9 na respiratoru, a preminula je jedna osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je pet novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se devet osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva  53. U samoizolaciji se nalazi 114 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se 22 pacijenta među kojima tri osobe na respiratoru. U posljednja 24 sata nema preminulih osoba. Također, od srijede, 02. lipnja 2021. godine vrijeme uzimanja uzorka za testiranje u šatoru kod Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana je radnim danom i subotom od 07,00 do 09,00 sati, dok se nedjeljom ne vrše testiranja.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su tri nova slučaja bolesti COVID-19, priopćeno je iz Stožera civilne zaštite u utorak, 1. lipnja 2021. godine. Trenutno su aktivna 42 slučaja, a na bolničkom se liječenju nalazi 14 osoba.

BJELOVAR -Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđena su 3 nova slučaja zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 14 pacijenta, od kojih su 2 na respiratoru, a preminula je jedna osoba. U samoizolaciji se nalaze 273 osobe.

Ponedjeljak, 31. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Ukupan broj novooboljelih u Gradu Zagrebu je 14 po podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. U Karanteni Grada Zagreba ne nalazi se niti jedna osoba. Trenutno su 573 aktivna slučaja.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirano je devet novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 78 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Trenutno je aktivno 339 slučajeva.

VARAŽDIN – Na području Varaždinske županije 22 su nova slučaja zaraze od 332 analizirana uzorka, izvijestio je danas županijski Stožer. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 97 osoba s težom kliničkom slikom. Preminule su dvije osobe.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirana su četiri pozitivna nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U protekla 24 sata oporavilo se 18 osoba pa je broj pozitivnih osoba na današnji dan 153. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je 51 pacijent pozitivan na ovaj virus.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su dvije nove osobe pozitivne na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. Oporavilo se 25 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva 57. Ukupno su hospitalizirana 22 pacijenta među kojima tri osobe na respiratoru. U posljednja 24 sata preminule su četiri osobe.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravilo je 11 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite.  Na području županije trenutno su aktivna 52 slučaja bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalazi 15 osoba.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nije bilo potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 16 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih dvoje na respiratoru, a na opservaciji je 10 pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 210 osoba.

Nedjelja, 30. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Ukupan broj novooboljelih osoba u Zagrebu, prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo je 52. Djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali 66 novooboljelih osoba, a mjera samoizolacije izrečena je za 208 osoba. Tijekom protekloga dana, zbog pozitivnoga nalaza testa kod četiri učenika osnovnih škola, mjera samoizolacije izrečena je za 44 učenika. Tijekom jučerašnjeg dana na cjepnim punktovima u Zagrebu, cijepljeno je 2.136 osoba, a trenutačno je u gradu 637 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirano je 35 novih slučajeva COVID-19, a ozdravilo je 111 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Mjera samoizolacije izrečena je za dva  razredna odjela. Trenutno je aktivno 408 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji su tijekom 24 sata evidentirana 22 nova slučaja zaraze koronavirusom.  Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 97 osoba s težom kliničkom slikom, u jedinicama intenzivnog liječenja nalazi se osam osoba, od kojih sedam na respiratoru, a u posljednja 24 sata preminule su dvije osobe. Aktivnih slučajeva je 239.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 22 pozitivna nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer. U protekla 24 sata oporavilo se 27 osoba pa je broj pozitivnih na današnji dan 167. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 50 pacijenata, nema pacijenata na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su četiri nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavilo se 26 osoba pa je  trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 80. Hospitalizirano je 26 pacijenata među kojima sedam osoba na respiratoru.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su četiri nova slučaja bolesti COVID-19, a ozdravilo je 14 osoba, izvijestio je županijski Stožer. Na području županije trenutno su aktivna 63 slučaja bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalazi 15 osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 15 pacijenata zaraženih koronavirusom od kojih je jedan na respiratoru, a na opservaciji su tri pacijenta. U samoizolaciji na području županije nalazi se 246 osoba.

Subota, 29. svibnja 2021. godine

ZAGREB  – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo ukupan broj novozaraženih osoba u Zagrebu je 84. U Karanteni Grada Zagreba ne nalazi se niti jedna osoba. Tijekom jučerašnjeg dana na cijepnim punktovima u Gradu Zagrebu, cijepljena je 5.481 osoba. Trenutno je u gradu Zagrebu 637 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je 38 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je u subotu, 29. svibnja 2021. godine Stožer civilne zaštite. Trenutno su aktivna 484 slučaja.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji 16 je novopozitivnih na koronavirus, izvijestio je u subotu, 29. svibnja 2021. godine Stožer civilne zaštite. Broj aktivnih slučajeva u Međimurju je 171.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentirano 28 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 99 osoba, od kojih je 10 na respiratoru, a u posljednja 24 sata preminula je jedna osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirano je pet novih osoba pozitivnih na koronavirus. Trenutni broj aktivnih slučajeva je 102, a u samoizolaciji se nalazi 180 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 25 pacijenata, među kojima ih je pet na respiratoru. Nema preminulih osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su četiri nova slučaja bolesti COVID -19, izvijestio je danas Stožer civilne zaštite. Trenutno su aktivna 74 slučaja, a na bolničkom se liječenju nalazi 16 osoba. U OB Koprivnica preminule su dvije osobe.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u protekla 24 sata potvrđeno je devet novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćili su iz Stožera civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar je na liječenju 16 pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru. U samoizolaciji se nalazi 329 osoba.

Petak, 28. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Ukupan broj novooboljelih osoba u Gradu Zagrebu, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo je 77, a testirano je 522 osoba. Trenutno je u Zagrebu 747 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirano je 28 novih slučajeva COVID-19, a ozdravilo je 10 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Mjera samoizolacije izrečena je za dva  razredna odjela. Trenutno je aktivno 498 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentiran 31 novi slučaj zaraze koronavirusom.  Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalaze se 103 osobe s težom kliničkom slikom, u jedinicama intenzivnog liječenja na respiratoru se nalazi 11 osoba, a u posljednja 24 sata nije bilo preminulih osoba pozitivnih na COVID-19.  Aktivnih slučajeva je 264.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 25 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas, županijski Stožer civilne zaštite. U protekla 24 sata oporavile su se 22 osobe pa je broj pozitivnih osoba 176.  U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 50 pacijenata, dok je jedan pacijent na respiratoru. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su tri nove osobe pozitivne na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Oporavilo se 27 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 128. U samoizolaciji se nalazi 206 osoba. Ukupno je hospitalizirano 24 pacijenta među kojima je pet osoba na respiratoru. U posljednja 24 sata nema preminulih osoba COVID 19 infekcijom.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je devet novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravilo je 16 osoba. Na području županije trenutno je aktivno 83 slučajeva bolesti, a na bolničkom se liječenju nalaze 22 osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđeno je šest novih slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 19 pacijenta zaraženih koronavirusom od kojih je jedan na respiratoru, a na opservaciji je osam pacijenta. U samoizolaciji na području županije nalazi se 310 osoba.

Četvrtak, 27. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Ukupan broj novooboljelih osoba u Zagrebu prema podacima HZJZ-a je 95, priopćeno je u četvrtak, 27. svibnja 2021. godine. U domovima za starije i nemoćne osobe u protekla 24 sata nema novooboljelih osoba. Mjera samoizolacije izrečena je za 90 učenika osnovnih i 61 učenika srednjih škola. Trenutno su u gradu Zagrebu 794 aktivna slučaja.

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije evidentiran je 61 novi slučaj bolesti COVID-19, a ozdravila je 21 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Mjera samoizolacije izrečena je za tri razredna odjela. Trenutno je aktivan 481 slučaj.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentiran 41 novi slučaj zaraze koronavirusom, priopćeno je u četvrtak, 27. svibnja 2021. godine iz Stožera civilne zaštite. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 116 osoba, od kojih je 9 na respiratoru, a u posljednja 24 sata nije bilo preminulih osoba. Aktivnih slučajeva je 287.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 14 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U protekla 24 sata oporavilo se 29 osoba pa je broj pozitivnih osoba 173. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 53 pacijenta dok je jedan pacijent na respiratoru. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su 4 nove osobe pozitivne na koronavirus, priopćeno je u četvrtak, 27. svibnja 2021. godine iz Stožera civilne zaštite. Trenutni broj aktivnih slučajeva je 152, a u samoizolaciji se nalazi 286 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se 21 pacijent, među kojima su 3 na respiratoru. U posljednja 24 sata nema preminulih osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 23 novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravilo je deset osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 90 slučajeva bolesti, a na bolničkom se liječenju nalaze 23 osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđeno je osam novih slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 16 pacijenta zaraženih koronavirusom od kojih je jedan na respiratoru, a na opservaciji je sedam pacijenta. U posljednja 24 sata tri osobe preminule su s koronavirusom. U samoizolaciji na području županije nalaze se 302 osobe.

Srijeda, 26. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Broj novooboljelih osoba u Gradu Zagrebu, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo je 127, od obavljenih 831 testiranja. Trenutno su u gradu Zagrebu 794 aktivna slučaja.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata evidentirano je 27 novih slučajeva  zaraze COVID-19, a ozdravilo je 88 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Mjera samoizolacije izrečena je za tri razredna odjela. Trenutno je aktivan 441 slučaj.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentirano 50 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalaze se 123 osobe s težom kliničkom slikom, u jedinicama intenzivnog liječenja nalazi se 11 osoba, od kojih 10 na respiratoru, a u posljednja 24 sata preminule su dvije osobe pozitivne na COVID-19. Aktivnih slučajeva je 289.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je  60 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U protekla 24 sata oporavile su se 46 osobe pa je broj pozitivnih osoba 188. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 54 pacijenata, a jedan pacijent je na respiratoru. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 10 novih osoba pozitivnih na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Oporavilo se 13 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva 151. U samoizolaciji se nalazi 301 osoba. Ukupno je hospitalizirano 27 pacijenata od kojih je troje na respiratoru.  U posljednja 24 sata nema preminulih osoba sa COVID 19  infekcijom.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije osam je novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravilo je deset osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 78 slučajeva bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalaze 22 osobe.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđeno je 13 novih slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju 22 pacijenta zaražena koronavirusom od kojih je njih četvero na respiratoru, a na opservaciji je sedam pacijenta. U samoizolaciji na području županije nalazi se 279 osoba.

Utorak, 15. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, ukupan broj novooboljelih osoba od koronavirusa u Zagrebu je 98. Proteklog dana, zbog pozitivnog nalaza testa na COVID 19 kod četiri učenika osnovnih te pet učenika srednjih škola, mjera samoizolacije izrečena je za 65 učenika osnovnih i 93 učenika srednjih škola. Tijekom jučerašnjeg dana na cijepnim punktovima u Grad Zagrebu cijepljeno je 3.513 osoba. Trenutno je u gradu Zagrebu 807 aktivnih slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirano je sedam novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 106 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Trenutno su na području županije  aktivna 502 slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji  tijekom 24 sata evidentirano je 26 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite.  Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 138 osoba s težom kliničkom slikom, u jedinicama intenzivnog liječenja na respiratoru se nalazi 11 osoba, a u posljednja 24 sata preminule su dvije osobe pozitivne na COVID-19. Aktivnih slučajeva je 279.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 14 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, što je 6,74% pozitivnih od broja testiranih, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U protekla 24 sata oporavilo se 28 osoba pa je broj pozitivnih osoba 174.  U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 58 pacijenata dok je jedan pacijent na respiratoru. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je osam novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 13 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja  županije iznosi 154. U samoizolaciji se nalaze 332 osobe. Ukupno je hospitalizirano 28 pacijenata među kojima tri osobe na respiratoru. U posljednja 24 sata nema preminulih osoba sa COVID 19 infekcijom.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije 17 je novih slučajeva bolesti COVID-19,  a ozdravilo je 15 osoba. Na području županije trenutno je aktivno 80 slučajeva bolesti, a na bolničkom se liječenju nalazi 23 osoba. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus  koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge bolesti.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđeno je devet  novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju 22 pacijenta zaražena koronavirusom od kojih je njih 4 na respiratoru, a na opservaciji je pet pacijenta. U samoizolaciji na području županije nalazi se 277 osoba.

Ponedjeljak, 24. svibnja 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu je u protekla 24 sata zaraza novim koronavirusom utvrđena kod 69 osoba, ozdravile su 204 osobe, a trenutno je aktivno 1.027 slučajeva oboljenja, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. Tijekom jučerašnjeg dana u Zagrebu je cijepljeno 2.936 osoba. Djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali 81 novooboljelu osobu, a mjera samoizolacije izrečena je za 198 osoba.  U domovima za starije i nemoćne novooboljele su dvije nezdravstvene djelatnice. Zbog pozitivnog nalaza testa kod pet učenika i jednog nastavnika osnovnih te tri učenika srednjih škola, mjera samoizolacije izrečena je za 341 učenika osnovnih i 50 učenika srednjih škola.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirano je šest novih slučaja COVID-19, a ozdravila je 91 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Trenutno je na području županije aktivan 601 slučaj.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentirano 15 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite.  Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 150 osoba s težom kliničkom slikom, u jedinicama intenzivnog liječenja na respiratoru se nalazi 12, a u posljednja 24 sata nije bilo preminulih osoba pozitivnih na COVID-19.  Aktivnih slučajeva je 305.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata nije potvrđen ni jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a županijski Stožer civilne zaštite priopćio je da će se građani i ovoga tjedna moći cijepiti cjepivom AstraZenece bez prethodne najave. Od nedjelje se oporavilo 49 osoba, a broj pozitivnih osoba na današnji dan je 188. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 60 pacijenata,  a  jedan pacijent je na invazivnoj respiraciji. U protekla 24 sata nije bilo umrlih pozitivnih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su 3 nove osobe pozitivne na koronavirus, priopćeno je u ponedjeljak, 24. svibnja 2021. godine iz Stožera civilne zaštite. Broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja županije iznosi 159, a u samoizolaciji se nalazi 367 osoba. Ukupno je hospitalizirano 32 pacijenta, među kojima tri na respiratoru. U protekla 24 sata nema preminulih.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravilo je 20 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na području županije trenutno je aktivno 78 slučajeva bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalazi 27 osoba.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema zabilježenih novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite.  U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 21 pacijent zaražen koronavirusom od kojih je njih troje na respiratoru, a na opservaciji je osam pacijenta. U posljednja 24 sata tri osobe preminule su s koronavirusom. U samoizolaciji na području županije nalazi se 307 osoba.

Nedjelja, 23. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 686 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljela je 51 osoba, a ozdravilo ih je 189. Mjera samoizolacije izrečena je za 1 razredni odjel.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata obrađen je 171 uzorak, od čega je evidentiranih 18 pozitivnih nalaza na korona virus, što je 10,5% pozitivnih od broja testiranih. Oporavilo se 38 osoba, pa je broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan 238.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 9 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavila se 31 osoba te je trenutno 177 aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji se nalazi 377 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji su tijekom protekla 24 sata evidentirana 34 nova slučaja zaraze koronavirusom, a preminule su četiri osobe pozitivne na COVID-19. Tijekom jučerašnjeg dana testirana su 333 uzoraka, pri čemu udio pozitivnih u svim uzorcima iznosi 10%. Aktivnih slučajeva je 355.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su dva nova slučaja bolesti COVID-19, ozdravile su 23 osobe te je trenutno aktivno 98 slučajeva ove bolesti. Na bolničkom se liječenju nalazi 26 osoba.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđeno je 8 novih slučaja zaraze koronavirusom, a jedna osoba preminula je s koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju 22 pacijenta zaražena koronavirusom od kojih je njih 3 na respiratoru.

Subota, 22 svibnja 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu u protekla 24 sata potvrđeno je novih 125 osoba pozitivnih na koronavirus i trenutno su 1.242 aktivna slučaja zaraze. U domovima za starije i nemoćne osobe na području Zagreba i drugim ustanovama socijalne skrbi u protekla 24 sata nema novooboljelih osoba. Tijekom proteklog dana zbog pozitivnog nalaza testa na koronavirus kod 16 učenika, jednog nastavnika te jednog pomoćnika u nastavi i tri učenika srednjih škola, mjera samoizolacije izrečena je za 291 učenika osnovnih i 45 učenika srednjih škola.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 76 je novooboljelih osoba koronavirusom, a u posljednja 24 sata ozdravilo je 113 osoba. Trenutno su 824 aktivna slučaja zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj je županiji tijekom 24 sata evidentirano 50 novih slučajeva zaraze koronavirsuom, a dvije su osobe preminule i trenutno su 374 aktivna slučaja zaraze. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 149 osoba, a na respiratoru je 17 pacijenata.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji zabilježeno je 28 novih pozitivnih osoba na koronavirus, a u protekla 24 sata dvije su osobe preminule i oporavilo se 39 osoba pa je trenutno 257 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 56 osoba, a jedan je pacijent na invazivnoj respiraciji.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji novih je 19 slučajeva zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata ozdravilo je 13 osoba dok je u Općoj bolnici Koprivnica, gdje je hospitalizirano 26 osoba, jedna osoba preminula Trenutno je 119 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji devet je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavile su se 43 osobe pa je trenutno 199 aktivnih slučaja zaraze dok su u samoizolaciji 372 osobe. Ukupno je hospitalizirano 25 pacijenata, a četiri su na respiratoru.

BJELOVAR – Novih sedam slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, a u samoizolaciji je 371 osoba. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju su 23 pacijenta, od kojih su tri na respiratoru, a još devet pacijenata je na opservaciji.

Petak, 21. svibnja 2021. godine

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije evidentirano je 78 novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravilo je 14 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Mjera samoizolacije izrečena je za pet razrednih odjela. Trenutno je na području županije aktivan 861 slučaj.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji su tijekom 24 sata evidentirana 36 nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 160 osoba s težom kliničkom slikom, u jedinicama intenzivnog liječenja se nalazi 19 osoba, od kojih je 15 na respiratoru, a u posljednja 24 sata preminulo je šest osoba pozitivnih na COVID-19. Aktivnih slučajeva je 387.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata je evidentirano 9 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus, a ukupan broj pozitivnih osoba na današnji dan je 269. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 60 pacijenata, a jedan je na invazivnoj respiraciji. U protekla 24 sata preminula je jedna osoba.

BRAČAK – U posljednja 24 sata na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestili su danas na press konferenciji županijskog Stožera civilne zaštite ispred bolnice na Bračku. Pokazatelji su već nekoliko tjedana u padu, pa je broj aktivnih slučajeva 233, a samoizolaciji se nalazi 374 osoba, jedino što je  velik broj hospitaliziranih, još ih je 32-je, a tri su osobe na respiratoru. Stoga još vrijede upozorenja na odgovorno ponašanje, kakva je od početka pandemije Zagorcima  uvijek upućivao načelnik Stožera Anđelko Ferek Jambrek, koji nakon izbora nije više na toj dužnosti. Da je bilo više nego izazovno vrijeme, rekao je zahvaljujući na potpori županu Kolaru i svim  članovima Stožera Anđelko Ferek Jambrek, ističući zadovoljstvo uspješnim vođenjem bitke s koronavirusom, pri čemu je posebno zahvalio požrtvovnim zdravstvenim djelatnicima koji su iznijeli najveći teret, a Stožer im je bio samo suport. Prema podacima o cijepljenju, bar jednu dozu cjepiva dobilo je 35 posto odraslog stanovništva Krapinsko-zagorske županije, što je iznad prosjeka Hrvatske i Zagorje svrstava na treće mjesto u državi, a sljedeći tjedan cijepit će se još blizu 2 tisuća građana i bit će ukupno utrošeno više od 50 tisuća doza cjepiva.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 13 novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravila je 31 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer. Na području županije trenutno je aktivno 114 slučajeva bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalazi 28 osoba. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge bolesti.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 13 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 20 pacijenata zaraženih koronavirusom od kojih je njih troje na respiratoru, a na opservaciji je osam  pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 358 osoba.

Četvrtak, 20. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirano je 111 novih slučajeva COVID-19, a ozdravile su 22 osobe, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Mjera samoizolacije izrečena je za sedam razrednih odjela. Trenutno je na području županije aktivno 797 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji su tijekom 24 sata evidentirana 66 nova slučaja zaraze koronavirusom. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 167 osoba s težom kliničkom slikom, od kojih je 19 na respiratoru, a u posljednja 24 sata preminule su četiri osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata evidentirano je 35 zaraženih, nema preminulih osoba, u Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 60 bolesnika, a u padu je i sedmodnevna i četrnaestodnevna incidencija, rekao je danas na press konferenciji Stožera civilne zaštite župan Matija Posavec. Razlozi za to mogu se pronaći u većoj odgovornosti stanovnika Međimurske županije, dolasku ljepših vremenskih prilika, ali i značajnoj procijepljenosti ljudi. Tako je dosada u Međimurju utrošeno više od 42.000 doza cjepiva, jednom dozom procijepljeno je više od 33.000 stanovnika što je 33, 7%, a dvije doze primilo je više od 9.000 ljudi odnosno 10,3% stanovništva starijeg od 18 godina. Ovakav visoki trend želja je zadržati pa je upućen poziv svima da se prijave za cijepljenje. Starije osobe koje nemaju mogućnost prijave za cijepljenje putem aplikacije Doma zdravlja pozvane su da zamole nekog od poznanika ili da se jave svom izabranom liječniku.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirano je 26 novih osoba pozitivnih na koronavirus te je trenutni broj aktivnih slučajeva 236. U samoizolaciji se nalazi 405 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se 22 pacijenta, među kojima ih je 5 na respiratoru. Preminula je jedna osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su 23 nova slučaja bolesti COVID-19 te su trenutno aktivna 132 slučaja ove bolesti. U protekla 24 sata ozdravilo je 29 osoba, a u OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 13 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 19 pacijenata zaraženih koronavirusom od kojih je njih troje na respiratoru, a na opservaciji je sedam pacijenata. U posljednja 24 sata preminule su dvije osobe s koronavirusom. U samoizolaciji na području županije nalaze se 353 osobe.

Srijeda, 19. svibnja 2021. godine

ZAGREB – U posljednja 24 sata u Zagrebu je evidentirano 278 novih slučajeva koronavirusa, a oporavilo se 170 osoba, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. Djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali 160 novooboljelih osoba, a mjera samoizolacije izrečena je za 500 osoba. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi novooboljeli je jedan korisnik. Zbog pozitivnih nalaza kod 12 učenika i dva nastavnika osnovnih te šest učenika srednjih škola mjera samoizolacije izrečena je za 207 učenika osnovnih i 107 učenika srednjih škola. Trenutno je u Zagrebu 1.418 aktivnih slučajeva. U Karanteni Grada su tri osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirana su 52 nova slučaja COVID-19, a ozdravilo je  140 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Mjera samoizolacije izrečena je za osam razrednih odjela. Trenutno je na području županije aktivno 708 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentirano 78 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 176 osoba s težom kliničkom slikom, u jedinicama intenzivnog liječenja se nalazi 20 osoba, od kojih 18 na respiratoru, a u posljednja 24 sata preminula je jedna osoba pozitivna na COVID-19. Aktivnih slučajeva je 459.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 74 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U protekla 24 sata oporavilo se 57 osoba pa je broj pozitivnih osoba 321.  U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 68 pacijenata dok su dva pacijenta na respiratoru. U protekla 24 sata preminule su dvije osobe.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je 31 nova osoba pozitivna na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Oporavilo se 28 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva 215. U samoizolaciji se nalazi 391 osoba. Ukupno je hospitalizirano 43 pacijenta među kojima pet osoba na respiratoru.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđen je 21 novi slučaj bolesti COVID-19, a ozdravilo je 19 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na području županije trenutno je aktivno 138 slučaja bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalazi 35 osoba. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus  koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge bolesti.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata potvrđeno je 14 novih slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 20 pacijenta zaraženih koronavirusom od kojih je njih troje na respiratoru, a na opservaciji je osam pacijenta.  U samoizolaciji na području županije nalazi se 335 osoba.

Utorak, 18. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Nove 164 osobe zaražene koronavirusom zabilježene su u protekla 24 sata u Gradu Zagrebu i trenutno je 1.318 aktivnih slučajeva zaraze. U domovima za starije i nemoćne osobe na području Zagreba i drugim ustanovama socijalne skrbi zabilježen je jedan novooboljeli korisnik. Tijekom proteklog dana zbog pozitivnog nalaza testa kod 11 učenika osnovnih te sedam učenika srednjih škola, mjera samoizolacije izrečena je za 216 učenika osnovnih i 155 učenika srednjih škola. U Karanteni Grada Zagreba tri su osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirano je 10 novih slučajeva COVID-19, a ozdravilo je 157 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Mjera samoizolacije izrečena je za četiri  razrednih odjela. Trenutno je aktivno 796 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentirano 27 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 179 osoba s težom kliničkom slikom, u  jedinicama intenzivnog liječenja se nalazi 21 osoba, od kojih 20 na respiratoru, a u posljednja 24 sata preminule su četiri osobe pozitivne na COVID-19. Aktivnih slučajeva je 475.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 19 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. U protekla 24 sata oporavilo se 55 osoba pa je broj pozitivnih osoba 306.  U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 69 pacijenata dok su tri  pacijenta na respiratoru. U protekla 24 sata preminula je jedna osoba, muška osoba stara 76 godina.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 27 novozaraženih osoba pozitivnih na koronavirus, a jedna je osoba preminula, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Oporavilo se 47 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva  212. U samoizolaciji se nalazi 447 osoba. Ukupno je hospitalizirano 46 pacijenata među kojima je sedam osoba na respiratoru.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 17 novih slučajeva bolesti COVID-19, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite.  Na području županije trenutno je aktivno 137 slučaja bolesti COVID-19, ozdravilo je 20 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 37 osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 30 pacijenata zaraženih koronavirusom od kojih je troje na respiratoru. U posljednja 24 sata preminule su dvije osobe s koronavirusom. U samoizolaciji na području županije nalazi se 341 osoba.

Ponedjeljak, 17. svibnja 2021. godine

ZAGREB – U Zagrebu su zabilježene 44 novooboljele osobe od koronavirusa, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pa je trenutno u gradu 1.591 aktivan slučaj zaraze, priopćeno je danas iz Nastavnog zavoda „Dr. Andrija Štampar“. Mjera samoizolacije izrečena za 305 građana od kojih je 135 učenika osnovnih i 12 učenika srednjih škola zbog pozitivnog nalaza testa na COVID kod devet učenika osnovnih te jednog učenika srednjih škola. U Karanteni Grada Zagreba su tri osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentiran je 21 novi slučaj bolesti COVID-19, a ozdravilo je 146 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Mjera samoizolacije izrečena je za jedan razredni odjel. Trenutno su na području županije aktivna 943 slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentirano 17 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 176 osoba s težom kliničkom slikom, u  jedinicama intenzivnog liječenja na respiratoru se nalazi 20, a u posljednja 24 sata preminula je jedna osoba pozitivna na COVID-19.  Aktivnih slučajeva je 545.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata na području Međimurske županije evidentirana su tri pozitivna slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U protekla 24 sata oporavilo se 49 osoba pa je broj pozitivnih osoba županiji  343. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 72 pacijenata dok su tri pacijenta na respiratoru. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su tri nove osobe pozitivne na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Oporavilo se 16 osoba pa trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 233. U samoizolaciji se nalazi 575 osoba. Ukupno je hospitaliziran 51 pacijent, a njih osam je na respiratoru. Preminule su četiri COVID pozitivne osobe.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u protekla 24 sata potvrđen jedan novi slučaj bolesti COVID-19, ozdravilo je 35 osoba te je trenutno aktivno 140 slučajeva ove bolesti.

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije u posljednja 24 sata nema potvrđenih novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 35 pacijenta zaraženih koronavirusom od kojih je njih četiri na respiratoru, a na opservaciji je 12 pacijenta. U samoizolaciji na području županije nalazi se 379 osoba.

Nedjelja, 16. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 1068 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 88, a ozdravilo 316 osoba. Mjera samoizolacije izrečena je za 10 razrednih odjela.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata obrađena su 292 uzorka, od čega je evidentirano 25 pozitivnih nalaza na korona virus, što je 8,6% pozitivnih od broja testiranih. U protekla 24 sata oporavilo se 69 osoba, preminula je jedna osoba te je broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan 390.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 13 novih osoba pozitivnih na koronavirus.Oporavile su se 42 osobe te je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 250. U samoizolaciji se nalazi 618 osoba. U protekla 24 sata preminula je jedna COVID pozitivna osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je pet novih slučajeva zaraze korona virusom. U protekla 24 sata ozdravile su 42 osobe, preminula je jedna COVID pozitivna osoba te su trenutno aktivna 174 slučaja ove bolesti.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 9 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju 34 pacijenta zaražena koronavirusom od kojih su 4 na respiratoru. U samoizolaciji se nalazi 448 osoba.

Subota, 15. svibnja 2021. godine

ZAGREB – U protekla 24 sata u Zagrebu je evidentirano 240 novooboljelih osoba. Djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali 195 novooboljelih osoba, a mjera samoizolacije izrečena je za 674 osobe. U domovima za starije i nemoćne osobe na području grada i drugim ustanovama socijalne skrbi u protekla 24 sata nisu dijagnosticirani novooboljeli korisnici. Zbog pozitivnog nalaza testa mjera samoizolacije izrečena je za 452 učenika osnovnih i 191 učenika srednjih škola. Trenutno su u Zagrebu 1.822 aktivna slučaja.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirano je 106 novih osoba zaraženih koronavirusom, a ozdravile su 162 osobe, izvijestio je danas županijski Stožer. Mjera samoizolacije izrečena je za 10 razrednih odjela. Utvrđen je pozitivan nalaz kod jednog korisnika doma za starije i nemoćne na području Rugvice. Trenutno je u županiji aktivno 1.296 slučajeva.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentiran 81 novi slučaj zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 167 osoba s težom kliničkom slikom, u  jedinicama intenzivnog liječenja se nalazi 19 osoba, od kojih je 18 na respiratoru, a u posljednja 24 sata nije bilo preminulih osoba pozitivnih na COVID-19. Aktivnih slučajeva je 688.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 40 pozitivnih nalaza na koronavirus.  U protekla 24 sata oporavilo se 59 osoba pa je broj pozitivnih osoba 432. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 78 pacijenata, a tri pacijenta su na respiratoru. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 13 novih osoba pozitivnih na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer. Oporavilo se 87 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva 280. U samoizolaciji se nalaze 682 osobe. Hospitalizirana su 53 pacijenta među kojima je njih 12 na respiratoru. Preminula je jedna COVID pozitivna osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 35 novih slučaja bolesti COVID-19, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na području županije trenutno je aktivno 211 slučaja bolesti COVID-19, ozdravilo je 36 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi 36 osoba. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge bolesti.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 10 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 38 pacijenata zaraženih koronavirusom od kojih je četiri na respiratoru. Na opservaciji je sedam pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalazi se 499 osoba.

Petak, 14. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Grada Zagreba u protekla 24 sata potvrđeno je 239 novozaraženih koronavirusom i sada su, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, 1.822 aktivna slučaja. U domovima za starije i nemoćne osobe na području Zagreba novooboljeli su jedan korisnik i jedan djelatnik, a zbog pozitivnog nalaza testa na korona virus kod 21 učenika i dva nastavnika osnovnih i osam učenika srednjih škola, mjera samoizolacije izrečena je za 334  učenika osnovnih i 113 učenika srednjih škola. U Karanteni Grada Zagreba je pet osoba.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji evidentirana je 91 nova osoba pozitivna na koronavirus, a u protekla 24 sata ozdravile su 23 osobe. Trenutno su 1.353 aktivna slučaja zaraze, a mjera samoizolacije izrečena je za četiri razredna odjela.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj su županiji tijekom 24 sata evidentirana 83 nova slučaja zaraze koronavirusom, a četiri su osobe preminule i trenutno je 696 aktivnih slučajeva zaraze. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin je 175 osoba, a 18 pacijenata je na respiratoru.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji 52 su novooboljele osobe koronavirusom, a u zadnja 24 sata oporavilo se 75 osoba i jedna preminula pa je trenutno 451 aktivan slučaj zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 77 pacijenata, a tri su na invazivnoj respiraciji.

ZABOK – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je 21 novooboljela osoba pozitivna na koronavirus, rekao je danas na press konferenciji županijskog Stožera civilne zaštite načelnik Anđelko Ferek Jambrek. Brojke novozaraženih idu nam na ruku, jer ih je u odnosu na prethodni tjedan 13 posto manje, no ne smanjuje se značajno broj hospitaliziranih teških slučajeva. U bolnicama je 58 osoba, a na respiratoru se nalazi njih 12. Krapinsko-zagorska županija se opredijelila za cijepljenje preko liječnika opće medicine, što se pokazalo dobrim, pa su bez velike pompe rezultati izvrsni. Naime, iza Zagreba, Krapinsko-zagorska županija je prema broju cijepljenih na broj stanovnika druga u Hrvatskoj, pokazuju podaci HZJZ. Sve količine cjepiva koje su dobili liječnici u 70-ak ambulanti su utrošili i cijepili svoje zainteresirane pacijente, pa je sada fokus na onim građanima koji se još nisu javili. Problem više nisu količine cjepiva, već kako utrošiti doze koje stižu, naglašavaju iz županijskog Stožera i apeliraju na građane da se cijepe i time zaštite sebe i svoje bližnje.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji potvrđeno je 29 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u Općoj bolnici Koprivnica, gdje je hospitalizirano 39 osoba, jedna je osoba preminula. Trenutno je 212 aktivnih slučaja zaraze, a u zadnja 24 sata oporavilo se 39 osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su 23 nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju 32 pacijenta zaražena koronavirusom od kojih je troje na respiratoru. Na opservaciji je devet pacijenata. U samoizolaciji na području županije nalaze se 602 osobe.

Četvrtak, 13. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Ukupan broj novooboljelih osoba u Zagrebu, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo je 232, od 862 testiranih. Trenutno je u gradu 2.060 aktivnih slučajeva. Inače, tijekom jučerašnjeg dana na Zagrebačkom Velesajmu cijepljeno je 6.639 osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije trenutno je aktivno 1285 slučajeva zaraze korona virusom. U odnosu na podatke od jučer oboljelo je 189 osoba, ozdravila je 271 osoba, a jedna je osoba preminula. Mjera samoizolacije izrečena je za 8 razrednih odjela.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji su tijekom 24 sata evidentirana 102 nova slučaja zaraze koronavirusom. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalaze se 182 osobe s težom kliničkom slikom, a u posljednja 24 sata preminule su dvije osobe pozitivne na COVID-19. Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 428 uzoraka pri čemu udio pozitivnih među svim testiranim uzorcima iznosi 24%. Trenutno su aktivna 723 slučaja zaraze.

ČAKOVEC –  Nastavlja se visoki trend cijepljenja na području Međimurske županije, slijedom čega se i situacija oko pandemije korona virusa popravlja, rečeno je na danas, 13. svibnja 2021. godine, održanoj konferenciji za medije Stožera civilne zaštite Međimurske županije. Tako je u protekla 24 sata PCR metodom testirano 227 uzoraka od čega je zabilježeno 54 pozitivna slučaja, što je 23,8% pozitivnih na broj testiranih i trenutno je u Međimurju aktivno 475 oboljelih od koronavirusa. U Županijskoj bolnici Čakovec trenutno je hospitalizirano 80 covid pacijenata, u protekla 24 sata zabilježeno je 6 prijema i 8 otpusta, a dvije su osobe nažalost preminule. Procjepljivanje u Međimurju također ide u dobrom smjeru. Tako je dosada potrošeno preko 34.000 doza cjepiva, 7.500 osoba je dobilo dvije doze, što je iznad 8% starijih od 18 godina, a barem jednu dozu primilo je 30,8 % osoba. Uz velike akcije cijepljenja u Murskom Središću, Prelogu i Nedelišću gdje se pozivaju ljudi da dolaze prema dodijeljenom terminu cijepljenja, oformljeni su svakodnevni punktovi za cijepljenje Astrazenecom u Zavodu za javno zdravstvo u prijepodnevnim satima i na suterenu Županijske bolnice Čakovec gdje je cijepljenje moguće svakodnevno od 13,00 do 18,00 sati, bez prethodnog poziva. Ovakvom dinamikom vjerujem da ćemo za dva do tri tjedna doći do željenog cilja, a to je oko 50% cijepljenog stanovništva Međimurske županije, a čime će se stvoriti pretpostavke za vraćanje života u normalu, rekao je međimurski župan Matija Posavec.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je 31 nova osoba pozitivna na koronavirus, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Oporavilo se šest osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze  355. U samoizolaciji se nalazi 666 osoba. Ukupno je hospitalizirano 57 pacijenta među kojima 12 osoba na respiratoru. U posljednja 24 sata preminula je jedna osoba sa COVID 19 infekcijom.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u protekla 24 sata potvrđena su 44 nova slučaja bolesti COVID-19, ozdravilo je 20 osoba te su trenutno aktivna 222 slučaja ove bolesti.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su 22 nova slučaja zaraze koronavirusom.U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju 33 pacijenta zaražena koronavirusom od kojih je 2 na respiratoru. U posljednja 24 sata preminula je jedna osoba s koronavirusom. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalaze se 602 osobe.

Srijeda, 12. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Novih 113 osoba pozitivnih na koronavirus zabilježeno je u Zagrebačkoj županiji, a u zadnja 24 sata ozdravile su 234 osobe. Trenutno su aktivna 1.134 slučaja zaraze, a mjera samoizolacije izrečena je za šest razrednih odjela.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata obrađeno je 366 uzoraka, od čega je evidentirano 96 pozitivnih nalaza na korona virus, što je 26,3% pozitivnih od broja testiranih. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 472.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 43 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavilo se 15 osoba, te je trenutno aktivan 331 slučaj zaraze. U samoizolaciji se nalazi 635 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj je županiji tijekom 24 sata evidentirano 125 novih slučajeva zaraze, a dvije su osobe preminule pa je trenutno 729 aktivnih slučajeva zaraze. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalaze se 182 osobe, a 17 pacijenata je na respiratoru.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je trideset novih slučajeva bolesti COVID-19, ozdravila je 31 osoba te je trenutno aktivno 198 slučajeva ove bolesti.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 36 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u samoizolaciji je 588 osoba. U bjelovarskoj bolnici na liječenju su 32 pacijenta od kojih su dva na respiratoru, a na opservaciji je 16 pacijenata.

Utorak, 11. svibnja 2021. godine

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije evidentirano je 14 novih slučaja COVID-19, a ozdravile su 232 osobe, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Mjera samoizolacije izrečena je za četiri razredna odjela. Trenutno je aktivno 1.255 slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentirano 50 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 178 osoba s težom kliničkom slikom, u jedinicama intenzivnog liječenja se nalazi 21 osoba, od kojih je 20 na respiratoru, a u posljednja 24 sata preminule su tri osobe pozitivne na COVID-19. Aktivnih slučajeva je 723.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 36 pozitivnih nalaz na koronavirus u Međimurskoj županiji, izvijestio je danas županijski Stožer za civilnu zaštitu.  U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su 84 pacijenta, a četiri pacijenta su na respiratoru. U protekla 24 sata preminule su dvije osobe, muška osoba stara 77 godina i ženska osoba stara 98 godina, oboje s brojnim pridruženim bolestima.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 28 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo ih se 40 osoba te su trenutno na području županije aktivna 303 slučaja zaraze. U samoizolaciji se nalaze 689 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 28 novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravila je 51 osoba, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na području županije trenutno su aktivna 202 slučaja bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalazi 40 osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je šest novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 30 pacijenata zaraženih koronavirusom od kojih je dvoje na respiratoru. Na opservaciji je 14 pacijenata. U posljednja 24 sata preminula je jedna osoba s koronavirusom. U samoizolaciji na području županije nalazi se 577 osoba.

Ponedjeljak, 10. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije zabilježena su 22 nova slučaja zaraze koronavirusom, priopćeno je u ponedjeljak, 10. svibnja 2021. godine iz Stožera civilne zaštite. Trenutno su aktivna 1473 slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji je tijekom 24 sata evidentirano 50 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Na liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalaze se 174 osobe, od kojih je 20 osoba na respiratoru, a u posljednja 24 sata preminulo je pet osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirano je 5 novih osoba pozitivnih na koronavirus, a trenutni broj aktivnih slučajeva iznosi 315. U samoizolaciji se nalaze 793 osobe. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se 42 pacijenta, među kojima je 11 na respiratoru. Na COVID odjelu u bolnici Krapinske Toplice je 15 osoba. U posljednja 24 sata preminula je jedna osoba.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata je evidentirano 5 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus, a broj aktivnih slučajeva je 486. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je 91 pacijent, a 4 pacijenta su na invazivnoj respiraciji. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su tri nova slučaja bolesti COVID-19, a ozdravile su 32 osobe, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na području županije trenutno je aktivno 225 slučaja bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalazi 45 osoba.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno su na liječenju 33 pacijenta zaražena koronavirusom od kojih je troje na respiratoru. U posljednja 24 sata preminule su dvije osobe s koronavirusom. U samoizolaciji na području županije nalazi se 631 osoba.

Nedjelja, 09. svibnja 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu je, prema podacima HZJZ, zabilježeno 147 novooboljelih koronavirusom i trenutno su 2.974 aktivna slučaja zaraze. U domovima za starije i nemoćne osobe na području Grada Zagreba i drugim ustanovama socijalne skrbi u protekla 24 sata nisu dijagnosticirani novooboljeli korisnici niti djelatnici. Tijekom proteklog dana zbog pozitivnog nalaza testa kod 19 učenika i četiri nastavnika osnovnih te četiri učenika srednjih škola, mjera samoizolacije izrečena je za 418 učenika osnovnih i 25 učenika srednjih škola. U Karanteni Grada Zagreba nalaze se četiri osobe.

ZAGREB – Zagrebačka županija ima novih 140 pozitivnih osoba na koronavirusom, a u zadnja 24 sata ozdravilo je 380 osoba. Trenutno je 1.741 aktivan slučaj zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj je županiji tijekom 24 sata evidentirano 117 novih slučajeva zaraze, a preminule su tri osobe i trenutno su 872 aktivna slučaja zaraze. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 175 osoba s težom kliničkom slikom, a 22 pacijenta su na respiratoru.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji potvrđeno je 67 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata oporavilo se 96 osoba i dvije su osobe preminule pa je trenutno 536 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 89 pacijenata, a četiri su na invazivnoj respiraciji.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji evidentirano je 28 novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u posljednja 24 sata jedna je osoba preminula i 57 ih se oporavilo pa je trenutno 355 aktivnih slučaja zaraze dok je u samoizolaciji 888 osoba. Ukupno su hospitalizirane 62 osobe, a 11 pacijenata je na respiratoru.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji 17 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata jedna je osoba preminula i u samoizolaciji je 690 osoba. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 31 pacijent, od kojih je pet na respiratoru, a 13 osoba je na opservaciji.

KOPRIVNICA – Novih sedam slučaja bolesti COVID-19 potvrđeno je u Koprivničko-križevačkoj županiji, a u Općoj bolnici Koprivnica, gdje se liječi 45 osoba, dvije su osobe preminule. Trenutno je 254 aktivnih slučaja zaraze, a u zadnja 24 sata ozdravilo je 40 osoba.

Subota, 08. svibnja 2021. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu u posljednja 24 sata zabilježeno je 319 novooboljelih koronavirusom i trenutno su 2.974 aktivna slučaja zaraze. U domovima za starije i nemoćne osobe dijagnosticirana je jedna novooboljela korisnica. Zbog pozitivnog nalaza testa kod 26 učenika i tri nastavnika osnovnih te sedam učenika srednjih škola, mjera samoizolacije izrečena je za 494 učenika osnovnih i 104 učenika srednjih škola. U Karanteni Grada Zagreba nalazi se pet osoba.

ZAGREB – Zagrebačka županija u protekla 24 sata ima 157 novooboljelih osoba koronavirusom, a ozdravilo je 230 osoba. Trenutno je 1.981 aktivan slučaj zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj je županiji tijekom 24 sata evidentirano 114 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminula je jedna osoba i trenutno je 859 aktivnih slučajeva zaraze. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 168 osoba s težom kliničkom slikom, a 22 pacijenta su na respiratoru.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji evidentirano je 69 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata oporavilo se 66 osoba i jedna je osoba preminula. Trenutno je 567 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 88 pacijenata, a pet ih je na invazivnoj respiraciji.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji potvrđena su 52 nova slučaja zaraze koronavirusom, a u koprivničkoj Općoj bolnici, gdje je na liječenju 48 osoba, dvije su osobe od zaraze koronavirusom preminule. Trenutno je 287 aktivnih slučaja zaraze.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji evidentirano je 48 novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavilo se 68 osoba i trenutno je 385 aktivnih slučajeva zaraze dok je u samoizolaciji 916 osoba. Ukupno su hospitalizirane 63 osobe, a na respiratoru je osam pacijenata.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji evidentirano je 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata preminule su tri osobe. U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju su 33 pacijenta, do kojih je sedam na respiratoru, a isto toliko ih je na opservaciji. U samoizolaciji je 805 osoba.

Petak, 07. svibnja 2021. godine

ZAGREB – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije u posljednja 24 sata od koronavirusa oboljelo je 146 osoba. Trenutno je aktivno 2054 slučajeva. Mjera samoizolacije izrečena je za tri razredna odjela. Trenutno je aktivno 2.054 slučaja.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj je županiji tijekom 24 sata evidentirano 111 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminula je jedna osoba i trenutno je 851 aktivan slučaj zaraze. Na bolničkom liječenju u Općoj bolnici Varaždin nalazi se 182 osobe s težom kliničkom slikom, a na respiratoru su 24 osobe.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirana su 62 pozitivna nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, što je 28,3% pozitivnih od broja testiranih, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U protekla 24 sata oporavilo se 95 osoba pa je broj pozitivnih osoba na današnji dan 565. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 86 pacijenata dok je pet pacijenata na invazivnoj respiraciji. U protekla 24 sata nema preminulih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 20 novih osoba pozitivnih na koronavirus, oporavilo se 66 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 405, rečeno je danas na press konferenciji županijskog Stožera civilne zaštite. Ukupno je hospitalizirano 64 pacijenta od kojih je njih sedam na respiratoru, a preminule su dvije osobe. – Ukupno je ovog tjedna distribuirano 5.780 doza cjepiva, a problem predstavlja skeptičnost građana prema cijepljenju AstraZenecom koja se slabo koristi – rekao je ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Tomislav Jadan i dodao da od idućeg tjedna dolazi veća količina cjepiva, odnosno 5.850 doza Pfizera i 900 doza Moderna. Kako bi pokazao da se građani nemaju razloga bojati cijepljenja AstraZenecom, župan Željko Kolar se danas se na konferenciji za medije javno cijepio upravo ovim cjepivom. – Ako se želimo vratiti na staro, nema drugog nego da se procijepimo – rekao je župan Kolar.  Također, na konferenciji je rečeno da se nastava idući tjedan odvija na način kao i do sada. Učenici osnovnih škola i maturanti po modelu A, a učenici srednjih škola po modelu B. Inače na COVID su pozitivna 42 učenika, 424 ih je u samoizolaciji, a pozitivna su 23 djelatnika.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je 47 novih slučajeva bolesti COVID-19, a ozdravile su 44 osobe, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. Na području županije trenutno je aktivno 282 slučaja bolesti COVID-19, a na bolničkom se liječenju nalazi 55 osoba. U OB Koprivnica preminule su dvije osobe s pozitivitetom na koronavirus koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge bolesti.

BJELOVAR – U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je danas županijski Stožer civilne zaštite. U Općoj bolnici Bjelovar trenutno je na liječenju 37 pacijenata zaraženih koronavirusom od kojih je šest na respiratoru, a na opservaciji je 11 pacijenata. U posljednja 24 sata preminula je jedna osoba s koronavirusom. U samoizolaciji na području županije nalazi se 835 osoba.

loading