Skip to content

Svečani koncert kajkavskih popevki U ozračju KAJ-a, 2. lipnja 2022. u HNK u Osijeku zajedno pripremaju Osječko-baranjska županija, Grad Osijek i Radio Kaj

Hrvatski odgojno-obrazovni projekt Dajmo djeci korijene i krila 2. lipnja u Osijeku

Stožeri civilne zaštite – informacije

Posted in Covid-19, and Vijesti

Nedjelja, 22. svibanj 2022. godine – U posljednja 24 sata zabilježeno je 205 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminulo je pet osoba, izvijestio je u nedjelju, 22. svibnja 2022. godine nacionalni Stožer civilne zaštite. Broj aktivnih slučajeva je ukupno 3.106, među njima su 264 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru pet pacijenata.

Nedjelja, 22. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu koronavirus je potvrđen kod 65 osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije, prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata evidentirano je 11 novozaraženih koronavirusom.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, a jedna osoba je preminula. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 20 osoba, oporavilo se 11 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 85.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije, evidentiran je jedan pozitivan nalaz na koronavirus, prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom pa je trenutni broj aktivnih slučajeva 231. U OB Zabok nalazi se šest pacijenata.

Subota, 21. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu koronavirus je potvrđen kod 137 osoba.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji, prema izviješću Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, 26 je novih slučajeva zaraze koronavirusom.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 10 je novih slučajeva zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata oporavilo se 55 osoba pa su trenutno 253 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je šest osoba.

ČAKOVEC – Međimurska županija, navodi Hrvatski zavod za javno zdravstvo, bilježi sedam novih osoba pozitivnih na koronavirus.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata 11 osoba se opravilo i trenutno je 90 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 18 osoba.

Petak, 20. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, na području Grada Zagreba u posljednja 24 sata, evidentirano je 125 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirano je 36 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je sedam osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je 20 osoba. Oporavilo se 20 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 83.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirano je devet pozitivnih nalaza na koronavirus, a jedna osoba je preminula. Oporavile su se 23 osobe pa je broj zaraženih 80. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je pet pacijenata.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 19 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, te je ukupno 300 aktivnih slučaj zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je šest osoba.

Četvrtak, 19. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koronavirus je potvrđen kod 134 osobe u Gradu Zagrebu.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata, evidentirano je 65 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 26 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 20 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavilo se osam osoba i jedna je preminula pa je 281 aktivan slučaj zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je šest osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju su 24 osobe. Oporavilo se 12 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 87.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirano je 13 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 19 osoba pa je ukupan broj zaraženih 96. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je šest pacijenata.

Srijeda, 18. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata na području Grada Zagreba zabilježeno je 217 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je 38 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 59 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 36 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je 25 osoba. Oporavila se 21 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 81.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 34 pozitivnih nalaza na  koronavirus. Oporavilo se 26 osoba pa je broj zaraženih osoba 102. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je osam pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 26 novih osoba pozitivnih na koronavirus pa je trenutni broj aktivnih slučajeva 270. U Općoj bolnici Zabok nalazi se šest pacijenata, među kojima jedan na respiratoru.

Utorak, 17. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u posljednja 24 sata na području Grada Zagreba od koronavirusa oboljela je 81 osoba.

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije evidentirana su četiri nova slučaja zaraze COVID-19, a ozdravilo je 66 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je devet novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je 31 osoba. Oporavilo se pet osoba pa je broj aktivnih slučajeva 66.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirano je osam pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavila se 31 osoba pa je broj zaraženih osoba 94. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 12 pacijenata.

Ponedjeljak, 16. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu je 15 novooboljelih koronavirusom.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 22 su nova slučaja zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata ozdravilo je 79 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 13 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavilo se 67 osoba i trenutno je 306 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju je pet osoba, a jedna je na respiratoru.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a na liječenju je 30 osoba. Oporavilo se deset osoba pa je broj aktivnih slučajeva 63.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nema evidentiranih slučajeva zaraze koronavirusom. Oporavilo se 24 osoba pa je broj zaraženih 117. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u razdoblju od 10. do 16. svibnja 2022. godine zabilježeno je ukupno 46 novih slučaja zaraze koronavirusom. Ozdravilo je 47 osoba, a trenutno je u OB Koprivnica na bolničkom liječenju šest pacijenata. Preminule su dvije osobe, a aktivnih slučajeva je 32.

Nedjelja, 15. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, na području Grada Zagreba evidentirana su 83 nova slučaja zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je novih 37 osoba oboljelih od koronavirusa, a ozdravilo je 106 osoba.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su 22 pozitivnih nalaza na koronavirus, što je 29,7% pozitivnih od broja testiranih. Oporavile su se također 22 osobe te je broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan 141. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 12 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 26 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 128 osoba. Oporavilo se 67 osoba i broj aktivnih slučajeva je 73. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je sedam novih osoba pozitivnih na koronavirus te je trenutno aktivno 360 slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se pet COVID pozitivnih osoba, među kojima je jedna na respiratoru.

Subota, 14. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, na području Grada Zagreba evidentirano je 140 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je 47 novih osoba oboljelih od koronavirusa, a ozdravile su 42 osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata evidentirano je 17 pozitivnih nalaza na koronavirus, oporavilo se 19 osoba te je trenutno aktivan 141 slučaj zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 10COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 82 osobe, a jedna COVID pozitivna osoba je preminula. Oporavila se 61 osoba i broj aktivnih slučajeva je 115. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 30 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 35 novih osoba pozitivnih na koronavirus, te je trenutno 396 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se pet osoba pozitivnih na SARS CoV-2, među kojima je jedna na respiratoru.

Petak, 13. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, na području Grada Zagreba evidentirano je 269 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije 57 je novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je šest osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom, na liječenju je 35 osoba, od kojih su dvije osobe na respiratoru. Oporavilo se 79 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 157.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 30 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 29 osoba pa je broj zaraženih 143. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 10 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 29 novih osoba pozitivnih na koronavirus pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 410. U Općoj bolnici Zabok nalazi se pet pacijenata među kojima jedan na respiratoru.

Četvrtak, 12. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koronavirus je potvrđen kod 152 osobe u Gradu Zagrebu.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije, u protekla 24 sata, evidentirano je 105 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravile su 32 osobe.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom, na liječenju je 36 osoba, od kojih su dvije osobe na respiratoru. Oporavilo se 68 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 218.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su 27 pozitivna nalaza na koronavirus. Oporavilo se 37 osoba pa je broj zaraženih 142. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 12 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 28 novih osoba pozitivnih na koronavirus, pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 382. U Općoj bolnici Zabok nalaze se četiri pacijenta među kojima jedan na respiratoru, a preminula je jedna osoba.

Srijeda, 11. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata na području Grada Zagreba zabilježeno je 209 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije, u protekla 24 sata, zabilježeno je 16 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 55 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županijskoj županiji 22 su nove osobe pozitivne na koronavirus i trenutno su 344 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se pet osoba, od kojih su dvije na respiratoru.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 67 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju su 34 osobe. Oporavilo se 58 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 266.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirano je 56 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavila se 31 osoba pa je broj zaraženih 152. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

Utorak, 10. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu 94 su nova slučaja zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije, u posljednja 24 sata evidentirano je sedam novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravile su 64 osobe.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji evidentirano je 10 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata oporavila se 71 osoba i aktivnih je 257 slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 osoba.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji, prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, osam je novih slučajeva zaraze koronavirusom.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 55 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 50 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 386. Hospitalizirane su četiri osobe među kojima dvije na respiratoru.

Ponedjeljak, 09. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Zagrebu je zabilježeno 14 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminule su četiri osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata, evidentirano je 26 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo 79 osoba.

ČAKOVEC – Međimurska županija bilježi jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata oporavile su se 24 osobe i trenutno je 151 aktivan slučaj zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je devet pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji tri su nova slučaja zaraze koronavirusom, u zadnja 24 sata oporavilo se 59 osoba i trenutno je 318 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 30 osoba, od kojih je jedna na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije u protekla 24 sata nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavilo se 47  osoba te je trenutno 381 aktivan slučaj zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se pet osoba pozitivnih na SARS CoV-2, među kojima je jedna osoba na respiratoru.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u razdoblju od 03. do 09. svibnja 2022. godine, zabilježena su ukupno 54 nova slučaja zaraze koronavirusom. Ozdravilo je 57 osoba, a trenutno je u OB Koprivnica na bolničkom liječenju sedam pacijenata. Preminule su tri osobe, a aktivnih slučajeva je 35.

Nedjelja, 08. svibanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu novooboljelo je 128 osoba, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

ZAGREB –  U Zagrebačkoj županiji 59 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i u zadnja 24 sata ozdravilo je 111 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji devet je novih slučajeva zareze koronavirusom, a oporavile su se 54 osobe i trenutno je 428 aktivnih slučajeva zarate. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju se nalazi pet osoba, od kojih je jedna na respiratoru.

ČAKOVEC – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Međimurskoj županiji koronavirus je potvrđen kod 16 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđen je 21 novi slučaj zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata oporavile su se 63 i aktivnih je 375 slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 32 osobe.

Subota, 07. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koronavirus je potvrđen kod 252 osobe u Gradu Zagrebu.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji koronavirusom oboljelo je 66 osoba i u posljednja 24 sata ozdravilo je 55 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 60 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i u posljednja 24 sata oporavila se 91 osoba i trenutno su 473 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju su četiri osobe, od kojih je jedna na respiratoru.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji evidentirano je 36 novih slučaja zaraze koronavirusom i u protekla 24 sata 42 osobe su se oporavile. Aktivna su 184 slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je devet pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 38 novih slučajeva zaraze koronavirusom, u zadnja 24 sata oporavilo se 69 osoba i trenutno je 419 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 35 osoba.

Petak, 06. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u gradu Zagrebu je tijekom jučerašnjeg dana novooboljelo 249 osoba, a preminule tri osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je 79 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravile su tri osobe.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 39 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 33 osoba pa je broj zaraženih 190. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 10 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 48 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze iznosi 504, hospitalizirano je pet pacijenata među kojima je jedna na respiratoru.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđen je 31 novi slučaj zaraze koronavirusom, a na liječenju su 32 osobe. Oporavile su se 64 osobe pa je broj aktivnih slučajeva 450.

Četvrtak, 05. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu koronavirus je potvrđen kod 265 osoba.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 106 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i u protekla 24 sata ozdravilo je 36 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 45 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u posljednja 24 sata oporavile su se 463 osobe i u samoizolaciji su 442 osobe. Hospitalizirano je sedam osoba, od kojih su dvije na respiratoru.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji evidentirana su 44 nova slučaja zaraze koronavirusom i u protekla 24 sata oporavilo se 38 osoba pa su trenutno 184 aktivna slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su 43 nova slučaja zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata 62 osobe su se oporavile i trenutno su 483 aktivna slučaja zaraze.

Srijeda, 04. svibanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu novooboljela je 301 osoba, a u protekla 24 sata u bolnicama su tri osobe preminule.

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije evidentirana su 42 nova slučaja zaraze COVID-19, a ozdravile su 72 osobe.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji evidentirane su 43 nove osobe pozitivne na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavile su se 44 osobe i trenutno je 435 aktivnih slučajeva zaraze dok je 414 osoba u samoizolaciji. Hospitalizirano je sedam osoba, od kojih je jedna na respiratoru.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 65 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 203 osobe. Oporavile su se 72 osobe i broj aktivnih slučajeva je 502. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 23 osobe.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 70 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 67 osoba pa je broj zaraženih 178. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 10 pacijenata.

Utorak, 03. svibanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebu su novooboljele 133 osobe od koronavirusa, a preminule su četiri osobe, izvijestio je danas Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji šest je novooboljelih osoba koronavirusom i u zadnja 24 sata 55 osoba je ozdravilo.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji potvrđeno je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata oporavilo se 59 osoba, jedna osoba je preminula i trenutno je 175 aktivnih slučajeva zaraze. Hospitalizirano je 13 pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju su 22 osobe. Oporavilo se 75 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 509.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je 71 nova osoba pozitivna na koronavirus. Oporavilo se 30 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 436. Hospitalizirano je sedam pacijenata među kojima je jedan na respiratoru.

Ponedjeljak, 02. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu 14 je novih slučajeva zaraze.

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije zabilježena su 32 nova slučaja zaraze koronavirusom, a ozdravilo je 116 osoba izvijestio je danas županijski Zavod za javno zdravstvo.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a na liječenju je 25 osoba. Oporavila se 51 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 565.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih nalaza na koronavirus, no brzim antigenskim tekstom, tijekom vikenda, evidentirana su dva pozitivna nalaza. Oporavilo se 46 osoba pa je broj zaraženih 217. Hospitalizirano je 12 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus. Oporavila se 41 osoba te je trenutno 395 aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji se nalazi 451 osoba, a u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se šest COVID pozitivnih osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u razdoblju od 26. travnja do 2. svibnja, zabilježeno je 68 novih slučajeva zaraze koronavirusom, prema podatcima županijskog stožera civilne zaštite. Ozdravilo je 46 osoba, a trenutno je u OB Koprivnica na bolničkom liječenju 12 pacijenata. Aktivnih slučajeva je 39.

Nedjelja, 01. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zagrebu su tijekom protekla 24 sata od covida novooboljele 134 osobe. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi novooboljela su četiri korisnika i jedan zdravstveni djelatnik.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji od covida je oboljelo 55 osoba, a ozdravilo ih je 45, izvijestio je u nedjelju županijski Zavoda za javno zdravstvo.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 35 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je 25 osoba. Oporavilo se 49 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 616.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 36 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 64 osoba pa je broj zaraženih 263. Hospitalizirano he 12 pacijenata, a preminula je jedna osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 12 novih osoba pozitivnih na koronavirus, oporavile su se 52 pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 435.  U Općoj bolnici Zabok nalazi se šest pacijenata, među kojima jedan na respiratoru.

Subota, 30. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zagrebu je u protekla 24 sata od covida-19 novooboljelo 229 osoba, a jedna je osoba preminula. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi novooboljelo je 12 korisnika.

ZAGREB – U posljednja 24 sata na području Zagrebačke županije zabilježeno je 64 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je pet osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 27 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 23 osobe, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Oporavilo se 58 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 630.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 39 pozitivnih nalaza na koronavirus, a jedna osoba je preminula. Oporavilo se 49 osoba pa je broj zaraženih 292. Hospitalizirano je 10 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 42 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavile su se četiri osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 475. Hospitalizirano je šest pacijenata.

Petak, 29. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 79 je novih osoba pozitivnih na koronavirus.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 46 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju su 22 osobe. Oporavile su se 62 osobe pa je broj aktivnih slučajeva 662.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 50 novih osoba pozitivnih na koronavirus, a trenutni broj aktivnih slučajeva iznosi 437. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se sedam pacijenata.

Četvrtak, 28. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu koronavirus potvrđen je kod 225 novih osoba. U domovima za starije i nemoćne osobe te drugim ustanovama socijalne skrbi novooboljelo je 12 korisnika te po dva zdravstvena i nezdravstvena djelatnika.

ZAGREB – U posljednja 24 sata, na području Zagrebačke županije evidentirano je 111 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 29 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 39 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a hospitalizirane su 24 osobe. Oporavilo se 40 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 678.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 35 pozitivnih nalaza na koronavirus. U protekla 24 sata oporavilo se 30 osoba pa je broj zaraženih osoba 278.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 47 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 12 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 387. U Općoj bolnici Zabok nalazi se sedam pacijenata, a preminule su dvije osobe.

Srijeda, 27. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, u posljednja 24 sata na području te županije je zabilježeno 55 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđen je 71 novi slučaj zaraze koronavirusom, a u Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 29 osoba. Oporavile su se 44 osobe pa je broj aktivnih slučajeva 680.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 54 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavilo se 38 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 354. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se osam pacijenata, a preminula je jedna osoba.

Utorak, 26. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu novooboljelo je 159 osoba, a u posljednja 24 sata u bolnicama su dvije osobe preminule.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji tri su novooboljele osobe koronavirusom i u zadnja 24 sata ozdravilo je 67 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 91 je nova osoba pozitivna na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavile su se 32 osobe i trenutno je 336 aktivnih slučajeva zaraze dok je 328 osoba u samoizolaciji. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je sedam osoba.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji 68 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata oporavilo se 26 osoba i trenutno je 187 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 19 pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 140 osoba. Oporavile su se 53 osobe i broj aktivnih slučajeva je 653. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 30 osoba.

Ponedjeljak, 25. travanj 2022. godine

ZAGREB – U proteklom danu u Zagrebu je od koronavirusa novooboljelo 15 osoba, a u bolnici je preminulo pet osoba, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa je oboljelo 36 osoba, a od zaraze su se oporavile 73 osobe.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 33 osobe, oporavile su se 33 osobe pa je broj aktivnih slučajeva 688.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije evidentirana su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, oporavilo se 14 osoba te je ukupan broj COVID pozitivnih osoba u Međimurju 145. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 14 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je sedam novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 40 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 277. U Općoj bolnici Zabok nalazi se sedam pacijenata.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u minulih tjedan dana zabilježena su ukupno 34 nova slučaja zaraze koronavirusom. Kako je izvijestio županijski Stožer civilne zaštite u istom se razdoblju od zaraze oporavilo 38 osoba, te je trenutno 20 aktivnih slučajeva. U OB Koprivnica na bolničkom je liječenju osam COVID pozitivnih pacijenata.

Nedjelja, 24. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu 153 su nova slučaja zaraze koronavirusom te je ukupno aktivno 1.337 slučajeva zaraze.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa su oboljele 72 osobe, a ozdravila je 121 osoba.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 104 uzorka, od čega je evidentirano 37 pozitivnih nalaza na koronavirus, što je 35,5% pozitivnih od broja testiranih. Oporavilo se 17 osoba te je ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurju 159. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 14 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 36 novih slučaja zaraze koronavirusom nakon što je testirano 140 osoba. Oporavila se 51 osoba i broj aktivnih slučajeva iznosi 716. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 33 osobe.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji u protekla 24 sata evidenitirano je 17 novih slučajeva zaraze koronavirusom te je ukupno 310 aktivnih slučajeva. Na bolničkom je liječenju sedam COVID pozitivnih osoba.

Subota, 23. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Gradu Zagrebu 264 su nova slučaja zaraze koronavirusom te je ukupno aktivno 1.366 slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa je oboljelo 55 osoba, a od zaraze su se oporavile 53 osobe.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 77 uzoraka, od čega je evidentiran 31 pozitivan nalaz na korona virus, što je 40% pozitivnih od broja testiranih. Od zaraze se oporavilo te 28 osoba te je broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan 136. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 39 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a jedna COVID pozitivna osoba je preminula. Oporavila se 41 osoba i broj aktivnih slučajeva je 731. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 33 osobe.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji u protekla 24 sata evidenitirana su 44 nova slučaja zaraze koronavirusom te je ukupno 335 aktivnih slučajeva. Na bolničkom je liječenju desam COVID pozitivnih osoba.

Petak, 22.travanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu koronavirusom novooboljele su 243 osobe, a u protekla 24 sata preminule su dvije osobe.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 116 je novozaraženih osoba koronavirusom i u zadnja 24 sata šest osoba je ozdravilo.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 30 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, u zadnja 24 sata oporavilo se 10 osoba i trenutno su 292 aktivna slučaja zaraze dok je 296 osoba u samoizolaciji. Hospitalizirano je šest osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 30 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a hospitalizirano je 36 osoba. Oporavilo se 27 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 734.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 28 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 12 osoba pa je ukupan broj zaraženih 136. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je osam pacijenata, a jedna je osoba preminula.

Četvrtak, 21. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu novooboljelo je 338 osoba, a jedna je osoba preminula.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 45 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i u posljednja 24 sata 30 osoba se oporavilo.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata evidentirana su 53 pozitivna nalaza na koronavirus, oporavilo se 17 osoba te je ukupan broj aktivnih slučajeva zaraze 121. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je sedam COVID pozitivnih pacijenata.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 41 je nova osoba pozitivna na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavilo se 10 osoba i trenutno su 263 aktivna slučaja zaraze dok je 226 osoba u samoizolaciji. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana šest osoba, a od zaraze koronavirusom jedna osoba je preminula.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 66 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, u zadnja 24 sata oporavilo se 27 osoba i aktivan je 731 slučaj zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 35 osoba.

Srijeda, 20. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu od koronavirusa novooboljele su 134 osobe, a tijekom jučerašnjih dana u bolnicama je pod posljedica zaraze jedna osoba preminula. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području Grada Zagreba u protekla 24 sata novoobolio je jedan korisnik.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata zabilježeno je pet novooboljelih osoba od koronavirusa, a ozdravile su 54 osobe, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 10 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 35 osoba, oporavilo su se 33 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 692.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirano je 17 pozitivnih nalaza na koronavirus. U protekla 24 sata oporavilo se 27 osoba pa je broj zaraženih osoba 85. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je osam pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 52 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavile su se 32 osobe te su trenutno 232 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se osam COVID pozitivnih osoba.

Utorak, 19. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu novooboljele su 22 osobe koronavirusom, oporavilo se u zadnja 24 sata 195 osoba, a od ove bolesti šest je osoba preminulo.

ZAGREB – Bez novozaraženih koronavirusom je Zagrebačka županija. U posljednja 24 sata 88 osoba je ozdravilo.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji šest je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u protekla 24 sata oporavilo se 29 osoba i trenutno je 95 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je šest pacijenata.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji četiri su nove osobe pozitivne na koronavirus, a u protekla 24 sata oporavilo se 37 osoba i trenutno je 212 aktivnih slučajeva zaraze dok je 211 osoba u samoizolaciji. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je osam osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, oporavilo se 29 osoba i trenutno je 716 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 osoba.

Ponedjeljak, 18. travanj 2022. godine

ZAGREB – Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom potvrđen je u gradu Zagrebu, a preminula je jedna COVID pozitivna osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa je oboljelo 29 osoba, a od zaraze ih se oporavilo 74.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 18 osoba te je trenutno aktivno 118 slučajeva ove bolesti. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 7 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata  testirano je 27 osoba. Oporavilo se 26 osoba i broj aktivnih slučajeva iznosi 741. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 30 osoba, a nijedna osoba nije na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavile su se 32 osobe te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije iznosi 245. U samoizolaciji se nalazi 236 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se sedam osoba pozitivnih na SARS CoV-2.

KOPRIVNICA – Prema zbirnom, tjednom izvješću Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke, od ponedjeljka, 18. travnja 2022. godine, u minulih tjedan dana na području Koprivničko-križevačke županije od koronavirusa ukupno je oboljelo 35 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježen ni jedan slučaj zaraze. Aktivnih slučajeva trenutno je 27, a na bolničkom je liječenju deset COVID pozitivnih pacijenata.

Nedjelja, 17. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koronavirusom je u Gradu Zagrebu novooboljelo 126 osoba, a ozdravilo je 268 osoba i u bolnicama je jedna osoba preminula.

ZAGREB – Zagrebačka županija evidentira 53 nove osobe pozitivne na koronavirus, a u protekla 24 sata ozdravilo je 148 osoba.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji 22 su nove osobe pozitivne na koronavirus, u posljednja 24 sata oporavilo se 18 osoba i trenutno je 136 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirane su četiri osobe.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 12 je novih osoba pozitivnih na koronavirus. U posljednja 24 sata oporavila se 61 osobe i trenutno je 277 aktivnih slučajeva zaraze dok su 243 osobe u samoizolaciji. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju je šest osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 23 su nova slučaja zaraze i u zadnja 24 sata oporavile su se 24 osobe. Aktivnih je 767 slučajeva zaraze, a u Općoj bolnici Varaždin hospitalizirano je 28 osoba.

Subota, 16. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu koronavirus potvrđen je kod 197 novih osoba, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 67 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i u protekla 24 sata ozdravile su 52 osobe.

ČAKOVEC – Nova 26 slučaja zaraze koronavirusom evidentirana su u Međimurskoj županiji, a u protekla 24 sata 36 osoba se oporavilo i aktivna su 132 slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su četiri pacijenta.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 21 je nova osoba pozitivna na koronavirus, u posljednja 24 sata oporavile su se 74 osobe i aktivnih je 326 slučajeva zaraze dok je 289 osoba u samoizolaciji. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju je pet osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 23 su nova slučaja zaraze koronavirusom, u zadnja 24 sata oporavile su se 42 osobe i trenutno je 768 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 28 osoba.

Petak, 15. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Zagrebu je koronavirus potvrđen kod 190 novih osoba.

ZAGREB – Zagrebačka županija zabilježila je 73 nova slučaja zaraze COVID-om 19, a prema podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo, u posljednja 24 sata od zaraze su se oporavile dvije osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji evidentirano je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćili su u petak iz županijskog Stožera civilne zaštite. Oporavilo se 38 osoba pa je broj zaraženih osoba 142. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je sedam pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 24 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavilo se sedam osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 379. U Općoj bolnici Zabok nalazi se sedam pacijenata, među kojima jedna na respiratoru.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 27 je novih slučajeva zaraze koronavirusom. Hospitalizirano je 28 osoba.

Četvrtak, 14. travanj 2022. godine

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagreba evidentirana su 284 nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentiran je 121 novi slučaj zaraze koronavirusom, a ozdravilo je 47 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 26 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a hospitalizirano je 30 osoba. Oporavile su se 33 osobe pa je broj aktivnih slučajeva 790.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentiran je 25 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, a preminula je jedna osoba. Oporavila se 41 osoba pa je broj zaraženih osoba 160. Hospitalizirano je devet pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 32 nove osobe pozitivne na koronavirus. U protekla 24 sata od zaraze se oporavilo 15 osoba te su trenutno 362 aktivna slučaja zaraze. U samoizolaciji se nalazi 307 osoba, a u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju je sedam osoba pozitivnih na koronavirus.

Srijeda, 13. travanj 2022. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa su oboljele 53 osobe, a ozdravilo ih je 85.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 57 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 186 osoba, a jedna je osoba preminula. Oporavilo se 38 osoba i broj aktivnih slučajeva je 797. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 COVID pozitivna osoba.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 49 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. Oporavilo se 57 osoba pa je broj zaraženih osoba 178. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 34 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavila se 31 osoba te je ukupno 345 aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji su 304 osobe, a na liječenju u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se osam osoba pozitivnih na SARS CoV-2.

Utorak, 12. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu koronavirusom su novooboljele 174 osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata šest je osoba oboljelo od koronavirusa, a od zaraze su se oporavile 94 osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata evidentirano je 17 pozitivnih nalaza na koronavirus, oporavila se 41 osoba te je ukupan broj COVID pozitivnih osoba 186. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 14 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 162 osobe. Oporavilo se 49 osoba i broj aktivnih slučajeva je 779. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 33 osobe.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 42 nove osobe pozitivne na koronavirus, od kojih su tri testirane PCR testom a 39 brzim antigenskim testom. Oporavile su se 33 osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 242. Hospitalizirano je sedam pacijenata među kojima je jedan na respiratoru.

Ponedjeljak, 11. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Zagrebu je koronavirus potvrđen kod 33 osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije od koronavirusa u protekla 24 sata oboljelo je 30 osoba, a 83 su se oporavile od zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je osam novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 32 osobe, oporavilo se 38 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 812.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata dva su pozitivna nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. Oporavilo se 39 osoba pa je broj zaraženih osoba 210. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus, oporavile su se 43 osobe te su trenutno 332 aktivna slučaja zaraze. U samoizolaciji se nalazi 341 osoba, a u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je sedam COVID pozitivnih osoba, među kojima jedna na respiratoru.

KOPRIVNICA – Iz Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestili su, kako s obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju i ukidanje gotovo svih mjera, od danas više neće objavljivati dnevna izvješća o broju oboljelih od koronavirusa u Podravini i Prigorju, već će se od idućeg ponedjeljka, 18. travnja 2022. godine, objavljivati zbirno tjedno izvješće s informacijama koje će se odnositi na stanje u proteklih sedam dana.

Nedjelja, 10. travanj 2022. godine

ZAGREB – Po podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo objavljenima u nedjelju, u Zagrebu u protekla 24 sata zabilježena su 164 nova slučaja covida.

ZAGREB – Prema podacima zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije u posljednja 24 sata na području Zagrebačke županije zabilježena su 54 nova slučaja zaraze koronavirusom. Ozdravilo je 159 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 28 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 32 osobe, oporavile su se 32 osobe pa je broj aktivnih slučajeva 843.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 28 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, oporavilo se 60 osoba pa je broj zaraženih 249. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 10 novih osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih je šest  testirano PCR testom te četiri brzim antigenskim testom. Oporavile su se 52 osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 375. U Općoj bolnici Zabok  nalazi se šest pacijenata.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je šest novih slučajeva bolesti COVID-19, a trenutno je aktivno 56 slučajeva. Ozdravilo je sedam osoba, na bolničkom se liječenju nalazi šest pacijenata, a u OB Koprivnica preminula je jedna osoba.

Subota, 09. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zagrebu je u protekla 24 sata zabilježeno 268 novooboljelih od covid-19 infekcije, a tijekom jučerašnjeg dana u bolnicama su preminule dvije osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata zabilježeno je 88 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a ozdravilo je 90 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 29 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a jedna osoba je preminula. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 29 osoba, a jedna osoba se nalazi na respiratoru. Oporavila se 51 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 849.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 44 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, oporavilo se 54 osoba pa je broj zaraženih osoba 281. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 32 nove osobe pozitivne na koronavirus, od kojih je devet testirano PCR testom, a 23 brzim antigenskim testom. Oporavila se 61  osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 417. U Općoj bolnici Zabok nalazi se sedam pacijenata.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su četiri nova slučaja bolesti COVID-19, a trenutno je aktivno 57 slučajeva. Ozdravilo je 16 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi sedam pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

Petak, 08. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koronavirus je u Zagrebu potvrđen kod nove 362 osobe.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 74 su nove osobe oboljele koronavirusom i u zadnja 24 sata ozdravilo je pet osoba.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 50 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. Oporavilo se 50 osoba pa je broj zaraženih osoba 291. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 13 pacijenata.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 37 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i trenutno je 446 aktivnih slučajeva zaraze. Oporavilo se u posljednja 24 sata pet osoba i u samoizolaciji su 424 osobe. Hospitalizirano je osam osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 31 je novi slučaj zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata oporavilo se 48 osoba i trenutno su 872 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 29 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je 20 novih slučaja zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivno 69 slučajeva ove bolesti. Ozdravilo je 12 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi šest pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

Četvrtak, 07. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebu je zaraza koronavirusom zabilježena kod 491 nove osobe, a u posljednja 24 sata jedna je osoba preminula, dok je ozdravilo 196 osoba.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 148 je novooboljelih osoba koronavirusom i u protekla 24 sata ozdravilo je 35 osoba.

ČAKOVEC – Novih 56 osoba pozitivnih na koronavirus evidentirano je u Međimurskoj županiji i u zadnja 24 sata jedna osoba je preminula pa su trenutno 292 aktivna slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 15 pacijenata.

U Krapinsko-zagorskoj županiji evidentirane su 32 nove osobe pozitivne na koronavirus i u zadnja 24 sata oporavilo se šest osoba pa je trenutno 414 aktivnih slučajeva zaraze dok je 405 osoba u samoizolaciji. Hospitalizirano je osam osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 39 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, oporavila se 31 osoba i trenutno je 890 aktivnih slučajeva zaraze. Hospitalizirane su 33 osobe.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji 12 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, ozdravilo je devet osoba i trenutno je 61 aktivan slučaj zaraze. Hospitalizirano je šest osoba.

Srijeda, 06. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebu je koronavirus potvrđen kod nove 374 osobe, a četiri zaražene su preminule u bolnicama u protekla 24 sata, izvijestio je Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. Od zaraze su se oporavile 102 osobe.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 52 su novooboljele osobe koronavirusom i u posljednja 24 sata ozdravilo je 98 osoba.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji 102 su novooboljele osobe koronavirusom i u protekla 24 sata oporavilo se 55 osoba pa su trenutno 274 aktivna slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 15 pacijenata.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 61 je nova osoba pozitivna na koronavirus, oporavilo se 37 osoba i trenutno je 388 osoba dok se u samoizolaciji nalazi 388 osoba. Hospitalizirano je sedam osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 88 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 244 osobe. Oporavilo se 37 osoba i broj aktivnih slučajeva je 882. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 osoba, od kojih je jedna na respiratoru.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji 13 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, u zadnja 24 sata oporavilo se sedam osoba i 58 je aktivnih slučajeva zaraze. Na bolničkom liječenju četiri su pacijenta, od kojih je jedan na respiratoru.

Utorak, 05. travanj 2022. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa su oboljele dvije osobe, a ozdravilo ih je 119.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirana 151 osoba. Oporavila se 41 osoba i broj aktivnih slučajeva je 832. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 25 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. Oporavilo se 57 osoba pa je broj zaraženih osoba 227. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 15 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 74 nove osobe pozitivne na koronavirus, od kojih devet testirano PCR testom te 65 brzim antigenskim testom. Oporavilo se 37 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 371. U Općoj bolnici Zabok nalazi se sedam pacijenata.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je devet novih slučaja zaraze koronavirusom, a trenutno su aktivna 52 slučaja bolesti ove bolesti. Ozdravilo je šest osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi šest pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

Ponedjeljak, 04. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebu je od koronavirusa novooboljelo 40 osoba, a od zaraze se u protekla 24 sata oporavilo 308 osoba. U zagrebačkim je bolnicama preminulo devet osoba.

ZAGREB – Novih 47 slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je u posljednja 24 sata u Zagrebačkoj županiji, a ozdravilo je 115 osoba.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentiran je jedan pozitivan nalaz na koronavirus u Međimurskoj županiji. Oporavilo se 59 osoba pa je broj ukupno zaraženih 259. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 15 pacijenata, a preminula je jedna osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom nakon što su testirane 103 osobe. Oporavilo se 40 osoba i broj aktivnih slučajeva je 854. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 29 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je sedam novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavile su se 43 osobe te su trenutno aktivna 334 aktivna slučaja zaraze. U samoizolaciji se nalazi 387 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se šest osoba pozitivnih na SARS CoV-2.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivno 49 slučajeva. Ozdravilo je 10 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi pet pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

Nedjelja, 03. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebu je u posljednja 24 sata zabilježeno 219 novooboljelih osoba od covida-19, priopćio je Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, a 354 osobe oporavile su se od zaraze. U Karanteni Grada Zagreba trenutno se nalazi osam osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je 85 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u istom je razdoblju ozdravilo 197 osoba.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji evidentirano je 45 pozitivnih nalaza na koronavirus. U protekla 24 sata oporavilo se 45 osoba te je ukupan broj aktivnih slučajeva zaraze 318.  U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 15 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 35 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 146 osoba. Oporavile su se 44 osobe i broj aktivnih slučajeva je 892. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 28 osoba, od kojih je jedna osoba na  respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 15 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavile su se 53 osobe te je trenutno 370 aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji se nalazi 425  osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se šest osoba pozitivnih na SARS CoV-2.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u protekla 24 sata zabilježeno je deset novih slučajeva zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivno 59 slučajeva ove bolesti. Ozdravilo je 12 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi pet pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

Subota, 02. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebu je evidentirano 315 novih osoba oboljelih od koronavirusa, a tijekom jučerašnjeg dana preminula je jedna COVID pozitivna osoba. U Karanteni Grada Zagreba trenutno se nalazi osam osoba. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području grada Zagreba u protekla 24 sata evidentirani su jedan pozitivan korisnik i jedan nezdravstveni djelatnik.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa oboljele su 94 osobe, a ozdravilo je 86 osoba.

ČAKOVEC –  U Međimurskoj županiji evidentirano je 47 pozitivnih nalaza na koronavirus, što je 45,6% pozitivnih od broja testiranih. U protekla 24 sata oporavilo se 58 osoba te je trenutno ukupan broj pozitivnih osoba 318. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 10 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 38 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 123 osobe. Oporavilo se 49 osoba i broj aktivnih slučajeva je 902. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 30 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je 31 nova osoba pozitivna na koronavirus. Oporavilo se 78 osoba te je trenutno 408 aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji se nalazi 466  osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se šest osoba pozitivnih na SARS CoV-2.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke u protekla 24 sata zabilježeno je 14 novih slučaja zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivan 61 slučaj ove bolesti. Ozdravilo je 14 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi pet pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

loading