Skip to content

Stožeri civilne zaštite – informacije

Posted in Covid-19, and Vijesti

Četvrtak, 30. lipnja 2022. godine – U posljednja 24 sata zabilježeno je 1.148 novih slučajeva zaraze koronavirusom, preminulo je pet osoba te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj ukupno 5.261, izvijestio je u četvrtak, 30. lipnja 2022. godine, nacionalni Stožer civilne zaštite. Među njima je 245 pacijenata na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru pet pacijenata. U samoizolaciji su trenutno 2.682 osobe.

Četvrtak, 30. lipnja 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu potvrđena su 252 nova slučaja zaraze koronavirusom, podaci su Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata, evidentirano je 87 novih slučajeva zaraze COVID-19.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 107 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 18 osoba pa je ukupan broj zaraženih 166. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je šest pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u Općoj bolnici Varaždin na liječenju je pet osoba. Oporavilo se 17 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 82.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 38 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavile su se četiri osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 278.

Srijeda, 29. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima HZJZ, u Gradu Zagrebu evidentirano je 277 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirana su 34 nova slučaja zaraze COVID-19, a ozdravile su 22 osobe.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je sedam pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 25 osoba pa je ukupan broj zaraženih 77. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su tri pacijenta.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 40 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 15 osoba te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 246. U Općoj bolnici Zabok nalazi se jedna COVID pozitivna osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 34 su nova slučaja zaraze koronavirusom i oporavilo se devet osoba u zadnja 24 sata pa su 74 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je pet osoba.

Utorak, 28. lipnja 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu koronavirus je potvrđen kod 170 novih osoba pozitivnih na koronavirus, izvijestio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji tri su nova slučaja zaraze, a u posljednja 24 sata ozdravile su 32 osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji 20 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata oporavilo se 15 osoba i trenutno je 95 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su dvije osobe.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 62 su nove osobe pozitivnih na koronavirus i u zadnja 24 sata oporavile su se četiri osobe pa je trenutno 221 aktivan slučaj zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana jedna je osoba na liječenju.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji osam je novih slučajeva zaraze koronavirusom i u protekla 24 sata oporavilo se 14 osoba pa je 49 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je osam osoba.

Ponedjeljak, 27. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu 12 je novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 27 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i u zadnja 24 sata jedna osoba je preminula.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji dvije su nove osobe pozitivne na koronavirus i u protekla 24 sata oporavilo se 20 osoba pa su trenutno 163 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana liječe se dvije COVID pozitivne osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata oporavilo se sedam osoba i trenutno je 90 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su dvije osobe.

KOPRIVNICA – U proteklih tjedan dana u Koprivničko-križevačkoj županiji zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Koprivnica na liječenju su tri pacijenta, a aktivna su četiri slučaja zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a na liječenju je osam osoba. Oporavilo se 11 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 55.

Nedjelja, 26. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu koronavirus je potvrđen kod 111 novih osoba.

ZAGREB – Novih 27 slučajeva zaraze koronavirusom evidentirano je u Zagrebačkoj županiji, podaci su Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji 19 je novih slučajeva zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata devet osoba se oporavilo i trenutno je 97 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su dva pacijenta.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji šest je novih osoba pozitivnih na koronavirus i u protekla 24 sata oporavilo se 19 osoba pa je trenutno 181 aktivan slučaj zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju su dvije osobe.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji osam je novih slučajeva zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata oporavilo se 12 osoba pa su trenutno 64 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je osam osoba.

Subota, 25. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema izvještaju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koronavirus je u Gradu Zagrebu potvrđen kod 256 novih osoba.

ZAGREB – Zagrebačka županija bilježi 72 nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 45 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i u protekla 24 sata oporavile su se 24 osobe i trenutno su 194 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirane su dvije osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji potvrđeno je 35 novih slučajeva zaraze koronavirusom i u posljednja 24 sata oporavilo se osam osoba i 87 je aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec liječe se dva pacijenta pozitivna na koronavirus.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 21 je novi slučaj zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata 10 osoba se oporavilo i trenutno je 68 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je osam osoba.

Petak, 24. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, na području Grada Zagreba zabilježen je 161 novi slučaj zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije zabilježeno je osam novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 13 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na bolničkom liječenju je deset osoba. Oporavilo se 13 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 57.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su 24 slučaja zaraze koronavirusom. Oporavile su se četiri osobe pa je broj zaraženih 60. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su četiri pacijenta.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je 31 nova osoba pozitivna na koronavirus, a trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze iznosi 173. U Općoj bolnici Zabok nalaze se dva pacijenta.

Četvrtak, 23. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu 52 su nova slučaja zaraze koronavirusom.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 59 je novih slučajeva zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata ozdravile su dvije osobe.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji dvije su nove osobe pozitivne na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavilo se pet osobe i aktivna su 143 slučaja zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju su tri osobe.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji evidentirana su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata oporavilo se šest osoba i trenutno je 50 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je sedam osoba.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata oporavilo se šest osoba pa je trenutno 40 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su tri pacijenta.

Srijeda, 22. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu je 212 novooboljelih osoba koronavirusom.

ZAGREB – Zagrebačka županija evidentira 59 novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 27 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u posljednja 24 sata oporavilo se 18 osoba i aktivnih je 146 slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na lijiečenju si tri osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji 26 je novih slučaja zaraze koronavirusom i u protekla 24 sata osam se osoba oporavilo. Trenutno je 46 aktivnih slučajeva zaraze. Na bolničkom liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec tri su pacijenta.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 22 su nova slučaja zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata oporavilo se sedam osoba pa su trenutno 54 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je sedam osoba.

Utorak, 21. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu koronavirus je potvrđen kod 77 novih osoba.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata ozdravila je 21 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 25 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavilo se 17 osoba i trenutno je 137 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirane su tri osobe.

ČAKOVEC – Novih sedam osoba pozitivnih na koronavirus evidentirano je u Međimurskoj županiji, a isto toliko osoba se u protekla 24 sata oporavilo, pa je trenutno 28 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je jedan pacijent.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata oporavilo se sedam osoba i trenutno je 39 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je sedam osoba.

Ponedjeljak, 20. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu koronavirus potvrđen je kod šest novih osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa oboljele su 22 osobe. U istom razdoblju od zaraze su se oporavile 23 osobe.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jedan je novi slučaj zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata ozdravilo je devet osoba i trenutno su 43 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je sedam osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nema evidentiranih novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavile su se 23 osobe te je trenutno 129 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se tri COVID pozitivne osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata oporavile su se četiri osobe i trenutno je 28 aktivnih slučajeva zaraze.

Nedjelja, 19. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo na području grada Zagreba evidentirana je 101 nova osoba zaražena koronavirusom.

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije evidentirana su 22 nova slučaja zaraze koronavirusom.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je deset pozitivnih nalaza na koronavirus, oporavila se jedna osoba te je ukupan broj COVID pozitivnih 32.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji u protekla 24 sata potvrđeno je 17 slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 42 osobe. Oporavilo se 14 osoba i broj aktivnih slučajeva iznosi 51. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je šest COVID pozitivnih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je šest novih osoba pozitivnih na koronavirus, a jedna COVID pozitivna osoba  je preminula. Oporavilo se 14 osoba te je trenutno 151 aktivan slučaj zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalaze se četiri COVID pozitivne osobe.

Subota, 18. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo na području grada Zagreba evidentirano je 99 novozaraženih koronavirusom.

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije evidentirana su 32 nova slučajeva zaraze COVID-19.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su četiri pozitivna nalaza na koronavirus, oporavilo se pet osoba te je ukupan broj pozitivnih osoba 23.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji evidentirano je šest novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je u protekla 24 sata testirano osamnaest osoba. Oporavilo se devet osoba i broj aktivnih slučajeva je 48. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je pet COVID pozitivnih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 15 novih osoba pozitivnih na koronavirus i jedna je COVID pozitivna osoba preminula. Oporavilo se 19 osoba te je trenutno 160 aktivnih slučajeva zaraze.  U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se pet COVID pozitivnih osoba.

Petak, 17. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo na području grada Zagreba evidentirano je deset novozaraženih koronavirusom.

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije evidentirano je 30 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravile su dvije  osobe.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom. Oporavilo se 10 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 51.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se sedam osoba pa je ukupan broj zaraženih 25.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su četiri nove osobe pozitivne na koronavirus, Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s ovog područja iznosi 165. Hospitalizirana su četiri pacijenta.

Četvrtak, 16. lipnja 2022. godine

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je pet osoba. Oporavilo se pet osoba pa je broj aktivnih slučajeva 61.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je devet pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavile su se četiri osobe pa je ukupan broj zaraženih 32.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 20 novih osoba pozitivnih na koronavirus, pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 161. U Općoj bolnici Zabok hospitalizirana su četiri pacijenta.

Srijeda, 15. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u posljednja 24 sata na području Grada Zagreba evidentirano je 130 slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata, evidentirano je 13 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 27 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 19 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je šest osoba. Oporavilo se 12 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 55.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirano je deset pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavile su se tri osobe pa je ukupan broj zaraženih 27.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je 19 novih osobe pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 15 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 146. U Općoj bolnici Zabok hospitalizirana su tri pacijenta.

Utorak, 14. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata na području Grada Zagreba evidentirano je 49 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije zabilježena su dva nova slučaja zaraze COVID-19, a ozdravilo je 27 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a na liječenju je šest osoba. Oporavilo se 11 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 48.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je šest pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se sedam osoba pa je ukupan broj zaraženih 20.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 24 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavilo se osam osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 142. U Općoj bolnici Zabok nalaze se tri pacijenta.

Ponedjeljak, 13. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata na području Grada Zagreba zabilježeno je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u proteklih 24 sata zabilježeno je sedam novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravila je 51 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a na liječenju je sedam osoba. Oporavilo se 13 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 57.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se osam osoba pa je broj zaraženih 21.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osobe pozitivna na koronavirus, oporavilo se deset osoba te je trenutno 126 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nema COVID pozitivnih osoba.

Nedjelja, 12. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata na području Grada Zagreba evidentirano je 49 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata, evidentirano je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćio je danas Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a u Općoj bolnici Varaždin na liječenju je sedam osoba. Oporavilo se sedam osoba pa je broj aktivnih slučajeva 68.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su tri pozitivna nalaza na koronavirus. Oporavile su se dvije osobe, hospitaliziran je jedan pacijent, a ukupan broj zaraženih je 29.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je pet novih osoba pozitivnih na koronavirus, oporavilo se 17 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 135. U Općoj bolnici Zabok nalazi se jedan pacijent.

Subota, 11. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata na području Grada Zagreba evidentirano je 57 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Nova 21 osoba zaražena je koronavirusom u protekla 24 sata na području Zagrebačke županije, pokazuju podatci Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

VARAŽDIN – Na području Varaždinske županije evidentirano je osam novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirana su četiri pozitivna nalaza na koronavirus. Oporavilo se šest osoba, jedna osoba je hospitalizirana pa je trenutni broj zaraženih 28.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 18 novih osoba pozitivnih na koronavirus, a trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze iznosi 147.

Petak, 10. lipnja 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu koronavirus potvrđen je kod 73 nove osobe, podaci su Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije, u protekla 24 sata evidentiran je 31 novi slučaj zaraze COVID-19, a ozdravile su četiri osobe.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 17 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavile su se dvije osobe i trenutno je 129 aktivnih slučajeva zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je devet osoba. Oporavilo se 18 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 70.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su tri pozitivna nalaza na koronavirus. Oporavilo se 11 osoba pa je broj zaraženih osoba 30.

Četvrtak, 09. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u protekla 24 sata na području Grada Zagreba evidentirano je 75 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa je oboljelo 37 osoba, a ozdravilo ih je devet.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 19 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je deset osoba. Oporavilo se 13 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 78.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je pet pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se osam osoba pa je broj zaraženih 38.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 23 nove osobe pozitivne na koronavirus, oporavila se jedna osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 114.

Srijeda, 08. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u posljednja 24 sata na području Grada Zagreba evidentirana su 122 slučaja zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije od koronavirusa u protekla 24 sata oboljele su 22 osobe, a ozdravila je 21 osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 15 novih osoba pozitivnih na koronavirus, oporavilo se njih 13 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 92.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 19 novih slučajeva zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata oporavilo se 16 osoba pa su trenutno 72 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 10 osoba.

KOPRIVNICA – U proteklom tjednu zabilježeno je 12 novih slučaja zaraze koronavirusom na području Koprivničko-križevačke županije, ozdravilo je 10 osoba, aktivno je 10 slučajeva bolesti, a u OB Koprivnica trenutno su hospitalizirana četiri pacijenta.

Utorak, 07. lipanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu 43 su nova slučaja zaraze koronavirusom, podaci su Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa oboljele su dvije osobe, a ozdravila je 21 osoba.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je pet pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 11 osoba te je ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurju 36.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom, a na liječenju je deset osoba. Oporavilo se deset osoba pa je broj aktivnih slučajeva 69.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 19 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 13 osoba te je trenutno 90 aktivnih slučajeva zaraze.

Ponedjeljak, 06. lipanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu 55 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, podaci su Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je sedam novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 30 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji nema novooboljelih osoba koronavirusom, a u zadnja 24 sata oporavilo se 16 osoba i trenutno su 84 aktivna slučaja zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je deset osoba. Oporavilo se deset osoba pa je broj aktivnih slučajeva 76.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nema novooboljelih od koronavirusa, a preminula je jedna osoba. Ukupan broj zaraženih je 43 i jedan pacijent je  hospitaliziran.

Nedjelja, 05. lipnja 2022. godine

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je osam pozitivnih nalaza na  koronavirus. Od zaraze se oporavilo devet osoba te je ukupan broj pozitivnih osoba 50. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je jedan COVID pozitivan pacijent.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 14 novih slučaja zaraze koronavirusom nakon što su testirane 84 osobe. Oporavilo se 12 osoba i ukupan broj aktivnih slučajeva zaraze je 86. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 10 COVID pozitivnih osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je pet novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 27 osoba te je trenutno 100 aktivnih slučajeva zaraze.

Subota, 04. lipnja 2022. godina

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata evidentirano je 16 pozitivnih nalaza na koronavirus, oporavilo se šest osoba te je ukupan broj pozitivnih osoba na današnji dan 51. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je jedan COVID pozitivan pacijent.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 15 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 29 osoba te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko-zagorske županije iznosi 122.

Petak, 03. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu 131 je novi slučaj zaraze koronavirusom.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 51 je nova osoba pozitivna na koronavirus, a u zadnja 24 sata ozdravilo je pet osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji osam je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u zadnja 24 sata dvije osobe su se oporavile i trenutno je 136 aktivnih slučajeva zaraze.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji dva su nova slučaja zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata oporavilo se osam osoba i trenutno je 41 aktivan slučaj zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitaliziran je jedan pacijent.

Četvrtak, 02. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata, na području Grada Zagreba zabilježena su 84 nova slučaja zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije, u posljednja 24 sata evidentirano je 11 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 11 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je 18 osoba. Oporavilo se sedam osoba pa broj aktivnih slučajeva 73.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su 23 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se pet osoba pa je broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 47.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 10 novih osoba pozitivnih na koronavirus, oporavilo se sedam osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 130. U Općoj bolnici Zabok hospitaliziran je jedan pacijent.

Srijeda, 01. lipnja 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo na području Grada Zagreba u posljednja 24 sata, zabilježena su 43 nova slučaja zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata, evidentirana su dva nova slučaja zaraze COVID-19, a ozdravilo je 26 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom, a na liječenju je 17 osoba. Oporavilo se 11 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 55.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su četiri pozitivna nalaza na koronavirus. Oporavile su se tri osobe pa je ukupan broj zaraženih osoba 29.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 17 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 10 osoba, hospitalizirana je jedna osoba, pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 127.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u proteklom tjednu zabilježeno je 11 novih slučaja zaraza koronavirusom, ozdravilo je 19 osoba, a u OB Koprivnica trenutno je hospitalizirano sedam pacijenata.

Utorak, 31. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u posljednja 24 sata, na području Grada Zagreba evidentirano je 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije, u protekla 24 sata zabilježena su četiri nova slučaja zaraze COVID-19, a ozdravilo je 26 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a na liječenju su 23 osobe. Oporavilo se pet osoba pa je broj aktivnih slučajeva 63.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su tri pozitivna nalaza na koronavirus. Oporavilo se sedam osoba pa je ukupan broj zaraženih 29. U Županijskoj bolnici Čakovec nema više hospitaliziranih pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavilo se 19 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 120. U Općoj bolnici Zabok nalazi se pet pacijenata.

Ponedjeljak, 30. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Novih 12 slučajeva zaraze koronavirusom evidentirano je u Gradu Zagrebu, izvijestio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Zagrebačkoj županiji četiri su nova slučaja zaraze koronavirusom.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji dvije su nove osobe pozitivne na koronavirus i 20 osoba se oporavilo. Trenutno je 139 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju su četiri osobe.

ČAKOVEC – Međimurska županija je bez novih slučajeva zaraze koronavirusom. U protekla 24 sata oporavilo se pet osoba i trenutno su 33 aktivna slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su dva pacijenta.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jedan je novi slučaj zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata pet osoba je ozdravilo. Aktivnih je 69 slučajeva, a u Općoj bolnici Varaždin hospitalizirano je 25 osoba.

Nedjelja, 29. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu je koronavirus potvrđen kod 41 osobe.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji devet je novih slučajeva zaraze koronavirusom, izvijestio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji jedna je nova osoba pozitivna na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavilo se 26 osoba i trenutno je 157 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirane su četiri osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji pet je novooboljelih osoba koronavirusom i u posljednja 24 sata jedna osoba se oporavila pa je 38 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su dva pacijenta.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 12 je novih slučajeva zaraze koronavirusom i u protekla 24 sata 11 osoba se oporavilo pa su trenutno 73 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 23 osobe.

Subota, 28. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Koronavirus je, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu potvrđen kod 115 osoba.

ZAGREB – Zagrebačka županija bilježi 34 nova slučaja zaraze koronavirusom, stoji u izvještaju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 13 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u posljednja 24 sata oporavilo se 46 osoba i trenutno su 182 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana liječi se pet osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 10 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata oporavilo se 12 osoba i trenutno su 72 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Varaždin hospitalizirane su 22 osobe.

ČAKOVEC – Nova četiri slučaja zaraze koronavirusom evidentirana su na području Međimurske županije, izvijestio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Petak, 27. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u posljednja 24 sata na području Grada Zagreba zabilježeno je 65 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je 30 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravile su četiri osobe.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, a na liječenju su 23 osobe. Oporavilo se devet osoba pa je broj aktivnih slučajeva 74.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 12 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se šest osoba pa je ukupan broj zaraženih osoba 34. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su tri pacijenta.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 13 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 11 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 215. U Općoj bolnici Zabok nalazi se pet pacijenata.

Četvrtak, 26. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u posljednja 24 sata na području Grada Zagreba, zabilježeno je 126 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije zabilježeno je 30 novih slučajeva zaraze koronavirusom, prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su 24 nova slučaja zaraze koronavirusom, a na liječenju su 23 osobe. Oporavilo se 26 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 79.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 10 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se sedam osoba pa je broj zaraženih osoba 28. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su dva pacijenta.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 16 novih osoba pozitivnih na koronavirus te je trenutno 213 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se pet COVID pozitivnih osoba.

Srijeda, 25. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u protekla 24 sata na području Grada Zagreba evidentirano je 158 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa je oboljelo 27 osoba, a ozdravile su 84 osobe.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su četiri pozitivna nalaza na koronavirus, oporavilo se 11osoba te je ukupan broj COVID pozitivnih osoba u Međimurju 25. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su dva COVID pozitivna pacijenta.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 26 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je 18 osoba. Oporavilo se 15 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 81.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 27 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 35 osoba te je trenutno 297 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju je sedam COVID pozitivnih osoba.

Utorak, 24. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Po podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo na području Grada Zagreba evidentirano je 65 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije, u posljednja 24 sata, evidentirano je pet novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 47 osoba.

ČAKOVEC – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo na području Međimurske županije, u protekla 24 sata, evidentirana su dva nova slučaja zaraze koronavirusom.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, a na liječenju je 19 osoba. Oporavilo se 12 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 70.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 29 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 29 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 205. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se sedam  pacijenata.

Ponedjeljak, 23. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koronavirus evidentiran je kod 12 novih osoba u Gradu Zagrebu.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je 11 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 57 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji dvije su nove osobe pozitivne na koronavirus i u zadnja 24 sata oporavilo se 28 osoba pa je trenutno 205 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je sedam osoba.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 19 osoba pa je broj zaraženih 42. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su tri pacijenta.

VARAŽDIN – Bez novih slučajeva zaraze koronavirusom, prema evidenciji Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, je Varaždinska županija.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije od 16. do 23. svibnja 2022. godine, zabilježeno je 31 novih slučaja zaraza koronavirusom, a preminule su dvije osobe. Trenutno je zaraženo 17 osoba dok je hospitalizirano sedam pacijenata.

Nedjelja, 22. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu koronavirus je potvrđen kod 65 osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije, prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata evidentirano je 11 novozaraženih koronavirusom.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom, a jedna osoba je preminula. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 20 osoba, oporavilo se 11 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 85.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije, evidentiran je jedan pozitivan nalaz na koronavirus, prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom pa je trenutni broj aktivnih slučajeva 231. U OB Zabok nalazi se šest pacijenata.

Subota, 21. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu koronavirus je potvrđen kod 137 osoba.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji, prema izviješću Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, 26 je novih slučajeva zaraze koronavirusom.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 10 je novih slučajeva zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata oporavilo se 55 osoba pa su trenutno 253 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je šest osoba.

ČAKOVEC – Međimurska županija, navodi Hrvatski zavod za javno zdravstvo, bilježi sedam novih osoba pozitivnih na koronavirus.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata 11 osoba se opravilo i trenutno je 90 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 18 osoba.

Petak, 20. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, na području Grada Zagreba u posljednja 24 sata, evidentirano je 125 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije evidentirano je 36 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je sedam osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je 20 osoba. Oporavilo se 20 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 83.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirano je devet pozitivnih nalaza na koronavirus, a jedna osoba je preminula. Oporavile su se 23 osobe pa je broj zaraženih 80. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je pet pacijenata.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 19 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, te je ukupno 300 aktivnih slučaj zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je šest osoba.

Četvrtak, 19. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koronavirus je potvrđen kod 134 osobe u Gradu Zagrebu.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata, evidentirano je 65 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 26 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 20 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavilo se osam osoba i jedna je preminula pa je 281 aktivan slučaj zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je šest osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju su 24 osobe. Oporavilo se 12 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 87.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirano je 13 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 19 osoba pa je ukupan broj zaraženih 96. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je šest pacijenata.

Srijeda, 18. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata na području Grada Zagreba zabilježeno je 217 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je 38 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 59 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 36 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je 25 osoba. Oporavila se 21 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 81.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 34 pozitivnih nalaza na  koronavirus. Oporavilo se 26 osoba pa je broj zaraženih osoba 102. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je osam pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 26 novih osoba pozitivnih na koronavirus pa je trenutni broj aktivnih slučajeva 270. U Općoj bolnici Zabok nalazi se šest pacijenata, među kojima jedan na respiratoru.

Utorak, 17. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u posljednja 24 sata na području Grada Zagreba od koronavirusa oboljela je 81 osoba.

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije evidentirana su četiri nova slučaja zaraze COVID-19, a ozdravilo je 66 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je devet novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je 31 osoba. Oporavilo se pet osoba pa je broj aktivnih slučajeva 66.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirano je osam pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavila se 31 osoba pa je broj zaraženih osoba 94. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 12 pacijenata.

Ponedjeljak, 16. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu je 15 novooboljelih koronavirusom.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 22 su nova slučaja zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata ozdravilo je 79 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 13 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavilo se 67 osoba i trenutno je 306 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju je pet osoba, a jedna je na respiratoru.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a na liječenju je 30 osoba. Oporavilo se deset osoba pa je broj aktivnih slučajeva 63.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nema evidentiranih slučajeva zaraze koronavirusom. Oporavilo se 24 osoba pa je broj zaraženih 117. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u razdoblju od 10. do 16. svibnja 2022. godine zabilježeno je ukupno 46 novih slučaja zaraze koronavirusom. Ozdravilo je 47 osoba, a trenutno je u OB Koprivnica na bolničkom liječenju šest pacijenata. Preminule su dvije osobe, a aktivnih slučajeva je 32.

Nedjelja, 15. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, na području Grada Zagreba evidentirana su 83 nova slučaja zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je novih 37 osoba oboljelih od koronavirusa, a ozdravilo je 106 osoba.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su 22 pozitivnih nalaza na koronavirus, što je 29,7% pozitivnih od broja testiranih. Oporavile su se također 22 osobe te je broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan 141. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 12 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 26 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 128 osoba. Oporavilo se 67 osoba i broj aktivnih slučajeva je 73. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je sedam novih osoba pozitivnih na koronavirus te je trenutno aktivno 360 slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se pet COVID pozitivnih osoba, među kojima je jedna na respiratoru.

Subota, 14. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, na području Grada Zagreba evidentirano je 140 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je 47 novih osoba oboljelih od koronavirusa, a ozdravile su 42 osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata evidentirano je 17 pozitivnih nalaza na koronavirus, oporavilo se 19 osoba te je trenutno aktivan 141 slučaj zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 10COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 82 osobe, a jedna COVID pozitivna osoba je preminula. Oporavila se 61 osoba i broj aktivnih slučajeva je 115. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 30 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 35 novih osoba pozitivnih na koronavirus, te je trenutno 396 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se pet osoba pozitivnih na SARS CoV-2, među kojima je jedna na respiratoru.

Petak, 13. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, na području Grada Zagreba evidentirano je 269 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije 57 je novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je šest osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom, na liječenju je 35 osoba, od kojih su dvije osobe na respiratoru. Oporavilo se 79 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 157.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 30 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 29 osoba pa je broj zaraženih 143. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 10 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 29 novih osoba pozitivnih na koronavirus pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 410. U Općoj bolnici Zabok nalazi se pet pacijenata među kojima jedan na respiratoru.

Četvrtak, 12. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koronavirus je potvrđen kod 152 osobe u Gradu Zagrebu.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije, u protekla 24 sata, evidentirano je 105 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravile su 32 osobe.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom, na liječenju je 36 osoba, od kojih su dvije osobe na respiratoru. Oporavilo se 68 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 218.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirana su 27 pozitivna nalaza na koronavirus. Oporavilo se 37 osoba pa je broj zaraženih 142. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 12 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 28 novih osoba pozitivnih na koronavirus, pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 382. U Općoj bolnici Zabok nalaze se četiri pacijenta među kojima jedan na respiratoru, a preminula je jedna osoba.

Srijeda, 11. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u protekla 24 sata na području Grada Zagreba zabilježeno je 209 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije, u protekla 24 sata, zabilježeno je 16 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 55 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županijskoj županiji 22 su nove osobe pozitivne na koronavirus i trenutno su 344 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se pet osoba, od kojih su dvije na respiratoru.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 67 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju su 34 osobe. Oporavilo se 58 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 266.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirano je 56 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavila se 31 osoba pa je broj zaraženih 152. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

Utorak, 10. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu 94 su nova slučaja zaraze koronavirusom.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije, u posljednja 24 sata evidentirano je sedam novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravile su 64 osobe.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji evidentirano je 10 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata oporavila se 71 osoba i aktivnih je 257 slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 osoba.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji, prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, osam je novih slučajeva zaraze koronavirusom.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 55 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 50 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 386. Hospitalizirane su četiri osobe među kojima dvije na respiratoru.

Ponedjeljak, 09. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Zagrebu je zabilježeno 14 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a preminule su četiri osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata, evidentirano je 26 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo 79 osoba.

ČAKOVEC – Međimurska županija bilježi jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a u posljednja 24 sata oporavile su se 24 osobe i trenutno je 151 aktivan slučaj zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je devet pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji tri su nova slučaja zaraze koronavirusom, u zadnja 24 sata oporavilo se 59 osoba i trenutno je 318 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 30 osoba, od kojih je jedna na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije u protekla 24 sata nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavilo se 47  osoba te je trenutno 381 aktivan slučaj zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se pet osoba pozitivnih na SARS CoV-2, među kojima je jedna osoba na respiratoru.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u razdoblju od 03. do 09. svibnja 2022. godine, zabilježena su ukupno 54 nova slučaja zaraze koronavirusom. Ozdravilo je 57 osoba, a trenutno je u OB Koprivnica na bolničkom liječenju sedam pacijenata. Preminule su tri osobe, a aktivnih slučajeva je 35.

Nedjelja, 08. svibanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu novooboljelo je 128 osoba, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

ZAGREB –  U Zagrebačkoj županiji 59 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i u zadnja 24 sata ozdravilo je 111 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji devet je novih slučajeva zareze koronavirusom, a oporavile su se 54 osobe i trenutno je 428 aktivnih slučajeva zarate. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju se nalazi pet osoba, od kojih je jedna na respiratoru.

ČAKOVEC – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Međimurskoj županiji koronavirus je potvrđen kod 16 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđen je 21 novi slučaj zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata oporavile su se 63 i aktivnih je 375 slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 32 osobe.

Subota, 07. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koronavirus je potvrđen kod 252 osobe u Gradu Zagrebu.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji koronavirusom oboljelo je 66 osoba i u posljednja 24 sata ozdravilo je 55 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 60 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i u posljednja 24 sata oporavila se 91 osoba i trenutno su 473 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju su četiri osobe, od kojih je jedna na respiratoru.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji evidentirano je 36 novih slučaja zaraze koronavirusom i u protekla 24 sata 42 osobe su se oporavile. Aktivna su 184 slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je devet pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 38 novih slučajeva zaraze koronavirusom, u zadnja 24 sata oporavilo se 69 osoba i trenutno je 419 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 35 osoba.

Petak, 06. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u gradu Zagrebu je tijekom jučerašnjeg dana novooboljelo 249 osoba, a preminule tri osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je 79 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravile su tri osobe.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 39 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 33 osoba pa je broj zaraženih 190. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 10 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 48 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze iznosi 504, hospitalizirano je pet pacijenata među kojima je jedna na respiratoru.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđen je 31 novi slučaj zaraze koronavirusom, a na liječenju su 32 osobe. Oporavile su se 64 osobe pa je broj aktivnih slučajeva 450.

Četvrtak, 05. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu koronavirus je potvrđen kod 265 osoba.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 106 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i u protekla 24 sata ozdravilo je 36 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 45 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u posljednja 24 sata oporavile su se 463 osobe i u samoizolaciji su 442 osobe. Hospitalizirano je sedam osoba, od kojih su dvije na respiratoru.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji evidentirana su 44 nova slučaja zaraze koronavirusom i u protekla 24 sata oporavilo se 38 osoba pa su trenutno 184 aktivna slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su 43 nova slučaja zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata 62 osobe su se oporavile i trenutno su 483 aktivna slučaja zaraze.

Srijeda, 04. svibanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu novooboljela je 301 osoba, a u protekla 24 sata u bolnicama su tri osobe preminule.

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije evidentirana su 42 nova slučaja zaraze COVID-19, a ozdravile su 72 osobe.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji evidentirane su 43 nove osobe pozitivne na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavile su se 44 osobe i trenutno je 435 aktivnih slučajeva zaraze dok je 414 osoba u samoizolaciji. Hospitalizirano je sedam osoba, od kojih je jedna na respiratoru.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 65 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 203 osobe. Oporavile su se 72 osobe i broj aktivnih slučajeva je 502. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 23 osobe.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 70 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 67 osoba pa je broj zaraženih 178. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 10 pacijenata.

Utorak, 03. svibanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebu su novooboljele 133 osobe od koronavirusa, a preminule su četiri osobe, izvijestio je danas Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji šest je novooboljelih osoba koronavirusom i u zadnja 24 sata 55 osoba je ozdravilo.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji potvrđeno je 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u zadnja 24 sata oporavilo se 59 osoba, jedna osoba je preminula i trenutno je 175 aktivnih slučajeva zaraze. Hospitalizirano je 13 pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju su 22 osobe. Oporavilo se 75 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 509.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je 71 nova osoba pozitivna na koronavirus. Oporavilo se 30 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 436. Hospitalizirano je sedam pacijenata među kojima je jedan na respiratoru.

Ponedjeljak, 02. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu 14 je novih slučajeva zaraze.

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagrebačke županije zabilježena su 32 nova slučaja zaraze koronavirusom, a ozdravilo je 116 osoba izvijestio je danas županijski Zavod za javno zdravstvo.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđen je jedan novi slučaj zaraze koronavirusom, a na liječenju je 25 osoba. Oporavila se 51 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 565.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih nalaza na koronavirus, no brzim antigenskim tekstom, tijekom vikenda, evidentirana su dva pozitivna nalaza. Oporavilo se 46 osoba pa je broj zaraženih 217. Hospitalizirano je 12 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus. Oporavila se 41 osoba te je trenutno 395 aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji se nalazi 451 osoba, a u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se šest COVID pozitivnih osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u razdoblju od 26. travnja do 2. svibnja, zabilježeno je 68 novih slučajeva zaraze koronavirusom, prema podatcima županijskog stožera civilne zaštite. Ozdravilo je 46 osoba, a trenutno je u OB Koprivnica na bolničkom liječenju 12 pacijenata. Aktivnih slučajeva je 39.

Nedjelja, 01. svibanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zagrebu su tijekom protekla 24 sata od covida novooboljele 134 osobe. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi novooboljela su četiri korisnika i jedan zdravstveni djelatnik.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji od covida je oboljelo 55 osoba, a ozdravilo ih je 45, izvijestio je u nedjelju županijski Zavoda za javno zdravstvo.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 35 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju je 25 osoba. Oporavilo se 49 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 616.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 36 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 64 osoba pa je broj zaraženih 263. Hospitalizirano he 12 pacijenata, a preminula je jedna osoba.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 12 novih osoba pozitivnih na koronavirus, oporavile su se 52 pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 435.  U Općoj bolnici Zabok nalazi se šest pacijenata, među kojima jedan na respiratoru.

Subota, 30. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podatcima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zagrebu je u protekla 24 sata od covida-19 novooboljelo 229 osoba, a jedna je osoba preminula. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi novooboljelo je 12 korisnika.

ZAGREB – U posljednja 24 sata na području Zagrebačke županije zabilježeno je 64 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je pet osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 27 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 23 osobe, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Oporavilo se 58 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 630.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 39 pozitivnih nalaza na koronavirus, a jedna osoba je preminula. Oporavilo se 49 osoba pa je broj zaraženih 292. Hospitalizirano je 10 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 42 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavile su se četiri osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 475. Hospitalizirano je šest pacijenata.

Petak, 29. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 79 je novih osoba pozitivnih na koronavirus.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 46 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a na liječenju su 22 osobe. Oporavile su se 62 osobe pa je broj aktivnih slučajeva 662.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 50 novih osoba pozitivnih na koronavirus, a trenutni broj aktivnih slučajeva iznosi 437. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se sedam pacijenata.

Četvrtak, 28. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu koronavirus potvrđen je kod 225 novih osoba. U domovima za starije i nemoćne osobe te drugim ustanovama socijalne skrbi novooboljelo je 12 korisnika te po dva zdravstvena i nezdravstvena djelatnika.

ZAGREB – U posljednja 24 sata, na području Zagrebačke županije evidentirano je 111 novih slučajeva zaraze COVID-19, a ozdravilo je 29 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 39 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a hospitalizirane su 24 osobe. Oporavilo se 40 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 678.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 35 pozitivnih nalaza na koronavirus. U protekla 24 sata oporavilo se 30 osoba pa je broj zaraženih osoba 278.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 47 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 12 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 387. U Općoj bolnici Zabok nalazi se sedam pacijenata, a preminule su dvije osobe.

Srijeda, 27. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, u posljednja 24 sata na području te županije je zabilježeno 55 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđen je 71 novi slučaj zaraze koronavirusom, a u Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 29 osoba. Oporavile su se 44 osobe pa je broj aktivnih slučajeva 680.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 54 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavilo se 38 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 354. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se osam pacijenata, a preminula je jedna osoba.

Utorak, 26. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu novooboljelo je 159 osoba, a u posljednja 24 sata u bolnicama su dvije osobe preminule.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji tri su novooboljele osobe koronavirusom i u zadnja 24 sata ozdravilo je 67 osoba.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 91 je nova osoba pozitivna na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavile su se 32 osobe i trenutno je 336 aktivnih slučajeva zaraze dok je 328 osoba u samoizolaciji. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je sedam osoba.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji 68 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata oporavilo se 26 osoba i trenutno je 187 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 19 pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 18 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 140 osoba. Oporavile su se 53 osobe i broj aktivnih slučajeva je 653. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 30 osoba.

Ponedjeljak, 25. travanj 2022. godine

ZAGREB – U proteklom danu u Zagrebu je od koronavirusa novooboljelo 15 osoba, a u bolnici je preminulo pet osoba, izvijestio je danas Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa je oboljelo 36 osoba, a od zaraze su se oporavile 73 osobe.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je pet novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 33 osobe, oporavile su se 33 osobe pa je broj aktivnih slučajeva 688.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije evidentirana su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, oporavilo se 14 osoba te je ukupan broj COVID pozitivnih osoba u Međimurju 145. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 14 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je sedam novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavilo se 40 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 277. U Općoj bolnici Zabok nalazi se sedam pacijenata.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u minulih tjedan dana zabilježena su ukupno 34 nova slučaja zaraze koronavirusom. Kako je izvijestio županijski Stožer civilne zaštite u istom se razdoblju od zaraze oporavilo 38 osoba, te je trenutno 20 aktivnih slučajeva. U OB Koprivnica na bolničkom je liječenju osam COVID pozitivnih pacijenata.

Nedjelja, 24. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu 153 su nova slučaja zaraze koronavirusom te je ukupno aktivno 1.337 slučajeva zaraze.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa su oboljele 72 osobe, a ozdravila je 121 osoba.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađena su 104 uzorka, od čega je evidentirano 37 pozitivnih nalaza na koronavirus, što je 35,5% pozitivnih od broja testiranih. Oporavilo se 17 osoba te je ukupan broj pozitivnih osoba u Međimurju 159. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 14 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 36 novih slučaja zaraze koronavirusom nakon što je testirano 140 osoba. Oporavila se 51 osoba i broj aktivnih slučajeva iznosi 716. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 33 osobe.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji u protekla 24 sata evidenitirano je 17 novih slučajeva zaraze koronavirusom te je ukupno 310 aktivnih slučajeva. Na bolničkom je liječenju sedam COVID pozitivnih osoba.

Subota, 23. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Gradu Zagrebu 264 su nova slučaja zaraze koronavirusom te je ukupno aktivno 1.366 slučajeva.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa je oboljelo 55 osoba, a od zaraze su se oporavile 53 osobe.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 77 uzoraka, od čega je evidentiran 31 pozitivan nalaz na korona virus, što je 40% pozitivnih od broja testiranih. Od zaraze se oporavilo te 28 osoba te je broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan 136. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 39 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a jedna COVID pozitivna osoba je preminula. Oporavila se 41 osoba i broj aktivnih slučajeva je 731. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 33 osobe.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji u protekla 24 sata evidenitirana su 44 nova slučaja zaraze koronavirusom te je ukupno 335 aktivnih slučajeva. Na bolničkom je liječenju desam COVID pozitivnih osoba.

Petak, 22.travanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu koronavirusom novooboljele su 243 osobe, a u protekla 24 sata preminule su dvije osobe.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 116 je novozaraženih osoba koronavirusom i u zadnja 24 sata šest osoba je ozdravilo.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 30 je novih osoba pozitivnih na koronavirus, u zadnja 24 sata oporavilo se 10 osoba i trenutno su 292 aktivna slučaja zaraze dok je 296 osoba u samoizolaciji. Hospitalizirano je šest osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 30 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a hospitalizirano je 36 osoba. Oporavilo se 27 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 734.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata evidentirano je 28 pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 12 osoba pa je ukupan broj zaraženih 136. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je osam pacijenata, a jedna je osoba preminula.

Četvrtak, 21. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu novooboljelo je 338 osoba, a jedna je osoba preminula.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 45 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i u posljednja 24 sata 30 osoba se oporavilo.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata evidentirana su 53 pozitivna nalaza na koronavirus, oporavilo se 17 osoba te je ukupan broj aktivnih slučajeva zaraze 121. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je sedam COVID pozitivnih pacijenata.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 41 je nova osoba pozitivna na koronavirus, a u zadnja 24 sata oporavilo se 10 osoba i trenutno su 263 aktivna slučaja zaraze dok je 226 osoba u samoizolaciji. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana šest osoba, a od zaraze koronavirusom jedna osoba je preminula.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 66 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, u zadnja 24 sata oporavilo se 27 osoba i aktivan je 731 slučaj zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 35 osoba.

Srijeda, 20. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu od koronavirusa novooboljele su 134 osobe, a tijekom jučerašnjih dana u bolnicama je pod posljedica zaraze jedna osoba preminula. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području Grada Zagreba u protekla 24 sata novoobolio je jedan korisnik.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata zabilježeno je pet novooboljelih osoba od koronavirusa, a ozdravile su 54 osobe, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 10 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 35 osoba, oporavilo su se 33 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 692.

ČAKOVEC – Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije evidentirano je 17 pozitivnih nalaza na koronavirus. U protekla 24 sata oporavilo se 27 osoba pa je broj zaraženih osoba 85. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je osam pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 52 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavile su se 32 osobe te su trenutno 232 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se osam COVID pozitivnih osoba.

Utorak, 19. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu novooboljele su 22 osobe koronavirusom, oporavilo se u zadnja 24 sata 195 osoba, a od ove bolesti šest je osoba preminulo.

ZAGREB – Bez novozaraženih koronavirusom je Zagrebačka županija. U posljednja 24 sata 88 osoba je ozdravilo.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji šest je novih osoba pozitivnih na koronavirus, a u protekla 24 sata oporavilo se 29 osoba i trenutno je 95 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je šest pacijenata.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji četiri su nove osobe pozitivne na koronavirus, a u protekla 24 sata oporavilo se 37 osoba i trenutno je 212 aktivnih slučajeva zaraze dok je 211 osoba u samoizolaciji. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je osam osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom, oporavilo se 29 osoba i trenutno je 716 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 osoba.

Ponedjeljak, 18. travanj 2022. godine

ZAGREB – Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom potvrđen je u gradu Zagrebu, a preminula je jedna COVID pozitivna osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa je oboljelo 29 osoba, a od zaraze ih se oporavilo 74.

ČAKOVEC – Na području Međimurske županije u protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih nalaza na koronavirus. Oporavilo se 18 osoba te je trenutno aktivno 118 slučajeva ove bolesti. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 7 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u protekla 24 sata  testirano je 27 osoba. Oporavilo se 26 osoba i broj aktivnih slučajeva iznosi 741. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 30 osoba, a nijedna osoba nije na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije nisu evidentirane nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavile su se 32 osobe te trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko – zagorske županije iznosi 245. U samoizolaciji se nalazi 236 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se sedam osoba pozitivnih na SARS CoV-2.

KOPRIVNICA – Prema zbirnom, tjednom izvješću Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke, od ponedjeljka, 18. travnja 2022. godine, u minulih tjedan dana na području Koprivničko-križevačke županije od koronavirusa ukupno je oboljelo 35 osoba, a u posljednja 24 sata nije zabilježen ni jedan slučaj zaraze. Aktivnih slučajeva trenutno je 27, a na bolničkom je liječenju deset COVID pozitivnih pacijenata.

Nedjelja, 17. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koronavirusom je u Gradu Zagrebu novooboljelo 126 osoba, a ozdravilo je 268 osoba i u bolnicama je jedna osoba preminula.

ZAGREB – Zagrebačka županija evidentira 53 nove osobe pozitivne na koronavirus, a u protekla 24 sata ozdravilo je 148 osoba.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji 22 su nove osobe pozitivne na koronavirus, u posljednja 24 sata oporavilo se 18 osoba i trenutno je 136 aktivnih slučajeva zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirane su četiri osobe.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 12 je novih osoba pozitivnih na koronavirus. U posljednja 24 sata oporavila se 61 osobe i trenutno je 277 aktivnih slučajeva zaraze dok su 243 osobe u samoizolaciji. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju je šest osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 23 su nova slučaja zaraze i u zadnja 24 sata oporavile su se 24 osobe. Aktivnih je 767 slučajeva zaraze, a u Općoj bolnici Varaždin hospitalizirano je 28 osoba.

Subota, 16. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Gradu Zagrebu koronavirus potvrđen je kod 197 novih osoba, prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 67 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i u protekla 24 sata ozdravile su 52 osobe.

ČAKOVEC – Nova 26 slučaja zaraze koronavirusom evidentirana su u Međimurskoj županiji, a u protekla 24 sata 36 osoba se oporavilo i aktivna su 132 slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirana su četiri pacijenta.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 21 je nova osoba pozitivna na koronavirus, u posljednja 24 sata oporavile su se 74 osobe i aktivnih je 326 slučajeva zaraze dok je 289 osoba u samoizolaciji. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju je pet osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 23 su nova slučaja zaraze koronavirusom, u zadnja 24 sata oporavile su se 42 osobe i trenutno je 768 aktivnih slučajeva zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 28 osoba.

Petak, 15. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Zagrebu je koronavirus potvrđen kod 190 novih osoba.

ZAGREB – Zagrebačka županija zabilježila je 73 nova slučaja zaraze COVID-om 19, a prema podacima županijskog Zavoda za javno zdravstvo, u posljednja 24 sata od zaraze su se oporavile dvije osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji evidentirano je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom, priopćili su u petak iz županijskog Stožera civilne zaštite. Oporavilo se 38 osoba pa je broj zaraženih osoba 142. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je sedam pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 24 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavilo se sedam osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 379. U Općoj bolnici Zabok nalazi se sedam pacijenata, među kojima jedna na respiratoru.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 27 je novih slučajeva zaraze koronavirusom. Hospitalizirano je 28 osoba.

Četvrtak, 14. travanj 2022. godine

ZAGREB – U protekla 24 sata na području Zagreba evidentirana su 284 nova slučaja zaraze koronavirusom, izvijestio je Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentiran je 121 novi slučaj zaraze koronavirusom, a ozdravilo je 47 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 26 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a hospitalizirano je 30 osoba. Oporavile su se 33 osobe pa je broj aktivnih slučajeva 790.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentiran je 25 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, a preminula je jedna osoba. Oporavila se 41 osoba pa je broj zaraženih osoba 160. Hospitalizirano je devet pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 32 nove osobe pozitivne na koronavirus. U protekla 24 sata od zaraze se oporavilo 15 osoba te su trenutno 362 aktivna slučaja zaraze. U samoizolaciji se nalazi 307 osoba, a u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana na liječenju je sedam osoba pozitivnih na koronavirus.

Srijeda, 13. travanj 2022. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa su oboljele 53 osobe, a ozdravilo ih je 85.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 57 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 186 osoba, a jedna je osoba preminula. Oporavilo se 38 osoba i broj aktivnih slučajeva je 797. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 COVID pozitivna osoba.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 49 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. Oporavilo se 57 osoba pa je broj zaraženih osoba 178. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 34 nove osobe pozitivne na koronavirus. Oporavila se 31 osoba te je ukupno 345 aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji su 304 osobe, a na liječenju u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se osam osoba pozitivnih na SARS CoV-2.

Utorak, 12. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Gradu Zagrebu koronavirusom su novooboljele 174 osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata šest je osoba oboljelo od koronavirusa, a od zaraze su se oporavile 94 osobe.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji u protekla 24 sata evidentirano je 17 pozitivnih nalaza na koronavirus, oporavila se 41 osoba te je ukupan broj COVID pozitivnih osoba 186. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 14 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 16 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 162 osobe. Oporavilo se 49 osoba i broj aktivnih slučajeva je 779. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 33 osobe.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 42 nove osobe pozitivne na koronavirus, od kojih su tri testirane PCR testom a 39 brzim antigenskim testom. Oporavile su se 33 osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 242. Hospitalizirano je sedam pacijenata među kojima je jedan na respiratoru.

Ponedjeljak, 11. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, u Zagrebu je koronavirus potvrđen kod 33 osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije od koronavirusa u protekla 24 sata oboljelo je 30 osoba, a 83 su se oporavile od zaraze.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je osam novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 32 osobe, oporavilo se 38 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 812.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata dva su pozitivna nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. Oporavilo se 39 osoba pa je broj zaraženih osoba 210. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je jedna nova osoba pozitivna na koronavirus, oporavile su se 43 osobe te su trenutno 332 aktivna slučaja zaraze. U samoizolaciji se nalazi 341 osoba, a u Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana hospitalizirano je sedam COVID pozitivnih osoba, među kojima jedna na respiratoru.

KOPRIVNICA – Iz Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije izvijestili su, kako s obzirom na povoljnu epidemiološku situaciju i ukidanje gotovo svih mjera, od danas više neće objavljivati dnevna izvješća o broju oboljelih od koronavirusa u Podravini i Prigorju, već će se od idućeg ponedjeljka, 18. travnja 2022. godine, objavljivati zbirno tjedno izvješće s informacijama koje će se odnositi na stanje u proteklih sedam dana.

Nedjelja, 10. travanj 2022. godine

ZAGREB – Po podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo objavljenima u nedjelju, u Zagrebu u protekla 24 sata zabilježena su 164 nova slučaja covida.

ZAGREB – Prema podacima zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije u posljednja 24 sata na području Zagrebačke županije zabilježena su 54 nova slučaja zaraze koronavirusom. Ozdravilo je 159 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 28 novih slučajeva zaraze koronavirusom. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 32 osobe, oporavile su se 32 osobe pa je broj aktivnih slučajeva 843.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 28 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, oporavilo se 60 osoba pa je broj zaraženih 249. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 10 novih osoba pozitivnih na koronavirus, od kojih je šest  testirano PCR testom te četiri brzim antigenskim testom. Oporavile su se 52 osobe pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 375. U Općoj bolnici Zabok  nalazi se šest pacijenata.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđeno je šest novih slučajeva bolesti COVID-19, a trenutno je aktivno 56 slučajeva. Ozdravilo je sedam osoba, na bolničkom se liječenju nalazi šest pacijenata, a u OB Koprivnica preminula je jedna osoba.

Subota, 09. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Zagrebu je u protekla 24 sata zabilježeno 268 novooboljelih od covid-19 infekcije, a tijekom jučerašnjeg dana u bolnicama su preminule dvije osobe.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u posljednja 24 sata zabilježeno je 88 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a ozdravilo je 90 osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 29 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a jedna osoba je preminula. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 29 osoba, a jedna osoba se nalazi na respiratoru. Oporavila se 51 osoba pa je broj aktivnih slučajeva 849.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 44 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji, oporavilo se 54 osoba pa je broj zaraženih osoba 281. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 11 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 32 nove osobe pozitivne na koronavirus, od kojih je devet testirano PCR testom, a 23 brzim antigenskim testom. Oporavila se 61  osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 417. U Općoj bolnici Zabok nalazi se sedam pacijenata.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije potvrđena su četiri nova slučaja bolesti COVID-19, a trenutno je aktivno 57 slučajeva. Ozdravilo je 16 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi sedam pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

Petak, 08. travanj 2022. godine

ZAGREB – Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, koronavirus je u Zagrebu potvrđen kod nove 362 osobe.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 74 su nove osobe oboljele koronavirusom i u zadnja 24 sata ozdravilo je pet osoba.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 50 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. Oporavilo se 50 osoba pa je broj zaraženih osoba 291. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 13 pacijenata.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 37 je novih osoba pozitivnih na koronavirus i trenutno je 446 aktivnih slučajeva zaraze. Oporavilo se u posljednja 24 sata pet osoba i u samoizolaciji su 424 osobe. Hospitalizirano je osam osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 31 je novi slučaj zaraze koronavirusom i u zadnja 24 sata oporavilo se 48 osoba i trenutno su 872 aktivna slučaja zaraze. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 29 osoba.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je 20 novih slučaja zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivno 69 slučajeva ove bolesti. Ozdravilo je 12 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi šest pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

Četvrtak, 07. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebu je zaraza koronavirusom zabilježena kod 491 nove osobe, a u posljednja 24 sata jedna je osoba preminula, dok je ozdravilo 196 osoba.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 148 je novooboljelih osoba koronavirusom i u protekla 24 sata ozdravilo je 35 osoba.

ČAKOVEC – Novih 56 osoba pozitivnih na koronavirus evidentirano je u Međimurskoj županiji i u zadnja 24 sata jedna osoba je preminula pa su trenutno 292 aktivna slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 15 pacijenata.

U Krapinsko-zagorskoj županiji evidentirane su 32 nove osobe pozitivne na koronavirus i u zadnja 24 sata oporavilo se šest osoba pa je trenutno 414 aktivnih slučajeva zaraze dok je 405 osoba u samoizolaciji. Hospitalizirano je osam osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji 39 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, oporavila se 31 osoba i trenutno je 890 aktivnih slučajeva zaraze. Hospitalizirane su 33 osobe.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji 12 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, ozdravilo je devet osoba i trenutno je 61 aktivan slučaj zaraze. Hospitalizirano je šest osoba.

Srijeda, 06. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebu je koronavirus potvrđen kod nove 374 osobe, a četiri zaražene su preminule u bolnicama u protekla 24 sata, izvijestio je Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”. Od zaraze su se oporavile 102 osobe.

ZAGREB – U Zagrebačkoj županiji 52 su novooboljele osobe koronavirusom i u posljednja 24 sata ozdravilo je 98 osoba.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji 102 su novooboljele osobe koronavirusom i u protekla 24 sata oporavilo se 55 osoba pa su trenutno 274 aktivna slučaja zaraze. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 15 pacijenata.

KRAPINA – U Krapinsko-zagorskoj županiji 61 je nova osoba pozitivna na koronavirus, oporavilo se 37 osoba i trenutno je 388 osoba dok se u samoizolaciji nalazi 388 osoba. Hospitalizirano je sedam osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 88 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 244 osobe. Oporavilo se 37 osoba i broj aktivnih slučajeva je 882. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 osoba, od kojih je jedna na respiratoru.

KOPRIVNICA – U Koprivničko-križevačkoj županiji 13 je novih slučajeva zaraze koronavirusom, u zadnja 24 sata oporavilo se sedam osoba i 58 je aktivnih slučajeva zaraze. Na bolničkom liječenju četiri su pacijenta, od kojih je jedan na respiratoru.

Utorak, 05. travanj 2022. godine

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa su oboljele dvije osobe, a ozdravilo ih je 119.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 20 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirana 151 osoba. Oporavila se 41 osoba i broj aktivnih slučajeva je 832. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 31 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentirano je 25 pozitivnih nalaza na koronavirus u Međimurskoj županiji. Oporavilo se 57 osoba pa je broj zaraženih osoba 227. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 15 pacijenata.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirane su 74 nove osobe pozitivne na koronavirus, od kojih devet testirano PCR testom te 65 brzim antigenskim testom. Oporavilo se 37 osoba pa je trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze 371. U Općoj bolnici Zabok nalazi se sedam pacijenata.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je devet novih slučaja zaraze koronavirusom, a trenutno su aktivna 52 slučaja bolesti ove bolesti. Ozdravilo je šest osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi šest pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

Ponedjeljak, 04. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebu je od koronavirusa novooboljelo 40 osoba, a od zaraze se u protekla 24 sata oporavilo 308 osoba. U zagrebačkim je bolnicama preminulo devet osoba.

ZAGREB – Novih 47 slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je u posljednja 24 sata u Zagrebačkoj županiji, a ozdravilo je 115 osoba.

ČAKOVEC – U protekla 24 sata evidentiran je jedan pozitivan nalaz na koronavirus u Međimurskoj županiji. Oporavilo se 59 osoba pa je broj ukupno zaraženih 259. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 15 pacijenata, a preminula je jedna osoba.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđena su četiri nova slučaja zaraze koronavirusom nakon što su testirane 103 osobe. Oporavilo se 40 osoba i broj aktivnih slučajeva je 854. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 29 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je sedam novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavile su se 43 osobe te su trenutno aktivna 334 aktivna slučaja zaraze. U samoizolaciji se nalazi 387 osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se šest osoba pozitivnih na SARS CoV-2.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivno 49 slučajeva. Ozdravilo je 10 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi pet pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

Nedjelja, 03. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebu je u posljednja 24 sata zabilježeno 219 novooboljelih osoba od covida-19, priopćio je Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, a 354 osobe oporavile su se od zaraze. U Karanteni Grada Zagreba trenutno se nalazi osam osoba.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata evidentirano je 85 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u istom je razdoblju ozdravilo 197 osoba.

ČAKOVEC – U Međimurskoj županiji evidentirano je 45 pozitivnih nalaza na koronavirus. U protekla 24 sata oporavilo se 45 osoba te je ukupan broj aktivnih slučajeva zaraze 318.  U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 15 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 35 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što je testirano 146 osoba. Oporavile su se 44 osobe i broj aktivnih slučajeva je 892. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 28 osoba, od kojih je jedna osoba na  respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 15 novih osoba pozitivnih na koronavirus. Oporavile su se 53 osobe te je trenutno 370 aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji se nalazi 425  osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se šest osoba pozitivnih na SARS CoV-2.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke županije u protekla 24 sata zabilježeno je deset novih slučajeva zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivno 59 slučajeva ove bolesti. Ozdravilo je 12 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi pet pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

Subota, 02. travanj 2022. godine

ZAGREB – U Zagrebu je evidentirano 315 novih osoba oboljelih od koronavirusa, a tijekom jučerašnjeg dana preminula je jedna COVID pozitivna osoba. U Karanteni Grada Zagreba trenutno se nalazi osam osoba. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području grada Zagreba u protekla 24 sata evidentirani su jedan pozitivan korisnik i jedan nezdravstveni djelatnik.

ZAGREB – Na području Zagrebačke županije u protekla 24 sata od koronavirusa oboljele su 94 osobe, a ozdravilo je 86 osoba.

ČAKOVEC –  U Međimurskoj županiji evidentirano je 47 pozitivnih nalaza na koronavirus, što je 45,6% pozitivnih od broja testiranih. U protekla 24 sata oporavilo se 58 osoba te je trenutno ukupan broj pozitivnih osoba 318. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 10 COVID pozitivnih pacijenata.

VARAŽDIN – U Varaždinskoj županiji potvrđeno je 38 novih slučajeva zaraze koronavirusom nakon što su testirane 123 osobe. Oporavilo se 49 osoba i broj aktivnih slučajeva je 902. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 30 osoba, od kojih je jedna osoba na respiratoru.

KRAPINA – Na području Krapinsko-zagorske županije evidentirana je 31 nova osoba pozitivna na koronavirus. Oporavilo se 78 osoba te je trenutno 408 aktivnih slučajeva zaraze. U samoizolaciji se nalazi 466  osoba. U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se šest osoba pozitivnih na SARS CoV-2.

KOPRIVNICA – Na području Koprivničko-križevačke u protekla 24 sata zabilježeno je 14 novih slučaja zaraze koronavirusom, a trenutno je aktivan 61 slučaj ove bolesti. Ozdravilo je 14 osoba, a na bolničkom se liječenju nalazi pet pacijenata, od kojih je jedan na respiratoru.

loading