Skip to content

Svečano uz Dan Općine Krapinske Toplice

Posted in Vijesti

KRAPINSKE TOPLICE – Dan Općine Krapinske Toplice obilježen je u petak, 22. srpnja 2022. godine, svečanom sjednicom Općinskog vijeća. Sjednicu je prigodnim riječima otvorio predsjednik Vijeća Božo Ružak, naglasivši kako se u sinergiji Vijeća, načelnice i svih djelatnika Općine nastoje pokrenuti svi segmente razvoja u svim naseljima Općine Krapinske Toplice. Načelnica Gordana Jureković naglasila je kako se Općina u proteklih godinu dana uspjela financijski stabilizirati te je postala poželjan poslovni partner, naručitelj i investitor.

– U prošlom je razdoblju realiziran projekt modernizacije javne rasvjete, vrijedan 2,8 milijuna kuna, proširena je vodoopskrbna mreža i te niz drugih manjih, ali ne manje važnih projekata, naglašava Jureković. Za iduće razdoblje u planu je projekt izgradnje parkirališta, šetnice i mosta, proširenje knjižnice te izgradnje sportske dvorane. Prisutnima se obratio gradonačelnik prijateljskog grada Krupine iz Slovačke Radoslav Vazan, u ime zagorskih gradonačelnika i načelnika gradonačelnica Zlatara Jasenka Auguštan Pentek, a čestitke u ime Krapinsko-zagorske županije i župana Željka Kolara, uputila je zamjenica župana Jasna Petek.

– Ponosna sam Topličanka i u proteklih nekoliko godina intenzivno radimo projekte za Krapinske Toplice, koje su oaza zdravlja i mjesto s izuzetno velikim potencijalima, koje treba intenzivno koristiti te na tim temeljima razvijati ovaj kraj, naglasila je zamjenica župana Petek.

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska
loading