Skip to content

Tereza predstavila skladbu “Ima te”

Posted in Radio Kaj izravno

Tereza Kesovija, u društvu prijatelja i obitelji, medijima je, u ponedjeljak 21. rujna 2020. godine, u ladanjskom ambijentu restorana Okrugljak, predstavila novi singl Ima te. Skladbu „Ima te“ baš za Terezu je napisao Aljoša Šerić, frontman grupe Pavel, a vrhunski video spot Tereza, diva naše glazbene scene, snimila je na prostoru Istre.

Radost predstavljanja novog spota 81-godišnja diva nevjerojatno moćnog glasa upotpunila je i slavljem tridesetog rođendana unuke Mile, kćeri snahe Ljiljane i sina Alana, najdražih gostiju na ovoj promociji spota.

Tereza nam dolazi iz kraja Vlahe Paljetka, koji je autorski potpisao popevku Fala. Oduvijek voli kajkavsku popevku, s veseljem oblači narodnu nošnju i pjeva neponovljivo. S radošću se odazvala koncertu „Od kaja do fale“, koji je 2007. godine, održan u organizaciji Radija Kaj Dubrovniku. Uvijek je rado pjevala na Festivalu kajkavskih popevki, a s radošću se sjećamo i njezinog solističkog koncerta u krapinskoj Festivalskoj dvorani, kojega je organizirao Radio Kaj. Čim to prilike dopuste, s novim nastupom rado će se ponovno zajedno oglasiti Tereza i Radio Kaj.

Radio KAJ - Zagreb i sjeverozapadna Hrvatska
loading