Skip to content

Radio Kaj iz termi Tuhelj i Olimia

Posted in Radio Kaj izravno

Ljetne dane  vikenda, u srpnju i kolovozu, Radio Kaj  poziva na  “Vodeni planet” Termi Tuhelj i vodeni park “Aqualuna” Termi Olimia. Vodene atrakcije, tobogani, programi za djecu i odrasle, bogata ugostiteljska ponuda, adrenalinski sadržaji, nagradne igre i luda zabava sadržaji su koje ove Terme nude u ambiijentu Hrvatskog zagorja i susjedne Slovenije. Ove godine održava se i Prvi festival wellnesa i umjetnosti,  u sklopu kojeg se u Termama Tuhelj nude raznovrsni zabavno  kulturni sadržaji, rekla je Petra Novak, voditeljica marketinga Termi Tuhelj. Već tradicionalno bogat program pripremljen je za Tuheljsku noć, koja će  se održati u subotu,  30.srpnja 2016. godine.

Termalni park Aqualuna je ljetni vodeni park s 3.000 m² vodenih površina, koji vas svojim bazenima i objektima poziva na obiteljsku zabavu, ugodno druženje i opuštanje. Oduševit će vas ugodnim bazenima s valovima, adrenalinskim vodenim toboganima, brzim stazama za spuštanje i divljim zavojima.

Sezonu “termalnih”radijskih javljanja otvorila je u subotu 23. srpnja 2016. godine. popularna voditeljica Radija Kaj Vlasta Stamičar… Slušajte, pratite javljanja, posjetite toplice… Dobro vam topličko ljeto!

loading